11 septembrie - 15 noiembrie 2018, MARTE direct in Varsator. In cautarea libertatii si a eliberarii de restrictii

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 septembrie 2018, 28098 vizualizari

MOTIVATI DE SOCIALIZARE, PRIETENIE SI CREAREA UNUI VIITOR ALTFEL

"Maine voi fi ceea ce am ales astazi sa fiu" (James Joyce)

Astazi Marte a reintrat pe teritoriul Varsatorului, cel care priveste cu mai mult optimism spre viitor. Va reamintesc ca Marte se afla inca in ciclul retrogradarii si se va elibera complet abia pe 8 Octombrie.

Pe de o parte ne bucuram ca Marte a iesit din Capricorn, de la gradul 29 de urgenta in care a stat intepenit cateva zile bune, pe de alta parte ne uitam ca Marte incepe inaintarea in Varsator iar de cum intra il asteapta la colt Uranus, care il provoaca printr-un careu (unghi de 90 de grade).

Careul Marte - Uranus il putem aborda in 2 moduri:

1. Ca AVERTISMENT - Recomand prudenta in actiunile riscante, exista riscuri de conflicte in relatii (mai ales ca si Venus in Scorpion se alatura careului, alcatuind un careu in T), pierderi de bani sau accidente de tot felul ...

De ce ?

Acest aspect provoaca un conflict interior, prin care ne vom dori eliberarea de orice fel de restrictii, ne face mai rebeli, mai dornici de actiuni noi cu orice chip, de motivatia de a crea altceva in viata noastra, mai ales daca ne simtim blocati, constransi, nefericiti.

Putem actiona in acest sens, dar fara exagerari sau riscuri inutile care pot conduce la mari neplaceri ulterior.

2. Un alt mod mai optimist este sa ne gandim la CUM SA FOLOSIM ACEASTA ENERGIE IN FOLOSUL NOSTRU ?

Aceasta energie o putem canaliza cu succes in creativitate, a face lucrurile altfel intr-un mod original.

Prea putini oameni isi activeaza programul de creator, majoritatea isi consuma energia in fleacuri, in certuri, in comparatii cu ceilalti, in vampirizari energetice reciproce.

Tocmai de aceea, majoritatea oamenilor traiesc pe astfel de configuratii astrale tot felul de neplaceri.

Cand noi vom intelege sa ne focalizam atentia pe ceea ce iubim, pe armonie, frumusete, creatie, atunci aceste careuri ne vor da multa energie si inspiratie creativa.

Cu acest careu in T intre Marte in Varsator, Uranus in Taur si Venus in Scorpion, vom trai mai intens in perioada 13 - 20 Septembrie, insa este bine de stiut ca acesta configuratie incet si sigur se va desface, iar sfarsitul lunii Septembrie, in special dupa 24 Septembrie, Marte va realiza si aspecte frumoase cu Mercur si Soarele, ceea ce ma face sa cred ca actiunile noastre care privesc viitorul vor avea succes.

Cel mai intens vor resimti acest careu in T urmatoarele zodii: Varsatorii, Scorpionii, Taurii si Leii (nascuti in primul Decan), dar si Berbecii (Marte planeta guvernatoare) sau toti nativii cu Ascendentul in aceste zodii in special in primele grade.

Ce ne sfatuieste pe toti Marte in Varsator ?

- "Fiti constienti de faptul ca, direct de la pamantul pe care il aveti sub picioare, incepe un nou drum, drumul spre un nou viitor."

Cum ne imbarbateaza Marte in Varsator ?

- "Simt sub picioare pamantul solid, care ma sustine. Imi indrept privirea spre orizontul luminos si ma bucur de tot ceea ce imi este dat."

Tot inainte cu Marte in Varsator!

Laura Hagiu

https://www.facebook.com/Astrolog-Laura-HagiuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole