Oportunități. Mesajul Îngerilor pentru luna IUNIE

Autor: Delia Muresan - luni, 01 iunie 2020, 16679 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IUNIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Spirit Messages – John Holland, Magical Times – Jody Bergsma, Mesaje de la îngerii tăi – Doreen VirtueArhanghelul Gabriel – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În iunie apare prima carte de foc – noi oportunități, avansare în carieră, schimbarea viețiicontinuăm pe energia  asta, o și așteptam. Noi începuturiExistă alte perspective, se întâmplă lucrurile repede (focul arde repede, se întâmplă lucrurile rapid). Această înseamnă  fim atenți la oportunitățile care ne vin în cale și  le prindem de toate părțile facem ce este de făcutÎnsă atenție pentru luna iunie la luna plină pentru  o  avem nevoie  eliberăm tot felul de frici,  ardem în foc ce ne ține pe loc.

Foarte făînă este și completarea venită de la Arhanghelului Mihail: explorează-ți opțiunile. El ne spune că dacă simțim că aceasta este oportunitatea pe care o așteptam (dar acea “simțire” din intuiție, din voce ta interioară, nu acela din minte), să mergem înainte fără frică. În schimb dacă sesizăm că mintea începe să croseteze scenarii, încep să apară tot felul de frici, să facem eliberări înainte. Abia în momentul în care facem eliberările pot apărea alte oportunități sau pot să apară mesaje legate de oportunitatea respectivă și vom afla dacă este potrivită sau nu. Să ținem cont că este o nuanță subtilă și este important să ne ascultăm intuiția și să nu acționăm impulsiv. Cumva energia aceasta a explorării opțiunilor este ce am trăit anul trecut. În 2019 Arhanghelul Zadkiel ne-a pus mereu câte o frână și ne zicea: „Sigur vrei să faci chestia asta? Nu merge așa cum vrei tu! Ia mai gândește-te odată că mai există altceva acolo! Planul B! Caută-l!”. Așadar ne-a pus să căutăm alte opțiuni și să vedem că nu tot ceea ce ne propunem noi trebuie să se împlinească și nu în forma în care vrem noi.

Concret este o lună în care putem demara noi proiecte, vom face lucrurile dintr-o altă energie pentru că vom înțelege că dacă nu schimbăm ceva ne vom împotmoli. Așadar este esențial în această luna să ne deschidem spre schimbări, mai ales în domeniul profesional. Să ne asumăm ieșirea pe scenă, să nu ne mai ascundem și să nu mai facem compromisuri. Ni s-a acordat timpul necesar să analizăm, să ne dăm seama dacă suntem bine unde suntem, acum este vremea acțiunii. De luna plină este important să ne rugăm să se curețe orice ne împiedică să ne aliniem cu misiunea noastră aici pe Pământ, iar de Luna Nouă să ne punem intenția și să ne vizualizam cum împărtășim darul nostru lumii. Acțiunile pe care le vom face în această luna vor da tonul la tot ceea ce vom construi pentru viitorul nostru. Atenție ca aceste acțiuni să nu fie făcute din energia fricii, din „n-am încotro” ci să fie niște alegeri conștiente, asumate.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 11 iunie, înțelegem că cea mai importantă relație din viața noastră este relația cu noi. Chiar dacă vom fi judecați, chiar dacă anumiți oameni vor decide să plece din viața noastră, chiar dacă ceea ce ne propunem inițial pare să nu se lege, noi vom înțelege că tot ceea ce facem are un sens și rezultatele vor urma să apară. Ceea ce este important să înțelegem că o parte din lucrurile pe care le vom demara în această lună nu vin la pachet cu o finalitate, nu știm încă rezultatele și va fi nevoie să avem răbdare. Între timp însă să nu facem compromisuri, să renunțăm la trecut, să lucrăm cu noi să facem loc și să fim atenți la energia din care facem lucrurile.

