ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
Astro-Coaching
 
curs valutar banci Curs valutar banci


Sunteti aici : Articole / Sanatate

Ciuperca Tibetana si efectele ei miraculoase!

Click pentru a vizualiza galeria foto

Ciuperca a fost creata si crescuta de catre Calugarii Tibetani si are multiple calitati terapeutice. Tara de provenienţă -India.

Ciuperca are aspect albicios, cu aspect de muguri de conopidă, cu forme neregulate şi dimensiuni de 5-10-15 mm, ajungând la maturitate uneori până la 20-30 mm lungime. Mugurii de dezlipesc şi se separă singuri.

Chefirul este o băutura lactat acida ce se obţine din granule de chefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic, dioxid de carbon şi alcool. Aceasta băutura minunata se obţine prin dubla fermentare, în prima faza fermentare lactică iar apoi la temperaturi mai scăzute, alcoolica. Băutura nu se obţine din ciuperca de chefir, termen greşit, ci din granule de chefir care repezinta o aglomerare de 4 cazeina care are în interior şi la suprafaţa microorganisme specifice care conduc la obţinerea acestei minunate băuturi.

Laptele inoculat cu granule de chefir poate să reprime creşterea de agenţi patogeni la nivel intestinal ca de exemplu: Salmonella sau Shigella, aceasta datorându-se complexităţii moleculei granulei de Kefir precum şi a modului de acţiune al microorganismelor care formează granula de Kefir.

Kefirul se bucură de o tradiţie bogată în protecţia sănătăţii. Înainte de URSS, se întrebuinţa în spitale şi sanatorii pentru o varietate de boli incluzând dereglări de metabolism, ateroscleroză şi boli alergice. El era folosit şi pentru tratamentul tuberculozei, a cancerului, şi a dereglărilor gastrointestinale când nici un tratament medical modern nu era disponibil. Consumul de chefir avea de asemenea să fie asociată cu longevitatea din Caucaz, fapt demonstrat de savanţi.

Savanţii au observat beneficiile digestive ale aportului de Kefir asupra sănătăţii şi longevităţii datorita componentelor sale antioxidante, anticancerigene şi bacteriostatice. Echipele de cercetare diverse din toata lumea au încurajat rezultatele aduse de chefir asupra sănătăţii . Cele mai multe metode de cercetare au fost executate în vitro atât pe animale cat şi pe subiecţi umani. Studiile recente asupra consumului de Kefir au arătat şi demonstrat proprietăţile antitumorale şi antimutagenice, acest lucru datorându-se substanţelor existente în granula de Kefir (imidazolinei)

Cum se prepară Chefirul

1. Se pun 1-2 linguriţe de ciupercă (cca.3-5cm3) într-un borcan de sticlă de 200 mg şi se toarnă 200-300 ml lapte proaspăt, dulce. Se lasă 8-12-16-24 ore la fermentat (în funcţie de temperatura mediuluiambiant), fără să se închidă ermetic, ci numai cu un capac pus invers pe borcan. Laptele fermentează suficient şi, după doar 8-12 ore, are deja proprietăţile complete pentru tratament. Gustaţi şi opriţi fermentaţia după intervalul optim în condiţiile dvs. de mediu.

2. Pentru consum, se strecoară laptele printr-o sită de plastic cu diametrul orificiilor cât mai mic (chiar sub 1 mm), într-un vas de sticlă – este chefirul (laptele fermentat) care se consumă pentru tratament. Ciuperca din sită se spală sub jet de apă rece de rămăşiţele laptelui fermentat, apoi se reaşează în borcanul spălat şi se toarnă o nouă porţie de lapte dulce, crud, nefiert.

3. Este foarte important să se procedeze aşa în fiecare zi, altfel ciuperca nu se dezvoltă, capătă o culoare maronie, nu mai are proprietăţile detratament şi poate muri. Când ciuperca este bine îngrijită, este albă calaptele şi în cca. 14-21 zile volumul acesteia se dublează. Atunci trebuie împărţită în două.

4. Se consumă 100-500 ml lapte de chefir pe zi (eventual mai mult, pentru cine tolerează şi nu are aciditate gastrică, fermentaţie intestinală deficitară), depreferat pe stomacul gol (excepţie făcând gastritele hiperacide, ulcerulgastric sau duodenal – cazuri în care e bine ca chefirul să se consume după masă sau în paralel cu pâine prăjită, biscuiţi, etc. care absorb acidul gastric; nu se vor bea cantităţi mari deodată, ci se va consuma cu linguriţa… pauză… o nouă linguriţă, etc.)

5. Tratamentul durează minim 20 de zile (unii recomandă o pauză 10 ziledupă care se reia). Părerea mea este că se poate consuma fără intrerupere, asemenea iaurtului sau laptelui bătut. Nu există nici un fel de efecte secundare! Nici măcar înghiţind o bucată de ciupercă nu se întâmplă absolut nimic! (o veţi elimina prin scaun, nedigerată; ciuperca nu poate trăi în intestinul omului, fiţi fără grijă!)

ATENŢIE:
În timpul tratamentului este interzis consumul de alcool şi de grăsimi animale (în schimb se pot consuma ulei presat la rece şi seminţe crudede dovleac, in, floarea soarelui, nuci), sare, zahăr (înlocuiţi-l cu mierea!), gemuri, băuturi sintetice şi acidulate, condimente.

Reacţia organismului la laptele fermentat
În primele 10 – 14 zile de tratament activitatea stomacului se intensifică brusc, se formează gaze din abundenţă şi nu se recomandă consumul laptelui dimineaţa pe stomacul gol (în această primă fază).Uneori scaunul este mai moale, dar tratamentul nu trebuie întrerupt. La bolnavii de ficat şi rinichi s-au semnalat şi unele senzaţii mai neplăcute. După 10 – 14 zile aceste reacţii încetează şi se ameliorează activitatea întregului organism. După minimum 20 de zile de tratament, veţi începe să vă simţiţi mai bine.

După 2 luni de tratament se constată dispariţia anumitor suferinţe, iar după un an de tratament, organismul ar trebui să se însănătoşească complet, dacă respectaţi şi celelalte reguli de viaţă echilibrată (dietă de cruţare,mişcare, somn, etc.)Laptele fermentat poate fi folosit şi ca demachiant în tratamentele cosmetice, cu efect de încetinire a formării ridurilor şi eliminarea oboselii faciale. De asemenea se poate folosi în arsuri (solare sau produse în gospodărie).De asemenea, ameliorează sau înlătură durerile provocate de reumatism prin ungerea locurilor dureroase de 7 – 8 ori/zi cu lapte fermentat (chefir).

DE REŢINUT :
Se recomandă să fie folosită şi de alcoolici, deoarece recupereazăpierderea de substanţe din complexul vitaminic B (care duc la dependenţăfizică de alcool! – un cerc vicios) şi se foloseşte ca adjuvant în tratamentultuturor bolilor generate de consumul excesiv de alcool (care trebuie întrerupt cu orice preţ, brusc sau gradat… dar fără amânare).

Beneficii:

•reglează activitatea intestinală
•combate colita şi crampele stomacale
•ajută la menţinerea unei digestii sănătoase
•ajută la curăţarea colonului şi la menţinerea unei flore intestinale bunestimulează sistemul imunitar
•creşte longevitatea (Bulgaria e recunoscută pentru centagenarii săi, din pricinaconsumului mare de produse lactate fermentate)
•aduce în organism un aport de substanţe nutritive, enzime şi vitamine, fermenţi naturali şimicroorganisme benefice care ajută organismul şi îl întăresc
•ajută în curele de slăbire, dacă este urmată şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimianimale, însoţită de exerciţii fizice regulate
•are efect uşor laxativ, dar totodată ajută la formarea scaunului
•îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi calitatea sângelui
•reglează mecanismele de apărare ale organismului
•vindecă boli ale inimii, ale vaselor coronariene şi dizolvă colesterolul depus pe vaselesanguine (a se consuma ulei presat numai la rece şi seminţe de dovleac, in, floareasoarelui crude, neprăjite)
•ajută ficatul şi pancreasul, colecistul şi splina
•curăţă canalele prin care circulă fierea şi dizolvă în timp calculii biliari
•vindecă stomacul, intestinele, duodenul şi închide ulceraţiile
Atenţie! - a nu se consuma deodată în cantităţi mari (de ex. o cană dincâteva înghiţituri), în caz de hiperaciditate gastrică; se va bea culinguriţa… pauză… o nouă linguriţă… (şi nu pe stomacul gol!)
•ajută rinichii şi uretrele
•ciuperca produce singură antibiotice, vindecând astfel zonele inflamate din organism
•reglează tensiunea arterială
•împiedică şi frânează producerea metastazelor
•împiedică îmbătrânirea prematură
•ajută în depresii şi stările de oboseală a organismului
•ciuperca conţine toate vitaminele vieţii
•normalizează definitiv procesele metabolice din organismul uman.
•ajută în bolile alergice
•eficientă şi în bolile de plămâni
•eficientă în boli ale ficatului şi bilei – dizolvă ţesuturile bolnave şi înlesneşte eliminarea lor
•eficientă în tratarea bolilor inflamatorii
•curăţă organismul de toxine – elimină rezidurile metabolice, colesterolul, sărurilemetalelor grele, etc
•în tratamentul diabetului – normalizează glicemia
•întinereşte organismul – încetineşte îmbătrânirea celulelor
•măreşte resursele interioare ale organismului – ameliorează memoria, atenţia, Vindeca boli ale inimii, ale vaselor coronariene si dizolva colesterolul dinvasele de sange, Vindeca ficatul si pancreasul, colecistul si splina,Vindeca fierea, curata canalele prin care circula fierea si dizolva caliculii fierei, Vindeca stomacul, intestinele, duodenul si face sa dispara ulceratiile.

Vindeca rinichii, precum si ureterele. Ciuperca produce singura antibioticele, vindecand astfel zonele inflamate din organism. Regleaza tensiunea arteriala, impiedica si franeaza producerea metastazelor.
Impiedica imbatranirea prematura, franeaza formele de deprimare si obosire a organismului. Ciupera poseda toate vitaminele vietii.

Sursa: www.scribd.comShare |


VA RECOMANDAM


Comentarii

1. ciuperca miraculoasa de mona puscuta, din 07/04/2011
De unde se poate procura ciuperca?trebuie sa fie proaspata nu?merci pentru sfaturile minunate.


2. Ciuperca Tibetana de Nelutu, din 09/04/2011
Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru noi! Daca ne-ati recomandat-o,spuneti-ne si cum se cultiva sau se procura aceasta ciuperca?

3. Ciuperca de Nico, din 10/04/2011
Ciuperca tibetana se doneaza, se da mai departe. Pentru ca se inmulteste destul de repede. Am vazut ca aici http://www.irinareisler.ro/2010/03/28/prepara-ti-kefirul-singura-acasa/ sunt persoane care se ofera sa doneze. Succes!

4. ciuperca tibetana de susana, din 18/07/2011
eu am peimit prin donatie dupa 20 de zile pot dona si eu jumatate si cel ce primeste acea jumatate de la mine dupa 20 de zile o imparte in doua si o parte o doneaza asa merge. va doresc multa sanatate

5. ciuperca tibetana de susana, din 18/07/2011
eu am peimit prin donatie dupa 20 de zile pot dona si eu jumatate si cel ce primeste acea jumatate de la mine dupa 20 de zile o imparte in doua si o parte o doneaza asa merge. va doresc multa sanatate

6. BUNA ZIUA de panait ioana, din 12/08/2011
VA ROG CINE IMI DONEAZA SI MIE CIUPERCA TIBETANA NR MEU DE TEL: 0767013140 IONELA.

7. ciupercuta tibetana de marina, din 28/08/2011
cine doreste o ofer gratis sunt din ploiesti tel 0723684776

8. donez ciuperca tibetana de Angela, din 18/11/2011
Donez ciuperca tibetana.costuri doar transport.e-mail :angela_haq@yahoo.com

9. CIUPERCA TIBETANA de cami, din 05/12/2011
Cine imi poate dona si mie ciuperca ,va rog.Tel. meu este 0770331612.
E-mail camile_angels@yahoo.com

10. Ciuperca tibetana de albastrel, din 13/12/2011
As dori sa stiu daca ciupercile sunt bune si in tratarea hepatitei c si daca au reactii adverse..va multumesc

11. ciuperca tibetana de JUravlea Cristina, din 14/12/2011
Va rog cine imi poate dona ciuperca tibetana.Sunt din Brasov dar platesc transportul.Multumesc te.0741567874

12. ciuperca tibetana de Jeni Dobre, din 22/12/2011
sunt din jud.constanta si as vrea si eu ciperca tibetana va multumesc

13. Multumesc1 de Maria, din 31/12/2011
Va rog cine imi poate dona ciuperca tibetana.Sunt din Cluj .Multumesc! 0743780367 si e-mail mm_moga@yahoo.com

14. ofer gratuit de Dani, din 09/01/2012
ciuperca tibetana gratuit tel 0721 385 013
ciuperca se afla in Timisoara

15. ciuperca tibetana de Dana, din 10/01/2012
Ofer ciuperca tibetana doritorilor. Sunt din Bucuresti.

16. ciupearca tibetana de ionela, din 14/01/2012
nu am avut incredere pana acum in ciupearca pana nu mia spus o vecina cat de buna este si am zis sa incerc si eu sa vad ce efect are voi ce sfat imi dati

17. ciuperca tibetana de Dana, din 17/01/2012
Am postat un anunt pe 10.01.12 si am omis sa trec nr de telefon, va rog sa-l adaugati - Dana 0729158034.
Multumesc

18. CIUPERCA MINUNE de gica, din 14/02/2012
Pentru cei din Constanta ofer ciuperca tibetana gratis tel.0770241451 eventual si instructiuni.Curaj cade o luna consum si starea sanatatii mele s-a imbunatatit.

19. ciuperca tibetana de Claudia, din 21/02/2012
Interesant subiect, sunt tentata sa incerc si eu. Cum pot sa obtin aceasta ciuperca in Timisoara? Multumesc

20. ciuperca tibetana de dragos, din 22/03/2012
Poate sa-mi spuna cineva daca aceasta ciuperca a avut efect asupra cancerului la plamani?

21. ciuperca tibetana de ionela, din 29/03/2012
as vrea sa stiu daca este buna si pentru crestere

22. ciuperca tibetana de sanda olar, din 29/03/2012
as dori si eu daca poate cineva sami dea sunt din oradea 0754338621


23. CIUPERCA TIBETANA de ALINA ALDEA, din 02/04/2012
AS DORI SI EU CIUPERCTA ,DACA MA POATE ASUTA CINEVA,SUNT DIN SIBIU

24. ciuperca tibetana de claudiu, din 14/04/2012
as dori si eu ciuperca tibetana sunt din dej 0727883080

25. ...ciuperca... de ilie, din 15/04/2012
...daca doriti ca ciuperca sa produca un chefir de calitate trebuie sa aveti lapte de calitate...recomand latele produs in gospodaria proprie de capra...daca ai capra...

26. ciuperca tibetana de mamasica, din 21/04/2012
Hristos a inviat !as putea sa dau la 4 persoane ciperca eu sant din gherla daca cineva doreste sa ma contacteze la ,,roza_lia27@yahoo.com cu mare drag aspept sa ma contactati.

27. ciuperca tibetana de alina, din 21/04/2012
donez ciuperca tibetana.0769257046

28. ciuperca tibetana de toplicianu gheorghe, din 22/04/2012
folosesc ciuperca tibetana de un an de zile si vo recomand daca o doriti sunati la tel.0723807856

29. ciuperca tibetana de claudiu, din 25/04/2012
o mare rugaminte pt mamasica din gherla, am mare nevoie de ciuperca de kefir.va rog un numar de telefon la care sa va pot contacta sau scrieti pt todereanclaudiu@yahoo.com sunt din dej.

30. ciuperca tibetana de Andrei, din 26/04/2012
donez ciuperca tibetana Bucuresti

31. ciuperca tibetana pt.kefir de serban, din 04/05/2012
Donez ciuperca tibetana pt.kefir 0722384026 din Bucuresti

32. ciuperca tibetana de veron, din 04/05/2012
Donez ciuperci tibetane pt.kefir.0722384026 din Bucuresti
33. donez kefir de joro, din 04/05/2012
donez ciuperca de kefir persoanelor interesate si serioase.

34. magnifica de Zeca Narcis, din 27/05/2012
eu am S i ,colita,helicobacter si am facut doua cure. m am simtit minunat! de azi am inceput iar prntru ca problemele au recidivat(si asta doar din vina mea)o recomand tuturor cu caldura. si eu sunt dispusa sa donez ciuperca. nr de telefon 0736405173. doar pt Slobozia de Ialomita

35. magnifica de zeca valentina, din 27/05/2012
o donez si eu.nr de contact 0735205173. doar pentru Slobozia

36. kefirul tibetan de cumpatapetru, din 27/05/2012
ma numesc adela. sunt din navodari. as vrea sa stiu daca este bun kefirul si pentru fibromatoza uterina.eu am mare incredera in acest kefir,dar nu am vazut nici un comentariu pe aceasta boala.astept raspuns. va multumesc anticipat.cu stima.

37. Buna Seara de Ely, din 28/05/2012
as dori si eu aceasta ciuperca , sunt din Bucuresti
va multumesc

38. ciuperca tibetana de mamasica, din 02/06/2012
DOAMNE CUM V-AS DA LA TOTI DAR SANTETI ASA IMPRASTIATI IN TOATA TARA,CEI DIN JUDETUL CLUJ MA POT CONTACTA MAI USOSR ...

39. ciuperca tibetana de alina, din 13/06/2012
DONEZ CIUPERCA TIBETANA PT.KEFIR 0769257046 BUCURESTI

40. donez ciuperca tibetana de cristi, din 17/06/2012
donez ciuperca tibetana,sint din botosani,tel.0742202347

41. CIUPERCAS TIBETANA de LOREDANA, din 28/07/2012
BUNA SEARA,ASI FI SI EU INTERESATA DE CIUPERCA DACA POATE CINEVA SA-MI DONEZE SI MIE-0767338580 MULTUMESC

42. KEFIR de Ala, din 31/07/2012
nu stiu cine, cand, cum a ajuns la denumirea asta de ciuperca tibetana. ciuperca tibetana este cordyceps si arata ca niste ardei subtiri si uscati (maro). ceea ce folosim noi (ca si eu folosesc) este kefir. atat. kefirul acesta este extrem de bogat in probiotics. imbunatatirea starii generale de sanatate este rezultatul luptei dintre bacteriile bune din intestine cu cele rele. probioticele sunt bacteriile bune. nu va asteptati insa la minuni: probioticele doar ajuta organismul sa se autovindece sau sa se protejeze de boli. ele insusi nu sunt un medicament pentru nimic.


43. kefir de Daniela, din 04/08/2012
Donez ciuperca tibetana 0722280679, Bucuresti

44. Donez ciuperca Kefir lapte de Daniela, din 04/08/2012
Donez ciuperca kefir lapte,sint din Bucuresti,tel.0722280679

45. kefir de Mihaela, din 12/08/2012
Cei care folosesc aceasta ciuperca sa o foloseasca cu incredere deoarece face minuni! Sanatate si incredere.

46. informatie de camelia, din 16/08/2012
cine doreste mai multe informatii despre aceste probiotice sunt invitati sa viziteze site-ul www.nutribiotice.com. este abea la inceput si nu avem foarte multe articole dar vom continua cu publicarea a cat mai multor articole si informatii interesante. pana atunci insa va asteptam si pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/Nutribiotice , unde puteti pune intrebari si anunturi de cereri si donatii. va asteptam

47. Kefir de Loredana, din 19/08/2012
As dori si eu aceasta ciuperca , sunt din Tg-Jiu, Gorj
Va multumesc!

48. Buna , de LALA, din 02/09/2012
pentru " mamasica " - Cluj,as dori sa procur si eu ciuperca, daca ma puteti ajuta va rog dati-mi un semn pe e-mail. Multumesc

49. Buna , de LALA, din 02/09/2012
pentru " mamasica " , sunt din Alba Iulia , din cate adrese am vazut,dansa e cea mai aproape de mine ,astept un semn pe e-mail sau la tel.0748417590 .Multumesc

50. chefir de o. gheorghe, din 04/09/2012
donez chefir persoanelor interesate

51. KEFIR de petruta, din 06/09/2012
as dori si eu aceasta ciuperca pentru ca am foarte multe probleme de sanatate,daca poate cineva sa mi-o doneze ma poate contacta la tel 0756040488 sunt din jud buzau. va multumesc


52. As dori si eu ciuperca , sunt din Bucuresti de Doina, din 16/09/2012
Din Bucuresti, cine poate dona?

53. KEFIR de petruta, din 20/09/2012
multumesc din suflet doamnei marina din ploiesti care mi-a trimis aceasta ciuperca kefir sper sa-mi foloseasca si uite ca mai exista si oameni cu suflet mare care nu vor nimic in schimb.va multumesc din suflet.


54. Timisoara kefir de Dana G, din 28/09/2012
Buna ziua ,as dori si eu ciupercauta de kefir.Sunt din Timisoara.0753499663.Multumesc.

55. KEFIR de irma sabau, din 02/10/2012
EU AM CIUPERCA SI POT SA DONEZ.


56. kefir de Simona, din 05/10/2012
Sint interesata sa-mi procur si eu ciuperca/granule de kefir.Daca cineva doneaza voi gasi eu un mod de a ma recompensa,locuind intr-o zona rurala normal voi plati pt.transportul de curier,asi fi interesata sa si o cumpar daca este la un pret derizoriu.Am notat numerele din Bucuresti in caz ajung pe acolo in viitor,dar pina atunci,Tel.meu 0743827426,multumiri

57. AS DORI SI EU CIUPERCA, SUNT DIN BUCURESTI de JENI, din 08/10/2012
Buna ziua, as dori si eu ciuperca de kefir. Sunt din Buuresti,cine poate dona? Multumesc anticipat tel: 0761617857 sau mail: nicolaeeugenia@yahoo.com

58. KEFIR de sabau irma, din 11/10/2012
EU AM CIUPERCA SI POT SA VA DAU DACA MA SUNATI .EU FOLOSESC DE MULT SI ESTE FOARTE BUN.VA ROGSUNATI LA NR0766564614 .FARA BANI PRIN DONARE.


59. CIUP. TIBETANA. de sabau. irma, din 11/10/2012
AS DORII SA DONEZ CIUPERCA CA EU FOLOSESC DE MULT SI MA SIMT BINE.SINT DIN PETROSANI SI NR 0766564614. CINE DORESTE SA PRIMEASCA SA MA SUNE, ESTE FARA BANI.ASTEPT DACA DORITI SA VA FACETI BINE.

60. Kefir de Ana-Maria, din 11/10/2012
Buna seara,as dori si eu va rog aceasta ciuperca.Mama are probleme grave de sanatate.Mentionez ca sunt din Bucuresti.Va multumesc. Tel. 0769854337

61. CIUPERCA TIBETANA de vasilica, din 13/10/2012
, BUNA SEARA CUM AS PUTEA SA CUMPAR Y EU DIN TARA UNDE SE POATE GASI SANATATA

62. ciuperca tibetana(pentru chefir) de Lucia Calciu, din 31/10/2012
multumesc anticipat persoanei care-mi poate dona putina ciuperca tibetana (pentru chefir) .Mentionez ca sunt din Bucuresti si am telefonul 0726459392

63. CIUPERCA TIBETANA de Nae Florentina, din 20/11/2012
Buna seara,sunt din Dambovita si va rog cine poate sa-mi doneze ciuperca tibetana,am probleme de sanatate si vreau sa incerc.Multumesc anticipat ,platesc transportul1!

64. rugaminte de ana, din 28/11/2012
BUNA SEARA SUNT IDIN ARAD SI AS DORI FOARTE MULT SI EU CIUPERCA,DACA CINEVA ESTE DISPUS DA MI-O TRIMITA PRIN POSTA EU PLATESC TAXELE POSTALE. VA MULTUMESC ANTICIPAT.ADRESA MEA DE EMAIL ESTE ana_necsa23@yahoo.com

65. 13203653 de gabi, din 13/12/2012
eu am avut probleme cu feria si nu mai ma doare
eu sunt din CAJVANA

66. Cosmi de Lazea, din 17/12/2012
Buna seara,
Sunt din Arad si as dori sa iau legatura cu cineva care imi poate procura aceasta ciuperca.Numarul meu este:0742303377-cosmy_lazea@yahoo.com
Va multumesc!!

67. As dori si eu ciuperca tibetana kefir de lapte de CATRINA MIHAI, din 29/12/2012
As dori si eu ciuperca tibetana cine doneaza in Bucuresti puteti suna la tel - 0723383780 - va multumecs anticipat

68. ciuperca tibetana de Pruteanu Mariana, din 01/01/2013
buna ziua, va multumesc ca existati , ma bucur sa aud de asemenea minuni lasate de dumnezeu, va rog din suflet cum as putea sa am si eu o bucatica din minunea dvs. pt baietelul meu de 3 ani si jumatate.Avem cam multe problemute de sanatate in ultima vreme si m-am saturat de medicamente care ...sincer nu il mai ajuta...trece totul si revine in scurt timp totul...va rog din suflet sa ne ajutati mariana_bulancea@yahoo.com
Va multumesc

69. doresc si eu ciperca de marian, din 01/01/2013
as dori si eu ciuperca pentru doi copii cu boli alergice.primesc si din tara,platesc taxele postale.eu sunt din iasi tel 0741567523.va multumesc!

70. doresc si eu ciuperca de stoian ioana, din 12/01/2013
sunt din constanta si am o problema fff mare cu constipatiasi asi dori si eu ciuperca tibetana primesc deoriunde din tara platesc taxele postale ..telefon :0721762898 va multumesc.

71. informatii de nicoleta, din 16/01/2013
asi vrea sa stiu daca ciuperca e buna si in cazul in care ai tumoare la creier dupa doua operatii inca exista aceasta tumoare

72. Cluj-Napoca de mbs, din 20/01/2013
M-ar interesa daca cineva poate oferi in Cluj. tel. 0744790066, email: msanyo@yahoo.com. Multumesc.

73. doresc si eu o ciuperca de Calin, din 25/01/2013
Sunt din Deta /Timis doresc o ciuperca,pentru cine poate sa ofere si sa trimita cu posta romana .contact 0765588670

74. doresc si eu o ciuperca Tibetana de Marinela, din 28/01/2013
Buna ziua tuturor.Doresc si eu o bucatica din minunata Ciuperca Tibetana de oriunde din tara ,achit taxele postale . Va multumesc anticipat.Tel 0765616617. Craiova

75. AMIGDALE MARITE DE VOLUM LA COPIL DE 5 ANI de ELENA CARMEN, din 31/01/2013
BAIETELUL MEU DE 5 ANI ARE AMIGDALE MARITE DE VOLUM DAR NU SUNT ROSII SAU CU DEPUNERI ALBE.POATE SA CONSUME KEFIRUL DIN CIUPERCA TIBETANA,EU AM IN CASA?

76. -- de AURORA, din 02/02/2013
AS DORII SI EU CIUPERCA DACA POATA OFERII CINEVA PLATESC PT EA. JUD MARAMURES NR 0769801827

77. CIUPERCA KEFIR de gheorghe, din 08/02/2013
Eu sufar de o boala de reflux gastroesofagian si as vrea sa folosesc si eu acest tratament cu ciuperca ,daca poate cineva sa ma sfatuiasca , eventual sa-mi trimita ciuperca
multumesc anticipat si va doresc sanantate
gheorghe -08.02.2013

78. CIUPERCA KEFIR de Geta, din 09/02/2013
SUNT DIN CONSTANTA SI as dori ci eu aceasta ciuperca miraculoasa, daca doresti cineva sa imi ofere ,pot fi contactata la tel 0241681411, Multumesc!!!

79. Ciuperca tibetana de Diana, din 11/02/2013
Donez ciuperca tibetana, cu o singura rugaminte: ca destinatarul sa suporte taxele de transport.Pot fi contactata la nr. de telefon: 0742050537. Mentionez ca sunt din Oradea.

80. CIUPERCA TIBETANA de POP MELANIA, din 11/02/2013
FOLOSESC CIUPERCA DE 2ANI SI JUMATATE MA SIMT F BINE IN ACEST TIMP NU AM AVUT NICI O BOALA PLUS CA NICI NU MAI STIU CUM E SA FII RACITA SUNT DIN GHERLA


81. ciuperca kefir in galati? de irina, din 13/02/2013
buna ziua tuturor! sunt din galati si as dori si eu ciuperca de kefir.Multumesc mult!

82. Ciuperca tibetana de dian, din 18/02/2013
Buna ziua,
Am ciuperca tibetana si pot fi contactat la tel. 0763171670

83. ciuperca de chefir de adelina, din 21/02/2013
Buna seara,as dori si eu ciuperca de chefir. Mentionez ca sunt din judetul Valcea si ca platesc taxele postale. numsrul de telefon 0756614884. Multumesc pentru oferta si interes

84. Ciuperca tibetiana de Ildiko, din 26/02/2013
Buna ziua,
Ma numesc Ildiko, m-ar interesa daca cineva ar putea oferi in Sfantu Gheorghe, sau in judetul Covasna. Nr. telefon 0724-207801

85. ciuperca tibetana de bacila, din 07/03/2013
buna ziua m-ar interesa cine poate sa imi doneze ciuperca tibetana de chefir sunt din bucuresti tel 0765553531

86. CIUPERCA TIBETANA de ERCEANU, din 07/03/2013
MA NUMESC ALINA,SUNT DIN TIMISOARA SI DACA SE POATE ,DORESC SI EU ACEASTA CIUPERCA,AM INTELES CA SE DONEAZA ASTEPT UN RASPUNS LA TELEFONUL 0771338419,VA MULTUMESC ANTICIPAT!

87. ciperca tibetena de florin, din 08/03/2013
OAMENI BUNI E UN MIRACOL FOLOSITIO TOTI!

88. doneaza cineva de Ramona, din 15/03/2013
Sunt din Bucuresti, doresc si eu ciuperca tibetana. Am mai avut acum mai bine de doi ani, am donat-o la randul meu cand nu am mai folosit-o, dar acum nu mai am de unde sa iau. E cineva din Bucuresti care doreste sa doneze ? Ma puteti contacta la nr. 0747.065.045

89. incredre,,, de Pintea Diana Codruta, din 15/03/2013
buna ziua,as dori si eu o portie din aceasta ciuperca..locuiesc in italia...dar platesc toate cheltuielile...multumesc...00393801027646...diana

90. kefir de petrescu ioana, din 19/03/2013
doresc sa ma ajutati si pe mine pt baiatul meu,cu kefir.o sa ajut si eu in continuare,va multumesc.telefon:0765168728

91. CIUPERCA TIBETENA de SUSANA, din 20/03/2013
BUNA MA CHEAMA SUNANA SUNT DIN ORASUL TIRNAVENI JUD TG MURES,SI AS AVEA SI EU NEVOIE DE ACEL LAPTE DE KEFIR ,SAU CIUPERCA CINE ESTE MAI APROAPE SI POATE SAMI DEA SI MIE ,LEAS MULTUMI.

92. ofer ciuperca tibetana de alexe simona, din 22/03/2013
Buna tuturor,am citit comentarile voastre si m-am gandit sa ofer din ciupecuta care o am si altora cu nevoi...doar daca sunteti persoane serioase si interesate in tratarea sanatatii va rog sa ma contactati...0730546642

93. KEFIR de marius, din 23/03/2013
BUNA,SANT MARIUS SI DETIN CIUPERCA TIBETANA.SANT IN SPANIA,MADRID

94. CIUPERCA TIBETANA de rozalia, din 23/03/2013
BUNA,MAR INTERESA SI PE MINE CIUPERCA TIBETANA CINE AR PUTEA SA MI DONEZE SI MINE,SI SAMI SPUNA EXACT CITE ZILE SE TINE IN LAPTE SI CUM SE PROCEDEAZA CU ACEA CIUPERCA,VA ROG FRUMOS,EU STAU IN SPANIA ZARAGOZA,CINE POATE SI VREA SA MA CONTACTEZE LA NR DE TEL 0034642883270,MULTUMESC

95. Ciuperca Tibetana de Rodica, din 26/03/2013
Mi sa adus din Anglia aceasta ciuperca,am cca o saptamina de cind o folosesc ma pot astepta la cele miraculoase cuprinse in materialul de mai sus?

96. Ciuperca Tibetana de Rodica, din 26/03/2013
Mi sa adus din Anglia aceasta ciuperca,am cca o saptamina de cind o folosesc ma pot astepta la cele miraculoase cuprinse in materialul de mai sus? In raport de imultirea ciupercii ma puteti contacta dupa 20 de zile cind creste la tel 0761790501

97. ciuperca tibetana de Sulutiu Dana, din 31/03/2013
Cine doreste din ciuperca,poate sa-mi lase mesaj.Am prea multa si nu stiu ce sa fac cu ea!

98. Ciupervca Tibetana de elena, din 02/04/2013
Buna ziua. Va rog din suflet , sa-mi dati daca mai aveti u8n pic din ciuperca tibetana. Sufar de diabet hepatita c , hipertensiune , etc...
Va rog sa-mi dati un raspuns cat mai curand posibil. Telef.0748948114
Multumesc,

99. Ciuperca tibetana de KLEPP LIGIA, din 05/04/2013
As dori si eu aceasta ciuperca,sunt din Lipova jud.Arad.tel 0745530567

100. ciuperca de ovidiu, din 06/04/2013
ma intereseaza si pe mine ciuperca as prefera pentru apa adresa de mail opeicu@yahoo.com sau tel 0740099737

101. ciuperca de ovidiu, din 07/04/2013
ma intereseaza si pe mine ciuperca as prefera pentru apa adresa de mail opeicu@yahoo.com sau tel 0740099737

102. CIUPERCA TIBETANA de maria, din 07/04/2013
SANT DIN TG MURES, FOLOSESC ACEASTA CIUPERCA DE MULT TIMP SI ESTE F BUNA. DACA CINEVA DIN ZONA VREA, OFER CU DRAG. LASATI-MI UN TEL PE MAIL SI VA SUN mariaserban.ms03@yahoo.com

103. cine doreste ciuperca de chefir de alexandru, din 10/04/2013
Sunt din chitila cine doreste ciuperca de chefir ma poate contacta la nr 0786245842 sau mail alexandru_xxs85@yahoo.com cine doreste o pot aduce si la domiciliu cu conditia sa-mi deconteze benzina,o zi buna.

104. KEFIR de DANIEL PAVEL, din 11/04/2013
DONEZ CIUPERCA TIBETANA PT. KEFIR,IASI,0737513222.

105. CIUPERCA TIBETANA de TITA LACATUSU, din 11/04/2013
Buna ziua. Sunt din Bacau si asi dori si eu aceasta ciuperca. Adresa mea de email este tita_t14@yahoo.com. Multumesc.


106. Kefir Brasov de Cora, din 12/04/2013
Buna ziua! Este cineva din Brasov care poate dona ciuperca pt. Kefir? O voi ridica personal. Va multumesc! maryc2034@yahoo.com

107. ciuperca tibetana de Dana, din 14/04/2013
Ofer ciuperca tibetana de lapte - Bucuresti. Tel.0212221705 sau 0729158034. Dana

108. Constanta de Mariana, din 14/04/2013
SUNT MULTUMITA DE CIUPERCA TIBETANA (KEFIR)!
S-A INMULTIT!
LASATI COMENTARIU CINE DORESTE!

109. ciuperca de popa , din 21/04/2013
va rog ,cine poate dona ciuperca de kefir,sunt din iasi .0762507357 (eventual cu plata transportului),promit sa donez si eu cind voi avea prea multa,multumesc,sanatate la toti.

110. Donatie ciupuerca tibetana Cluj-Napoca de Carmen Cirt, din 24/04/2013
Buna ziua! Ma puteti contacta pentru donatie ciuperca tibetana.
0751-080608. Sunt din Cluj.

111. Kefir de Alice, din 26/04/2013
Daca are cineva de donat doresc si eu,va multumesc.Eu am avut cu ani in urma dar nu a stiut mama cum sa o ingrijeasca si a murit.Astept vesti la mail:biaalice79@yahoo.com.Va multumesc.

112. Caut donator Kefir Brasov de Inairis, din 08/05/2013
Buna ziua. Și eu caut de multă vreme ciuperca de lapte Kefir.Sunt din Brașov, telefon 0743316032. Mulțumesc.

113. CAUT DONATOR CIUPERCA de LAZARIU MAGDALENA, din 09/05/2013
Buna ziua. Va rog cine poate sa-mi doneze aceasta ciuperca.Am doi copii sub 5 ani si de ceva vreme tot ma straduiesc sa le gasesc un iaurt sanatos in comert, dar fara sorti de izbanda. Asa ca, cea mai buna solutie este kefir facut in casa. Platesc transportul prin curierat rapid pana la Bacau, urmand a dona la randul meu celor care au cu adevarat nevoie. Adresa mea de e-mail este lazariumagda@yahoo.com/0723993308. Multumesc.

114. Donez ciuperca tibetana de lapte de cristian, din 11/05/2013
Buna ziua. Ma numesc Cristian si donez tuturor doritorilor ciuperca tibetana de lapte. Consum kefirul preparat de mine in casa de aproape 4 ani si am un tonus excelent. Ma puteti contacta la telefon: 0722455006.

115. Donez Ciuperca Tibetana de Sándor, din 11/05/2013
Ofer (donez!) ciuperca tibetana in Cluj. Tel. 0744790066, email: msanyo@yahoo.com

116. IMI doresc aceasta ciuperca miraculoasa de DELIA, din 12/05/2013
BUna seara! Imi doresc aceasta ciuperca tibetana de foarte mult timp cine imi poate oferi, am mare nevoie. Sunt din bucuresti,tel 0766976951.Multumesc multa sanatate la toata lumea!

117. Donez Ciuperca Tibetana de ser, din 14/05/2013
Donez Ciuperca Tibetana gratuit.. Sunt din Bucuresti e-mail: ser.ed2010@yahoo.com

118. Multumiri. de LAZARIU MAGDALENA, din 14/05/2013
Acest mesaj este pentru cei care fac ca prin gesturile " mici", binele sa nu moara niciodata. Multumesc din suflet celor care m-au contactat pentru a-mi dona Ciuperca. Cei care mai au nevoie de aceasta ciuperca, ma pot contacta dupa 21 de zile. O voi dona la randul meu din tot sufletul.

119. Donez ciuperca de Ramona, din 15/05/2013
Buna ! Pot dona ciuperca si eu, sunt din Bucuresti (donez doar in Bucuresti). Cine este interesat ma poate contacta la nr. 0747.065.045

120. MULTUMESC! de DELIA, din 15/05/2013
VA MULTUMESC , DOMNULUI CRISTIAN SI TUTUROR CARE AVETI SUFLET MARE NU MA GANDEAM CA MAI EXISTA ASEMENEA OAMENI . AM FACUT ROST DE LA DOMNUL CRISTI ACUM RAMANE SA VEDEM MIRACOLELE. NUMAI BINE!

121. cIUPERCA TIBETANA de ELENA, din 15/05/2013
Multumesc din suflet d-nul Cristian, sa va dea D-zeu sanatate , am intrat in posedsia ciupercii si acum ramane de vazut si de asteptat miracolele, dar cred ca depinde foarte mult ce cel ce o consuma sa fie atent la alimentatie ETC....

122. Donez Ciuperca de alexandru, din 21/05/2013
Buna ziua ,numele meu este alexandru sunt din Bucuresti cine doreste ciuperca o donez Gratis 0786245842 sau mail alexandru_xxs85@yahoo.com ,multa sanatate.

123. ciuperca tibetana de camelia, din 21/05/2013
Buna ziua,am folosit si eu,aceasta ciuperca ,dar din prima saptamana reactiile au aparut,si asa am ajuns la medic care m-a trimis la diferite investigatii,eu am facut pauza de 10 zile si am inceput sa beau kefirul,de data asta mai neplacute,cum ar fi:indigestie,durere de stomac,senzatie de voma.As,dori sa aflu daca cineva a avut o astfel de experienta

124. kefir de ionut, din 24/05/2013
este cineva din brasov care doneaza?multumesc.ionut1904@yahoo.com

125. CIUPERCA TIBETANA de vasile, din 28/05/2013
MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA. am 64 de ani si as dori sa ma mai bucur de viata. va rog daca este cineva care ami poate oferi acest miracol ce se numeste kefir. sant din moreni db. nr de tel 0724971840. multumesc mult.

126. ciuperca tibetana de olteanu ion , din 31/05/2013
doresc si eu pentru a face o cura ,este cineva care doneaza suport taxele postale pe adresa com. sapoca nr. 11o jud.buzau cod postal 127540. tel. 0764476821. cu multumiri

127. ciuperca tibetana de iancurby, din 04/06/2013
ma numesc alina locuiesc in sector 3 bucuresti si donez ciuperca tibetana cine doreste sa ma contacteze la nr de tel 0761241335

128. Donez Kefir de Serban, din 04/06/2013
Donez Kefir de lapte prahova, Baicoi 0244262125

129. Donez Kefir de Fenechiu Maria, din 04/06/2013
Donez Kefir de lapte si apa Baicoi Jud Prahova, Ploiesti 024462125

130. Donez ciuperca tibetana de Carmen, din 07/06/2013
Buna ziua,numele meu este Carmen,sunt din Bucuresti,am ciuperca tibetana,o donez cu placere celor care au nevoie de ea. O pot trimite si in tara,prin curierat,cu taxele platite la destinatie. Am si prepelite,cine este interesat de oua proaspete, pentru cura cu oua de preplelite,ma poate contacta. Date de contact : carmen_constantin1968@yahoo.com ,tel.0723.933.380. Multa sanatate tuturor !

131. CIUPERCA TIBETANA de mihanganu, din 09/06/2013
ma intereseaza sa CUMPAR,de la cine are ciuperca tibetana de apa(cristale tibetane,chefir de apa).ma puteti contacta pe mail:mihanganu@yahoo.com,sau tel.0742.802.126.platesc contravaloarea ei si toate taxele de curierat.

132. pentru fenechiu maria de mihanganu, din 09/06/2013
in legatura cu kefir de apa,numarul de telefon lasat nu este bun.mai lasati odata sau contactati-ma la mihanganu@yahoo.com sau 0742.802.126.multumesc anticipat

133. CIUPERCA TIBETANA de vasile, din 11/06/2013
buna ziua. este cineva cu suflet bun sa ami doneze aceasta ciuperca?sant an varsta si am probleme de sanatate.platesc taxele de transport.sant din dambovita.nr meu de tel 0724971840 sau vasile_vasile729@yahoo.com -multumesc mult

134. CIUPERCA PT CHEFIR DE DONAT de Valentin, din 22/06/2013
Sunt din Bucuresti sector 4.
Donez ciuperca gratuit. Nu sunt dispus sa o trimit prin posta. Puteti colecta oricand din zona unde locuiesc, Berceni
Sunati la nr: 0751325896

135. OFER GRATUIT KEFIR de vasile, din 03/07/2013
ofer gratuit ciuperca tibetana kefir cu multa placere acelora care au nevoie de ia.locuiesc an loc moreni jud dambovita.nr de tel 0724971840.

136. ciuperca tibetana de florina, din 03/07/2013
buna ziua sunt florina din pitesti si vreau sa ajut persoane care vor sa isi videce sau intretine organismul.ofer gratis ciuperca celor din apropiere...sunati la nr 0751280710....

137. ciuperca tibetana de lucica, din 15/07/2013
Buna seara! Am mare nevoie de ciuperca tibetana. Locuiesc langa Baia Mare si daca cineva din zona ma poate ajuta I'll rog sa ma contacteze la tel. 0724743030

138. Ciuperca chefir de lapte de Viorel Oana, din 25/07/2013
Din 2 in 2 saptamani pot dona ciupercuta de lapte{o portie suficienta pentru a prepara 1 litru de chefir, caci dupa 2 saptamani se dubleaza si poate fi data mai departe),oricui doreste. Pot fi contactat la tel. 0733196380 0753414314 sau email oanaviorel54@yahoo.com. Multa sanatate!

139. kefir lapte granule de apettri maria simona, din 28/07/2013
buna ziua sant din tg frumos as dori si eu aceasta ciuperca si granule kefir,am o nepotica de 5anisori f bolnava sta numai prin spitale aare un inceput de epilepsie platesc toate taxele sau vad ca multi le doneaza va multumesc mi ar fi de ajutor

140. kefir lapte granule de apettri maria simona, din 28/07/2013
buna ziua sant din tg frumos as dori si eu aceasta ciuperca si granule kefir,am o nepotica de 5anisori f bolnava sta numai prin spitale aare un inceput de epilepsie platesc toate taxele sau vad ca multi le doneaza va multumesc mi ar fi de ajutor 0755971243

141. kefir lapte granule de apettri maria simona, din 28/07/2013
buna ziua sant din tg frumos as dori si eu aceasta ciuperca si granule kefir,am o nepotica de 5anisori f bolnava sta numai prin spitale aare un inceput de epilepsie platesc toate taxele sau vad ca multi le doneaza va multumesc mi ar fi de ajutor 0755971243

142. ciuperca donatie de Marius, din 06/08/2013
Este cineva din Brasov care poate sa doneze ciuperca ? Tel.0769617012.

143. ofer ciuperca de Andreea, din 11/08/2013
Buna. Sunt din Timisoara si detin ciuperca de kefir...eu deja beau dupa ea si-mi face mult bine. Puteti lua legatura cu mine la nr de tel.0745679970.

144. despre ciuperca de george rotaru, din 17/08/2013
desigur o folosesc de ceva vreme,ma simt minunat..o recomand tutror..si chiar o pot dona...deci cei care doresc ma pot contacta la tel 0740 106 875 sau 0732 490 385 mesajele sunt binevenite,chiar si adresa de email...numai bine tuturor

145. intrebare de mioara, din 22/08/2013
buna ziua as dori sa stiu daca aceasta ciuperca numita khefir vindeca si durere de stomac sau face mai rau si cum se consuma inainte de mese sau dupa .... va multumesc si as dori un raspuns daca se poate


146. ofer gratuit ciuperca de Iosif, din 22/08/2013
ofer gratuit ciuperca tibetana (kefir indian). locuiesc in deva, jud. hd. cei interesati sa-mi trimita un mail si ne ixam unloc de intalnire.

147. intrebare de cristina, din 23/08/2013
Bun ziua as dori sa stiu daca este cineva din Buzau care detine ciuperca kefir si este dispus sa o doneze??? multumesc

148. donatie de ciuperca de bin laden/ HITLER, din 01/09/2013
eu donez ciuperca de la pcior pentru 20 de euro adica 80 de lei romanesti stau in mallorca o insula tropicala din spania daca vreti ciuperca de la picior va rog sunati la numarul 112 sau la orce numer poate il nimeriti pe almeu

149. Ciuperca Tibetana de Felicia, din 09/09/2013
Primesc ca donatie ciuperca tibetana,mii de multumiri.Felicia din Iasi,nr. meu de telefon este:0754918516.

150. CIUPERCA TIBETANA de Dorina Arnautu, din 18/09/2013
Buna seara,donez ciuperca tibetana cu tot sufletul ,sa va bucurati de miracolul pe care poate sa-l ofere aceasta ciuperca cum ma bucur eu de 2 ani de cand o consum .DORINA ARNAUTU nr.de telefon 0727354969 sau 0768373835 Bucuresti sector 2
Buna seara,donez ciuperca tibetana cu tot sufletul, sa va bucurati de miracolul pe care poate sa-l ofere aceasta ciuperca cum ma bucur eu de 2 ani de cand o consum .DORINA ARNAUTU nr de telefon 0727354969 sau 0768373835 Bucuresti sect2

151. Ciuperca tibetans de Candita, din 20/09/2013
Sunt din focsani si doresc si eu aceasta cuperca,daca ma ajuta cineva ,va rog sa ma contactati pe adresa candita.vasiliu@yahoo.com.ma oblig sa achit cheltuielile de transport.Multumesc


152. CIUPERCA Tibeiana de Diana, din 10/10/2013
CINE IMI POATE DONA CIUPERCA TIBETANA SUNT DIN BACAU...VA ROG FRUMOS CONTACTATI-MA....0746845396...MULTUMESC

153. Ciuperca tibetana de Marcela, din 23/10/2013
Donez aceste granule din tot sufletul pentru cine are nevoie,sunt din Alba iulia ,telefon 0748207716.


154. Ciuperca tibetana de Sorina, din 25/10/2013
Donez ciupercuta celor interesati. Eu sunt din Targoviste. Ma puteti contacta pe mail la sorina_stan2008@yahoo.com

155. ciuperca tibetana de mutusimona, din 29/10/2013
Sint din Resita si doresc sa cumpar ciuperca tibetana. Daca este cineva din zona de la care o pot obtine poate sa-mi scrie sau sa sune la tel. 0747058297. sanatate tuturor!
mutusimona@yahoo.com

156. CIUPERCA TIBETANA de TIRNAVEAN COSTEL, din 02/11/2013
CINE DORESTE SA-MI DONEZE SI MIE AM NEVOIE SI EU SUNT DIN ALBA-IULIA
NR DE TEL 0743839038

157. CIUPERCA TIBETANA de TIRNAVEAN COSTEL, din 21/11/2013
sunt din ALBA-IULIA si datorita generozitati domnilor viorel oana din ARAD si BERINDEI din ORASTIE am intrat si eu in posesia acestei ciuperci tibetane si eu la randul meu donez doritorilor NR MEU DE TELEFON ESTE 0743839038

158. Ciuperca de Oana, din 05/12/2013
Donez ciuperca de kefir. Sunt din Galati si daca sunteti din zona ma puteti contacta pe oana_personal@flash.ro
O dau cu cea mai mare placere daca aveti nevoie.

159. Ciuperca tibetana de Huluban, din 11/12/2013
As vrea sa stiu daca in borcan este mai mare cantitate de ciuperca decat ceea ce am citit adica doua lingurite ,afecteaza negativ

160. Ciuperca tibetana de Moja Nicoleta, din 18/12/2013
Buna, sunt din Cluj Napoca si as vrea si eu o ciuperca tibetana pt un tratament.tel 0745039171,multumesc

161. Ciuperca Tibetana de Mihai Liliana, din 19/12/2013
Am si eu nevoie de ciuperca tibetana (locuiesc in Otopeni - Bucuresti) Daca ma poate ajuta cineva adresa mea de e-mail este leonaliliana@gmail.com.Va multumesc!

162. Ciuperca tibetana de toni, din 21/12/2013
pot dona la 2 persoane. tel 0742845146.

163. donez de ioana, din 02/01/2014
ptr. cine doreste,donez chefir de apa.Sunt din Cluj.www.anamaria_ioana27@yahoo.com

164. Donez ciuperca de Dorina Arnautu, din 03/01/2014
Buna seara,donez ciuperca tibetana cu tot sufletul ,sa va bucurati de miracolul pe care poate sa-l ofere aceasta ciuperca cum ma bucur eu de 2 ani de cand o consum .DORINA ARNAUTU nr.de telefon 0727354969 sau 0768373835 Bucuresti sector 2

165. multumiri de Daniela, din 15/01/2014
Multe multumiri si toate cele bune doamnei Dorina Arnautu pt ciuperca miraculoasa. Sunt la a treia runda si iese un chefir absolut delicios!Dupa un timp cu siguranta voi vorbi si despre efectele minunate!

166. DONEZ de popa , din 30/01/2014
donez ciupercuta kefir in Iasi.0749052280

167. donez de bulbucuta, din 30/01/2014
donez chefir de lapte , tg mures 0744.775448

168. Ciuperca tibetana de maria, din 02/02/2014
Buna, as vrea si eu ciuperca tibetana pentru tratament tel. 0744.865292, Multumesc

169. ciuperca tibetana de lapte de cristian, din 09/02/2014
Donez ciuperca tibetana de lapte in toata tara. Promptitudine si seriozitate maxima. Pot fi contactat la telefon 0722455006.

170. ciuperca tibetana de Dana Cristina, din 27/02/2014
Buna, as dori si eu ciuperca tibetana de chefir si/sau chefir de apa. Sunt din Cluj-Napoca, 0755133229.

171. ciuperca tibetana de mihaela, din 02/03/2014
Buna, ofer ciuperca tibetana de chefir, sunt din Arad.Pot fi contactata prin sms la 0746882417.

172. ciuperca de kefir de George sorin, din 04/03/2014
as dori si eu ciuperca de tibetana

173. am ciuperca kefir.cine doreste din tot sufletul o daruiesc fara nici un ban este foarte buna si probata de CLAUDIA, din 29/03/2014
am ciuperca kefir...o daruiesc din suflet celor care au nevoie cu mare drag fara nimic in schimb..e ft buna si probata

174. donez ciuperca tibetana de lapte de cristian, din 03/04/2014
Donez in toata tara ciuperca tibetana de lapte celor ce doresc prepararea kefirului gustos si sanatos in casa. Relatii la 0722455006 sau cristiperjescu@yahoo.com

175. ciuperca tibetana de Andrei, din 03/04/2014
Pe wikipedia exista ceva informatii despre aceasta ciuperca?

176. ciuperca tibetana de narcis, din 04/04/2014
buna,as dori si eu sa intreb pe cineva care a consumat ciuperca si sa vindecat de diabet, cu respect

177. donez ciuperca tibetana de oprea ion alin, din 10/04/2014
Donez ciuperca tibetana sunt din Turnu Magurele,eu sunt la inceput cu ,consumul chefirului dar se simte am diabet si a scazut glicemia o sa va mai tin la curent dupa 5-6 luni de tratament(0723382247)

178. ciuperca de chefir de Lavinia, din 28/04/2014
Folosesc ciuperca de aproape 3 ani si jumatate, timp in care am dat gratuit tuturor celor care au dorit sa prepare chefir, fie pentru terapie , fie pentru simplul fapt ca este gustos. In perioada postului am lasat-o in apa, ceva s-a intamplat si nu mai creste deloc, chiar si culoarea este usor diferita. Nu sunt multumita, probabil s-a imbolnavit. Desi, in cei 3 ani si jumatate am oferit tuturor, acum nu am de la cine sa iau pentru a o inlocui. Asadar, daca cineva imi poate oferi, va multumesc anticipat. P.S. Eu locuiesc in Constanta iar adresa mea de e-mail este lavibucur@yahoo.com,

179. chefir de claudia , din 29/04/2014
As dori foarte mult si eu aceste granule de chefir de lapte si de apa.Daca cineva poate sa doneze i-as fi recunoscatoare.Sunt din jud.Cluj.Ma puteti contacta la nr.0742138034.Multumesc anticipat.


180. Donez ciuperca de kefir de adrian, din 30/04/2014
Ofer/Donez gratuit ciupercute de kefir de lapte celor din orasul Constanta.0723.610.992

181. ADEVARAT de nicu, din 30/04/2014
Aceasta ciuperca poate face minuni celor care au intradevar nevoie de aceasta. Ciuperca a fost testata de cativa membri ai familiei mele si la toti au fost rezultate pozitive dupa 2-3 saptamani.Eram sceptic inainte sa iau acest chefir dar acum il pot recomanda din toata inima la persoanele care au nevoie de ciuperca ! In plus pentru sceptici... ciuprca nu are efecte adverse sau negative... NICU-IASI Donez ciuperca tibetana 0743764820

182. ADEVARAT de nicushor, din 30/04/2014
Aceasta ciuperca intradevar are efecte pozitive la toate persoanele care intradevar au nevoie de ea.Am testat aceasta ciuperca si sincer va spun ca si-a facut treaba.A localizat problema si intr-un timp relativ scurt de 2 sapt. am putut sa ma conving de aceste efectele miraculoase ale ciupercii. in familia mea mai am 2 pers care care fac tratament cu aceasta ciuperca si credetima ca fiecare a fost extrem de multumit dupa 2-3 sapt de ciuperca. O recomand inclusiv celor sceptici deoarece si eu am fost unul, iar acum mi-am schimbat radical parerea ! Donez ciuperca la persoanele care au nevoie de ea - 0743764820

183. Ciuperca tibetana de Olteanu Alexandra, din 05/05/2014
Sunt disperata,am fratele bolnav de ciroza si mi-a recomandat cineva sa consume aceasta ciuperca,nu stiu de unde sa o procur,locuiesc pe linga Bucuresti,va rog sa ma ajutati sa o procur,sau cel putin o informatie de unde sa o cumpar,va multumesc anticipat.Nr de telefon la care pot fi contactata 0733285812


184. DONEZ CIUPERCA de nicushor, din 12/05/2014
PENTRU CEI DIN ZONA IASI LE POT OFERI ACEASTA CIUPERCA ! 0743764820

185. ciuperca tibetana de alexandru, din 13/05/2014
Stau in Bucuresti sec 1 daca ma puteti ajuta sa procur contra cost vin si o ridic personal va multumesc tel 0723589191

186. donez ciuperca tibetana de cristi, din 08/06/2014
Donez ciuperca tibetana de lapte oriunde in tara. Oferta limitata, valabila 2 saptamani. Detalii la 0722455006

187. Ciuperca tibetana de Olteanu Alexandra, din 09/06/2014
Am primit mesajul dumneavoastra si va multumesc frumos,nu pot sa va contactez acum deoarece nu sunt in tara.Pe 4 iulie este tirziu?,va rog din suflet ajutati-ma,Va multumesc-0733285812

188. Ciuperca gratis ! de Rares, din 05/07/2014
Donez ciuperca tibetana proaspata ! Pentru cei interesati sunati-ma 0728248424 . Rog seriozitate !

189. doresc ciuperca tibetana de adelina, din 11/07/2014
cine ma poate ajuta si pe mine cu aceasta ciuperca? sunt din Tulcea.Va multumesc.0742156497

190. doresc ciuperca tibetana de adelina, din 12/07/2014
Doresc si eu aceasta ciuperca miraculoasa.Sunt din Tulcea,iar adresa de mail adelinacimpoeas@yahoo.com,Va multumesc.

191. ciuperca tibetana de LudovicGryga, din 21/07/2014
Suntla inceputul tratamentului,sper ca vafi o reusita.
Va multumesc pentru informatii.
Gryga.

192. Ciuperca tibetana de Stanciu Petrica, din 05/08/2014
Cum as putea procura si eu o ciuperca?

193. chefir de apa si de lapte de Trandafir Elena, din 06/08/2014
As dori sa obtin si eu granule de chefir de lapte ,inteleg ca sunt nemaipomenite.Sunt din Ploiesti

194. Donez kefir ciuperca tibetana de ali, din 15/08/2014
Donez chefir- ciuperca tibetana! Pentru cei interesati contactati-ma pe adresa email ali78ina@yahoo.com . Rog seriozitate ! Suceava

195. CIUPERCA TIBETANA de EMILIA, din 07/09/2014
AS DORI SA-MI PROCUR CIUPERCA TIBERIANA PT O ALERGIE FOARTE SEVERA CINE MA POATE AJUTA VA ROG SUNATI 0742574564

196. ofer ciuperca de elena, din 29/09/2014
Sunt din Tecuci,ofer ciuperca tibetana gratis

197. Vand ciuperca kefir de vi, din 10/10/2014
Pentru Bucuresti, vand ciuperca de kefir, 15 ron portia (se obtine 400 mll kefir), tel 0767276091

198. vreau chefir de lucutza, din 29/10/2014
daca este cineva in sect 4 care doneaza sau ofera chefir va rog sa -mi dai de veste pe mail sau 0745133566/0764754450.
va multumesc.

199. vreau chefir de lucutza, din 29/10/2014
daca ofera cineva in sect 4 va rog sa ma contactati pe mail sau 0745133566/0764754450/
va multumesc.

200. Ofer ciuperca tibetana de Dorina, din 10/11/2014
Buna seara,donez ciuperca tibetana cu tot sufletul ,sa va bucurati de miracolul pe care poate sa-l ofere aceasta ciuperca cum ma bucur eu de 2 ani de cand o consum .DORINA ARNAUTU nr.de telefon 0727354969 sau 0768373835 Bucuresti sector 2

201. vind ciuperca de tibet de diana, din 08/12/2014
Cine are nevoie de ciuperca de tibet contactatima 060481119

202. Donez ciuperca tibetana de cristian, din 08/12/2014
Donez ciuperca tibetana de lapte oriunde in tara-0722455006.

203. ciuperca tibetana de Adriana, din 09/12/2014
Buna ziua. Este cineva interesat din cluj sa doneze ciuperca tibetana? Va rog sa ma contactati 0747918770. Multumesc.

204. donez ciuperca tibetana de oprea, din 01/01/2015
sunt din Galati,ofer ciuperca tibetana .telefon 0756300111

205. ciuperca tibetana de boghina george, din 18/01/2015
doresc ciuperca tibetana ptru tumoare canceroasa ma deplasez in zona rm sarat buzau astept cu nerabdare tel 0722582162 0720 804223 multumesc


206. doresc ciuperca tibetana de gigi, din 17/02/2015
sunt si focsani si as dori daca o are cineva. 0769474079. multumesc anticipat

207. vreau chefir de georgeta bujor, din 01/03/2015
as vrea ciuperca si de lapte si de apa daca are cineva de daruit in sectorul 4. 0764754450.
multumesc.

208. kefir de lapte de cosmin, din 03/03/2015
Buna ziua. Este cineva interesat din craiova sa doneze ciuperca tibetana? Va rog sa ma contactati 0767557557. Multumesc.

209. kefir caucazian de Dana, din 11/03/2015
Donez ciuperca de kefir caucazian in orasul Cluj-Napoca. Telefon 0755133229.

210. ciuperca tibetana de Constantin, din 13/03/2015
As dori și eu aceasta ciuperca. Sunt din București și aștept un ape,l sau mesaj la telefon 0730153330 . Va mulțumesc!

211. nina de nina, din 17/03/2015
buna ziuaSunt din Buzau,cine ma poate ajuta as dori si eu ciuperca tibetana pt tumoare canceroasa.Va multumesc.Tlf 0727901768

212. ciuperca tibetana de gianina, din 27/03/2015
Buna ziua.Sunt din Piatra Neamt. As dori si eu aceasta ciuperca tibetana. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc!

213. ciuperca de chefir de flaviu_gl, din 28/03/2015
pot da la 2 persoane ciuperca de chefir. galati - 0742845146

214. ciuperca tibetana de mihai, din 06/04/2015
Buna seara,sunt din Ploiesti si as dorii daca cineva are sa-mi doneze o bucatica din aceasta ciuperca miraculasa,va rog sa ma contactati la nr.0735380559.Am mare nevoie de ea ca sunt bolnava.Va multumesc

215. buna de NEAGU, din 15/05/2015
am mare nevoie de ciuperca cine este din sibiu si are 0742792981 cumpar

216. ajutor de catalin, din 24/05/2015
buna ziua si eu asi dori varog ciuperca de ori unde din tara,platesc.multumesc.0724204084

217. ciuperca tibetana de Anca, din 16/06/2015
Buna ziua...sunt din Suceava si as dori si eu aceasta ciuperca tibetana.Am psoriazis si am auzit ca ar fi buna pt aceata afectiune.Cine ma poate ajuta, va rog rog contactati-ma pe email anca_tataru74@yahoo.com

218. ciuperca tibetana de popa aurel, din 21/06/2015
sunt din constanta si as dori ciuperca tibetana.Contactati-ma pe email popaaurel57@yahoo.com sau tel. 0726740046 Multumesc

219. ciuperca tibeteana de Dorina, din 01/07/2015
Buna seara,donez ciuperca tibetana cu tot sufletul ,sa va bucurati de miracolul pe care poate sa-l ofere aceasta ciuperca cum ma bucur eu de multi ani de cand o consum .DORINA ARNAUTU nr.de telefon 0727354969 Bucuresti sector 2

220. Din Brasov? de Ionut, din 01/08/2015
Este cineva din brasov?Care doneaza kefir de lapte?Multumesc.Astept raspuns pe e-mail ionut1904@yahoo.com

221. ciuperca tibetana de Buliga, din 18/08/2015
Vand ciuperca tibetana in Suceava!0744207594

222. kombucha de simi, din 21/09/2015
Buna ziua! Sunt din Bucuersti si as dori kombucha si kefir de lapte.As dori sa le si cumpar, dar la un pret rezonabil.Ma puteti contacta pe e-mail simonadanalachi@yahoo.com. Multumesc

223. Buna seara, cine doreste ciuperca tibetana , gratis, sa contacteze pirvu_ioana82@yahoo.com.Din Timisoara . de Constantin Maria, din 31/10/2015
Buna seara, cine doreste ciuperca tibetana , gratis, sa contacteze pirvu_ioana82@yahoo.com.Din Timisoara .

224. Donez ciuperca tibetana de cristian, din 16/01/2016
Donez ciuperca tibetana de lapte in toata tara. Seriozitate si promptitudine, garantat. Tel. 0722455006-Cristian

225. Ciuperca de Larisa, din 04/02/2016
Ma intereseaza si pe mine cine doneaza ciuperca va rog astept mesaj

Adauga comentariul tau (toate campurile sunt obligatorii)
Nume E-mail

Introduceti codul afisat


Subiect

Comentariu
User
Parola


Jupiter in Fecioara (11 aug. 2015- 9 sept. 2016)
Profil afectiv
Compatibilitatea profesionala

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

           
   
{literal}
Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/astrocaf/public_html/articole.php on line 407