11 aprilie – 5 mai 2020: Sfârșitul nebuniei!

Autor: Valeriu Pănoiu - marti, 07 aprilie 2020, 61134 vizualizari

Sunt momente în viață când singura gură de aer respirabil este credința că mai presus de voia omului există un plan al Domnului. Ceea ce se întâmplă între 11 aprilie și 5 mai 2020 răstoarnă zicala conform căreia astrele predispun, iar oamenii dispun. Ajungem să vedem cum oamenii predispun și astrele dispun! Ordinea instituită de autoritățile lumești este pe cale să suporte lovituri de teatru ale Destinului.

Totul face parte din proiectul de transformare planetară și de schimbare la față a lumii până în 2026, despre care scriam  în 2012. M-am trezit zâmbind când mi-am amintit că, la final de 2019, într-un dialog matinal la știrile Antena 1 anticipam că anul 2020 va fi un an major al unui salt al umanității, în contextul planetelor din Capricorn și al dansului dintre Jupiter și Saturn care fac conjuncție la orb perfect abia în primul grad din Vărsător, pe 21 decembrie 2020. Întrebat în ce constă acest salt, am răspuns teleghidat că este vorba despre UN SALT ÎN CONȘTIINȚA COLECTIVĂ. Despre evenimente care îl pun pe fiecare om în fața unor concluzii despre propria viață. Printre altele, despre conștientizarea faptului că individul are putere și că învață să se descurce prin el însuși, fără să mai aștepte nimic de la sisteme și instituții!  

Iată că forma pe care a luat-o experiența umană colectivă ca să se ajungă aici este această pandemie declarată de birocrații unei organizații internaționale, pe nume OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Trăim scenariul filmului Contagion din 2011, unde un virus pleca din China, teroriza și dezumaniza toată planeta, iar la 9 ani după premiera artistică, mai marii conducători nu au găsit altceva de cuviință decât să ia măsurile restrictive și deseori iraționale din film! Încă o dovadă că viața bate filmul. Am aflat între timp și cine bate viața: un virus. Nu e de mirare că un procent al populației consideră că ceea ce trăim este de-a dreptul SF. Un SF total paralel cu realitatea. 

Astrologic, pandemia de planete în Capricorn despre care am vorbit ne dă o perspectivă amețitoare: măsurile drastice luate de autorități prin încălcarea drepturilor fundamentale ale oamenilor (libertatea de mișcare, de exemplu) sunt numai aparent în interesul și spre protecția populației. Un studiu atent al energiei astrale în care ne aflăm, pe o conjuncție Jupiter-Pluto (pe 4 aprilie) dezvăluie următoarea interpretare. Sistemele sunt în colaps. Cu cât cei ce fac parte din ele fără să țină pasul cu Noua Lume emergentă și se înfruptă din pozițiile de putere, cu atât mai disperați sunt să-și conserve privilegiile și să se agațe de frica de a nu pierde ceea ce au.Prin urmare, deși nu am o problemă să rostesc adevărurile în care cred, de data aceasta mă ia și pe mine cu amețeală, date fiind proporțiile fenomenului. Măsurile limitative aplicate prin instituirea unei dictaturi militare au rolul precis de a proteja Statul, instituțiile, sistemul, deci autoritățile și pe toți cei ce fac parte din ele! Nicidecum omul obișnuit. Suntem tot noi contra ei! Niște simple cifre. Dar ei ne iubesc! Și ne fac darul potecției prin măsurile coercitive. Așa au trimis și grecii Calul Troian plin cu daruri otrăvite. Darul acesta al măsurilor de protecție îmi amintește de un banc dizgrațios.

Un pacient se duce la control la proctolog.

- Domnule doctor, am ceva în fund. Verificați dumneavoastră, vă rog?

- Nu văd nimic, spune medicul băgând două degete.

- Mai adânc, domnule doctor!

- Nici acum nu observ nimic în neregulă, spune medicul insistând cu toată mâna. 

  Stați!  Am dat de ceva!

- Așa, domnule doctor, vă rog, trageți afară ce ați găsit acolo! 

- Ce e asta? se miră medicul fără să-i vină a crede. Un trandafir?

- Da! Pentru dumneavoastră, domnule doctor! 

Lupul se deghizează din nou în mielușelul de Paște, pe care anul acesta l-a sacrificat. Ba chiar am spune că s-a întâmplat ceva și mai grav: interdicțiile atentează la spiritul Paștelui, nu doar la sărbătoare în sine! Lipsa accesului la Dumnezeu în spațiul public prin închiderea bisericilor, tăierea accesului la rugăciunea colectivă, împiedicarea practicanților religioși să se conecteze cu singura sursă de Lumină și salvare, Dumnezeu, nu poate produce decât reacții negative în lanț. 

Scenariul este tipic pentru acțiunile de putere. De 2000 de ani urmează rețeta lui Cezar: dezbină și cucerește! Iar cea care dezbină este FRICA! Adevăratul dușman! Frica aceea care devine psihoză prin manipularea cifrelor care tot sporesc numărul de îmbolnăviri, victime și decese. Căci despre altceva nu prea mai e loc la știri în afară de boală și de moarte. Frica semănată la baza piramidei nevoilor, o frică de supraviețuire care a dat naștere unei turme numai dornice de idoli care să o salveze și să aducă Lumina.  

Ce vedem sunt efectele unui patriarhat care-și dă obștescul sfârșit, dar nu vrea să moară. Abuzurile sunt strigătoare la cer, iar Dumnezeu chiar le aude. Un exemplu: polițiști locali cu studii incomplete au acum puteri depline. Ei sunt Dumnezei! Au putere absolută! În timp ce armata defilează la intimidare cu tancurile pe bulevard. De ce nu trag? Nu pot să nimerească dușmanul? Teatru absurd à la Eugène Ionesco.

Trebuie să stăm în casă pentru că, dacă va continua să se extindă virusul și vom apela prea mulți la sistemul de sănătate dintr-o dată, vom vedea efectele politicilor de guvernare. Hoțiile și incompetența trebuie mușamalizate, pentru că totul face parte dintr-un joc de domino, în care o piesă le dărâmă pe rând pe toate celelalte. În sisteme, toți pentru unul și unul pentru toți! Și cel mai important: nimeni nu greșește și nimeni nu este niciodată vinovat! În afara lor, fiecare pe cont propriu! Scapă cine poate, cum zice Saturn în Văsător. O mână o spală pe alta, cum ar veni. Dar până când? Căci ne-am ales deja cu o tulburare obsesiv-compulsivă. Am ajuns să ne spălăm pe mâini după ce ne-am spălat pe mâini. 

Pe 11.04 dimineața pleacă Mercur din Pești. Pe acest tranzit al lui Mercur, început pe 3 februarie, cu retrogradare între 17 februarie și 10 martie, a izbucnit toată nebunia, cu decizii tulburi, adesea nejustificate, disproporționate, iraționale, greu de înțeles. Mercur în Pești materializează ceea ce gândim, mai ales dacă e negativ. Iată de ce era nevoie de FRICĂ! Fără frică nu se puteau controla masele. Plecarea lui Mercur în Pești limpezește multe ape și scoate la suprafață aluviuni, mizerii, abuzuri care au curs în cascadă odată cu instaurarea stării de urgență. De aceea, data de 11 aprilie se asociază cu o mișcare de retragere a entuziasmului față de poziția de forță anterioară.

Pe 5.05 dimineața Destinul schimbă axa. Pleacă din Rac și se mută în Gemeni. Pe de o parte, Nodul Nord în Gemeni încurajează comerțul, schimburile, tranzacțiile, mișcarea, studiile, călătoriile. Energia cosmică nu mai poate fi ținută pe loc. Galilei nu mai poate fi sfidat de aceiași care l-au condamnat și acum 400 de ani. Pământul totuși se învârte!

Pe de altă parte, tot 5 mai 2020 este data la care expiră de sus termenul pentru abuzuri și mârșăvii ale celor ce dețin o putere de care sunt pătrunși. Eu unul mă gândeam așa, când auzeam de vreun polițist că a amendat o bătrână: polițistul ăla, săracul, n-o avea mamă? Că eu dacă aș fi fost mă-sa ori ta-su aș fi regretat amarnic că nu l-am bătut la timp, când trebuia, dar acum, chit că-mi luam și amendă, ieșeam după el să-l alerg pe stradă ca să-mi iau revanșa și să-mi îndrept greșeala. Și îl mai făceam și de râs la tot neamul și la toți cunoscuții. 

5 mai 2020 este data la care astrele pregătesc o schimbare de perspectivă, o viziune mai înaltă asupra lucrurilor sau soluții pe care până acum cu gândul nu le-am gândit. Dumnezeu lucrează prin oamenii săi de Lumină și transmite continuu inspirații, vibraiți pozitive, vindecare, iubire, însă din 5 mai e de așteptat să se schimbe ceva la nivel colectiv, care să fie și vizibil. Credința se resuscitează, de la Nodul Sud în Săgetător, iar conexiunea fiecăruia cu sinele, cu drumul său în viață și cu Dumnezeu începe să se refacă. 

Sunt atâtea opinii medicale care spun că rata deceselor nu justifică măsurile coercitive radicale raportate la numărul de îmbolnăviri. Statisticile arată cum alte cauze produc decese masive, dar nu țin lumea pe loc. O mai pot forța până pe 5 mai, sub același Nod Sud în Capricorn, care le dă multora impresia că sunt mai importanți decât sunt. Prea mulți se vindecă, iar corpurile noastre inteligente se adaptează la o nouă vibrație. Iar dacă supraviețuim, mai avem totuși o șansă: să murim intoxicați pe stradă sau în casă de substanțele toxice pulverizate de indivizi îmbrăcați în cosmonauți, chipurile tot spre binele nostru, nu spre câștigul fără saț al comisioanelor din tranzacții și licitații. Și o spune unul care simte imediat în nas înțepături de la orice element toxic și pe care îl mai apucă și tusea. Doamne ferește în public!

Între 11 aprilie și 5 mai se dă bătălia astrală pentru Lumină și Adevăr. Pe 5 mai 2020 se pregătește din nou să cadă Zidul Berlinului, care separă lumile. Și vor lupta pentru supraviețuire toți cei ce au abuzat de puterea lor. Orice popor care permite continuitatea unui regim totalitar instalat de pandemie își folosește liberul arbitru! Dincolo de 5 mai, astrele nu mai predispun decât la alegeri făcute cu un înalt grad de conștiință și cu recompensarea oamenilor de valoare. Perioada karmică își încheie apogeul, așa că fiecare e liber să se redescopere și să se reinventeze, să se exprime și să se valorifice la cel mai înalt nivel al său, chiar dacă un mare număr e obligat de circumstanțe să schimbe direcția. Orice altă abordare nu e scrisă de sus! E doar alegere a oamenilor.

Valeriu Pănoiu  

https://valeriupanoiu.blogspot.com

 

Sursa imagine: https://www.widewalls.ch/


Astro Shop

Cele mai noi articole