Este esențial să facem parteneriat cu ființele de lumina care ne vor susține și vom crea un dans armonios și înălțător. Îngerii ne vor aduce în cale persoanele potrivite care ne vor ajuta și ne vor susține, să nu uităm să avem încredere în acest lucru. Vom avea teste de trecut, cât de mult din ceea ce am învățat în domeniul spiritualității, punem în practică. Așa că unele persoane la care vom apela, nu ne vor mai ajuta tocmai pentru a ne împinge să punem în practică ceea ce știm. Suntem ființe divine cu viață pământeana, va fi nevoie să demonstrăm asta în această lună.

Puterea de manifestare a fiecăruia dintre noi va fi testată. Atenție însă că totul se va materializa mult mai ușor, însă dacă ne concentrăm pe probleme vom atrage și mai multe probleme, dacă ne vom concentra pe soluții, și ca ele să vină cu ușurință și grație, așa va fi. Trecutul ne va bântui, oamenii din trecut vor verifica dacă mai suntem agățați sau nu de ei, modul în care am făcut lucrurile în trecut ni se va arăta clar și va fi important să alegem să facem lucrurile altfel. Aceasta este una din cele mai importante lecții pentru că ne va calibra și racorda la lumea nouă, unde modul în care am trăit și am făcut lucrurile, nu își mai are locul. De asemenea egoismul, nevoia de a strânge lucruri materiale, lipsa spiritului de echipa va fi sancționat.

 

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 22 iunie avem o susținere fantastică din partea străbunilor care ne deschid spre experiențe magice. De ceva vreme își fac simțită prezența și ne învață tot ceea ce știu, avem nevoie de învățăturile lor însă energia lor nu este ușor de dus, așa că este important să integrăm ce primim în ritmul nostru și doar ceea ce este spre binele nostru cel mai înalt. Să înțelegem că ceea ce vom primi, ceea ce vom integra va ajuta generațiile următoare. Să fim atenți la ceea ce au preluat copii de la noi sau ceea ce s-a repetat de generații în familia noastră și să punem intenția de a se curăța și rezolva acea situație.

Relațiile vor fi testate pentru că ele vor fi oglinda noastră, așa știm ce avem de rezolvat la noi. Ne vom renaște într-o altă versiune a noastră, mult îmbunătățită, cu noi aripi și cu dorința de a aduce mai multă siguranță și iubire în tot ceea ce facem. Este o perioadă în care ceva vechi, nasol, karmic, greu se poate curăța și vom înțelege că tot ceea ce a fost mai greu, din acest punct de vedere, a trecut. Vom simți o dezlegare și o reîmprospătare a viețîi noastre, ceva ce nici măcar nu am știut că este acolo, se duce. Este o șansă extraodinară.

 

În ultima parte a lunii

Din 23 iunie până la finalul lunii vom fi într-o stare specială, ne dorim răsfăț, vrem să avem mai multă grijă de noi așa că ne putem ocupa de detoxifiere, începem să practicăm un sport, să stăm mai mult în natură, să mâncăm mai sănătos etc. Nu prea vom avea chef să socializăm, ci să stăm cu noi, să fim mai atenți la ce mesaje primim prin meditație, să stăm în introspecție și să așezăm în noi tot ceea ce am primit.

Vom fi mai atenți la viselor noastre, ce avem nevoie să le împlinim, ce simțim că ne lipsește și cumva începem să integrăm și să aducem noua noastră versiune în tot ceea ce facem. Vom simți ajutorul zânelor și al Arhanghelului Ariel care ne va susține să atragem abundența și ceea ce avem nevoie pentru a ne împlini visele. Însă este important să nu forțăm lucrurile, să ne coordonăm cu ciclul naturii pentru că toate se vor întâmpla la timpul lor.

Așadar ne asteaptă o lună dinamică, plină de evenimente pe care învățăm să le gestionăm altfel decât am făcut-o până acum. O lună care ne transformă și iese la suprafață o nouă versiune a noastră, pregătită pentru lumea nouă în care am intrat deja. Acțiunile începute acum, schimbările pe care le vom face, ne vor susține în tot ceea ce vom face de aici înainte. O lună care ne dă un răgaz și o ocazie de a ne reinventa. Să profităm de această ocazie.

 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

 

Doamne ajuta!

 

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole