Materiale publicate de Adriana Tudosa

Horoscop Venus in Berbec (7-31 martie 2018). Gata de lupta pentru ce iubim!

In semnul Berbec, Venus este o pofticioasa, se plictiseste repede si isi ascunde sensibilitatea in fel de fel de relatii impusive. Valorile, relatiile, legatura stabilita de aceasta energie venusiana, sunt distorsionate de focul semnului Berbec. Aici, Venus promoveaza narcisismul, iubirea de sine este pronuntata. In Berbec, Venus se afla in “cadere” accentuand astfel defectele acestui mic benefic, devine o energie ce ofera gustul aventurii, impulsivitate in sentimente, reactii bruste, atitudine impulsiva, dorinta noului “etern” in iubire. Este un teritoriu dificil pentru doamna Venus, cum Marte este adesea un simbol al razboiului, conflictului, se pare ca doamna noastra este pregatita de lupte, de conflicte, isi pune in lumina sinele, reaprinde indrazneala, obraznicia este pe val.
Citeste tot articolul

Luna noua in Capricorn, 17 ianuarie 2018. O cale noua pentru evolutie...

O Luna Noua in Capricorn, deci intr-un semn cardinal de pamant aduce preocupari legate de trecut si viitor, camin, traditie, cariera, parinti, statut social, ambitii profesionale, functii inalte, constructii durabile prin munca, efort indelung, rabdare, atentie, initiere si ucenicie. Scopul cel mai inal al Capricornului este de a crea “Cerul pe Pamant” si nu intampltor, acest semn este semnul nasterii lui Isus Cristos. Se pare ca acest semn enigmatic este cel mai pamantesc dar si cel mai spiritual in acelasi timp. Capricornul este asociat intr-un sens material cu ambitiile lumesti si in sens spiritual cu ucenicul, ascensiunea catre divinitatea din noi.
Citeste tot articolul

Luna plina in Gemeni, 3 decembrie 2017. Cutia Pandorei

Luna in Gemeni in opozitie cu Soarele in Sagetator induce o tensiune intre minciuna si adevar, intre dezbaterea fara rost, vorbe multe si marunte si descoperirea ideilor mari, intre a vedea ambele fete ale unei situatii de viata si imbratisarea adevarului.Cel mai grav defect al semnului Gemeni este tendinta de a judeca fals alte persoane, de a depune marturii false iar aceasta Luna Plina poate lumina si rasplati aceste abateri de la legea divina “ Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Saturn în mers direct in Sagetator, din 25 august

Saturn in mers direct in Sagetator si in casa I poate fi semnalul unui nou ciclu de crestere personala iar schimbarile facute acuma pot fi de lunga durata. In urmatoarea perioada, Saturn vrea sa invatam despre “valoarea moderatiei“ si despre prudenta iar cel mai bun mod de a ne descurca cu “profesorul Saturn“ este de a evita lupta impotriva acestor lectii. Saturn va rasplati eforturile indelungi intr-un proiect practic, util, semnificativ, este cel mai bun timp in care putem invata despre limitele personale precum si cele relationale.
Citeste tot articolul

Mercur retrograd in Fecioara si Leu, 13 august- 5 septembrie. Revizuire si reorganizare: a doua sansa!

Mercur in Fecioara este in exaltare, asta inseamna o energie puternica ce sporeste, amplifica abilitatile in gandire, comunicare, permite dezvoltarea unor opinii clare si perceperea vietii prin detalii din toate partile dar in acelasi timp ofera si capacitatea de ansamblare ordonata a acestor detalii. In acest semn, Mercur ne invata sa etichetam totul, de la gesturi, lucruri, persoane la idei, experiente senzitive, iar aceasta eticheta trebuie sa contina “util, confortabil, perfect”.
Citeste tot articolul