Uranus în Taur (6 martie 2019 – 26 aprilie 2026). Nebunia de a fi fericit cu ce ai în preajmă

Autor: Nicoleta Eșanu - miercuri, 26 iunie 2019, 7933 vizualizari

Ca să fiu sinceră, nu mi-a plăcut niciodată să mă trezesc gazdă pentru tot soiul de musafiri nepoftiţi. Mă enervează când spaţiul meu de confort e invadat de un străin neavenit, căruia nu-i înţeleg deloc bine intenţiile. Tocmai asta-i senzaţia pe care, la nivel de individ[1], ar putea-o crea intrarea de probă de anul acesta a lui Uranus în Taur[2] – eşti nevoit să-ţi pui casa la dispoziţia unui golan care, începând prin a-ţi cotrobăi prin sertare, sfârşeşte prin a te da afară. E normal să te simţi agasat, dar nici să-i opui rezistenţă nu prea ajută; mult mai eficient e să-i înţelegi scopul (şi vizita), nu să-l tratezi ca pe un nebun care vine să-ţi pună, dement, grenade sub pernă.

O fi el aici (natural) în careu cu poziţia sa forte de domiciliu (Vărsător), dar plec de la ideea că, din punct de vedere lucrativ, niciun tranzit planetar nu e, în sine, nici bun, nici rău. Rea e poziţionarea noastră faţă de el, faptul că nu-i pricepem nici timing-ul, nici rostul. Fiecare cuplaj planetă – semn zodiacal propune o experienţă utilă de viaţă.

Funcţional vorbind, Venus în Balanţă nu bate pe Venus în Berbec, are doar alte nevoi care să-i fie satisfăcute. Ora 12 noaptea nu-i mai bună decât 12 ziua, fiecare e potrivită, în felul ei, pentru ceva anume. Se înţelege, dacă vrei, în miez de noapte, să mergi la serviciu ori, pe la prânz, să faci nani, în loc să fii la birou, o să cam ai o problemă. Revenind, e clar că şi o manevră planetară de fond precum cea a lui Uranus în Taur[3], hulită şi catalogată de mainstreamul astrologilor drept nefastăvătămătoare şi fatală, prilejuieşte destule oportunităţi, asigură destule şanse şi avantaje. 

În primul rând faptul că, în anii ăştia, eşti un om liber, nu ţi se pot interzice plăceri. Nu-i vorba că-ţi petreci timpul după cum ţi-o cer poftele, ci că-i o perioadă bună să-ţi aperi gusturile, nu trebuie să te mai sfieşti a le declara public. N-ai de ce să mai accepţi să-ţi fie cenzurate preferinţele. E timpul să încetezi să faci¸ pe ascuns, ce-ţi face plăcere. Ai adoptat până azi părerile şi purtările altora? Ei, de acum asumă-ţi şi ce eşti, şi ce-ţi place! Suspini după Fuego, foarte bine! Nu stai să te întrebi ce-o să zică lumea, nu cauţi să dai, încurcat, explicaţii. Nu stai să asculţi, pitit în baie, ruşinat, pe wc, Împodobeşte, mamă, bradul! Uranus în Taur susţine că, din punct de vedere uman, nu există prost gust ori kitch, nu există plăceri vinovate. Toate gusturile dispreţuite, condamnate, minoritare sunt demne şi îndreptăţite de a fi savurate atâta vreme cât sunt ale tale, te reprezintă. Zice bine o vorbă de cartier: Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-ţi place ţie!
 
Mai apoi Uranus în Taur upgradează spaţiul în care te mişti dacă acesta nu mai înseamnă nimic, nu te mai încântă, dacă ai devenit prizonierul unui confort personal toxic. N-ai încotro, îţi vei recalibra zona de confort până constaţi că, în loc de un loc plictisitor, ai la îndemână un spaţiu viu, interesant, divers utilizabil. Altfel spus, starea materială de care dispui va fi repusă în acord cu nevoile tale de evoluţie. 

Citeste mai departe...

 

[1] Uranus e, sigur, o transsaturniană, o planetă ce-şi exercită influenţa preponderent la nivel de conştiinţă de masă; în anumite condiţii însă, ea e direct implicată activ şi în destinul personal al unui nativ (în cazul de faţă, când Uranus tranzitează Taurul, vizaţi sunt nativii uranieni, cu Taurul şi Vărsătorul proeminente în harta natală 

[2] intervalul experimental de 4 luni al planetei în Taur (15 mai 2018 – 7 noiembrie 2018) e mai turbulent decât tranzitul în sine în semn. Crucea fixă e acum deja tensionată de Jupiter în Scorpion şi axa nodurilor lunare în Leu – Vărsător. Tranzitul ei propriu-zis în Taur, care începe la revenirea sa definitivă aici (6.03.2019), se desfăşoară în condiţii mult mai relaxate: axa nodurilor lunare e deja în Rac – Capricorn, Jupiter a părăsit de mult Scorpionul.
 
[3] tranzitul in extenso al lui Uranus în Taur se desfăşoară în perioada mai 2018 – mai 2026Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole