Nou început. Mesajul îngerilor pentru luna MAI

Autor: Delia Muresan - sambata, 02 mai 2020, 17826 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna MAI cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray (le poți comanda aici), Nature Whispers – Angela Hartfield/Josephine Wall, Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, The Power of Surrender Cards – Judith Orloff și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan (le poți comanda aici).

 

Atmosfera generală

Pășim într-o altă energie în mai, o energie de apă, o energie faină de tot pentru că ne ajută să creștem spiritual și ne ajută să ne echilibrăm emoțional. Este o perioadă bună pentru a ne urma intuiția sau a face lucrurile pe care am vrut să le facem și poate le-am amânat sau poate ne-a fost teamă. Relațiile sunt puse sub lupă. Este o lună în care se reglează relațiile dar într-un mod armonios, cine trebuie să plece – pleacă și se face loc pentru persoane noi. Putem să ne întâlnim partenerul de viață în luna mai sau putem să resuscităm o relație dacă este cazul, dacă evident există deschiderea amândurora. Avem senzația că ieșim cumva la suprafață și se clarifică foarte multe lucruri. În sfârșit vedem că se mișcă lucrurile în viața noastră. Pentru cei care vor să facă schimbări: casă nouă, job nou, această lună oferă destule oportunități. Orice inițiative sunt încurajate în această lună.

Arhanghelul Mihail vine să întărească această energia proaspătă și cartea completare de la el ne vorbește despre noi începuturi. Nimic întâmplător. Luna nouă din mai va fi de asemenea importantă pentru pus din nou semințe și pentru a regla anumite lucruri, este o energie care ne ajută să ne detașăm de tot ceea ce a fost și să ne deschidem spre noi orizonturi.

Deși este o energie faină nu este o energie ușor de dus pentru că vine cu multe curățări, iar de data asta vor fi curățări în profunzime, de tipul totul sau nimic. Este important să ne detoxifiem de tot ce ne trage în jos: inclusiv știri sau informații, să ne repoziționăm față de relațiile noastre, să ne apărăm valorile și convingerile. Este momentul de resetare dar ne intoarcem la esența noastra, la puritatea și inocența cu care am venit aici pe Pământ sau mai clar la „setările din fabricație.” Gândiți-vă când v-ați schimbat un telefon și a trebuit să instalați din nou toate programele pe el, parolele etc. cam așa ne vom simți și noi în luna mai. Vom fi nevoiți să învățăm din nou să mergem, să vorbim, să relaționam, să ne gestionăm emoțiile etc. Ni se oferă această ocazie de a ne reconstrui activând lumina și iubirea din noi. Pentru a reuși însă trebuie să vrem să lăsăm în urmă tot ce nu ne mai folosește, să acceptăm că ce a fost a fost și să ne deschidem spre o lume nouă. Este însă alegerea fiecăruia dintre noi. Tot ceea ce vom curăța și purfica în această lună ne va da ocazia să renaștem cu adevărat.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 18 mai, suntem presați să ne deschidem spre noi începuturi. Din 5 seturi de cărți oracol pe care le-am folosit au ieșit 3 cărți cu mesajul de noi începuturi, una cu mesajul de a merge înainte fără frică și o carte legată de a avea curajul de a lăsa în urmă relațiile nesănătoase. Oare puteau îngerii să fie mai clari de atât?! Deci să ne deschidem spre noi începuturi, asta poate să fie intenția în aceasta perioadă: Mă deschid spre noi începuturi. Oricum nu prea mai avem de ales decât să ne aliniem gândurile și acțiunile în direcția iubirii și scopului nostru în această viață, cum ne spune clar Arhanghelul Mihail. De aceea avem o perioadă mai lungă care ne pregătește, ne scutură relațiile, iese adevărul la iveală, ni se arată alte posibilități și tot ce avem de făcut este să ne deschidem. Așadar să ne abandonăm și să primim cu brațele deschise aceasta etapă necesară din viața noastră.

 

În ultima parte a lunii

Această lună o împărțim doar în 2 etape și nu în trei, cum am făcut până acum. Din 18 până pe 31 mai fiecare ne dăm examenul, înțelegem că tot ceea ce vindecăm la noi îi ajută și susține pe cei din jur, ajutăm de fapt la ridicarea vibrației. Înțelegem că vom răzbi doar dacă lăsăm iubirea și credința să pătrundă în toate cotloanele unde frica se ascunde. Este important în această perioadă să ne ascultăm vocea interioară, să ne asigurăm că avem susținerea Arhanghelului Mihai care ne aduce împreună, să lăsăm să curgă conștientizările și revelațiile care vor duce la transformări importante. Nimic nu va mai fi la fel. Este scopul nostru în această viață, pentru asta am venit: să aducem o contribuție LUMII ACUM, în aceste momente. Cu toții ne-am născut pentru asta și asta vrea Dumnezeu de la noi. Activând divinul din nou vom face diferența, vom avea parte de soluții miraculoase și totul se va aranja în ORDINE DIVINĂ. Vom înțelege cât de mult contăm fiecare dintre noi, și că Dumnezeu ne ajută dacă și noi ne ajutăm.

 

Uite că ne asteaptă o lună unică prin contribuția pe care o vom aduce fiecare. Putem face diferența și îngerii ne susțin în alegerile conștiente pe care le vom face spre bine nostru și spre binele întregii umanități. Este o energie foarte faină, care ne susține, dar care ne responsabilizează. Suntem ridicați, sustinuți, dar acțiunea ne aparține. Avem o șansă extraordinară și ar fi bine să profităm de ea.

 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

 

Doamne ajuta! 

Delia

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole