Materiale publicate de AstroCafe.ro

Luna nouă în semnul Taurului, 23 aprilie 2020. Ce este cu adevărat important pentru noi?

De fiecare dată Luna Nouă din semnul Taurului ne vorbește despre perspectivele activităților concrete, materiale, pământene, pentru anul astrologic în curs. Faptul că această conjuncție dintre Soare și Lună se formează pe grad guvernat de Saturn, ne sugerează că vor fi numeroase blocaje, dificultăți fiindu-ne testată rigurozitatea și perseverența; în plus conjuncția Soare Lună este în cuadratură cu Saturn, în semicuadratură cu Neptun și în novil cu Venus guvernatoarea semnului Taurului.
Citeste tot articolul

Oracolscop 20- 26 aprilie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Oracolscop 13- 19 aprilie 2020

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. 
Citeste tot articolul

"PAȘTELE" ÎN BABILON

Scena centrală era ziguratul, marele turn Etamenanki*, construit în etaje, cu imense scări de la un etaj la altul culminând cu loja albastră, unde locuia preoteasa-soție a zeului (lojă numită Ekna). După zilele purificărilor rituale, ale recitărilor din Enuma-Eliș, ale rugăciunilor rostite de marele preot și ale jertfei berbecului alb, la 8 Nisan (perioada primăverii când natura învie; perioada paștelui) avea loc drama propriu zisă.
Citeste tot articolul

Cum am ajuns aici?

Am pus pe ultimul loc educația - sub toate formele ei – comunicarea, instruirea și în schimb ne-am îmbrâncit în a adopta tot felul de moduri de viață de prin occident sau din alte părți, iar acum am ajuns să nu ne mai intelegm între noi, pentru că fiecare vine cu ce are în desagă și - ce să vezi – minune, nu funcționăm, nu ne potrivim, nu ne intelegem! Ateii n-au nevoie de rugăciune, credincioșii nu așteaptă miracole din partea medicinei și duc dorul înghesuirii la altare. Și pe lumea asta nu e loc și pentru unii și pentru alții, pentru că nu se ascultă, nu vorbesc unii cu alții, ar fi o pierdere de vreme. N-ai cu cine să vorbești!
Citeste tot articolul