15 iulie: careu Venus- Saturn. Evaluarea sentimentelor si transformarea relatiilor

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 15 iulie 2015, 1174 vizualizari
15 iulie: careu Venus- Saturn. Evaluarea sentimentelor si transformarea relatiilor

Se vede treaba ca ne aflam intr-un context astral deosebit de intens. Pe langa opozitia Marte/Mercur-Pluton, iata un alt aspect al zilei de 15 iulie: careu Venus (Leu) - Saturn retrograd (Scorpion). Si sa nu uitam ca urmeaza Luna Noua (Rac), in aceasta noapte.

In urmatoarele saptamani relatiile sunt puse sub lupa. Acum e doar inceputul unui proces de constientizare profund prin care adevarul despre ce simtim si ce ne dorim sa iasa la suprafata si sa fie mobilul alegerilor noastre viitoare.

Asadar, ce avem de vazut si ce intrebari ne pot fi utile:

Ce simt acum? Care sunt nevoile mele reale in momentul acesta? Ce-mi doresc cu adevarat de la o relatie? Ce valoare adauga relatia mea, vietii mele? Care sunt limitele pe care doresc sa le stabilesc? Ce ma face fericit/a? Si ce ma opreste sa fiu fericit/a?

Care sunt minciunile pe care (mi) le-am spus? Ce ma tine in relatie, care este motorul implicarii mele? Sau ce ma face sa stau departe de o relatie? Cum iubesc? Cum vreau sa fiu iubit/a?

E timpul sa recunoastem ce ne dorim, cine suntem si ce rol jucam in relatii. Care este motivatia din spatele (ne) implicarii. Si cat de dispusi suntem sa ne asumam responabilitatea a tot ceea ce am generat prin relatii. Altfel spus, este momentul adevarului recunoscut si rostit. E momentul transformarii relatiilor prin transformarea interioara a noastra. Prin constienta. Si autenticitate.

Sa fie primit!

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole