Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2023

Autor: Delia Muresan - vineri, 01 septembrie 2023, 3940 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna SEPTEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 4 seturi: Magical Times Empowerment Cards – Jody Bergsma,  Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Angel Power Wisdom Cards, Gaye Guthrie, Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan

Atmosfera generală

În luna septembrie avem o nouă carte de foc, adică avem din nou parte de acțiune. Vine Pajul de foc care aduce o energie proaspătă, tânără și feminină, pe care poate trebuie să o activăm în noi sau să cerem ajutorul unei persoane care are o astfel de energie. Să fim atenți dacă intră în viața noastră o persoană cu aceste abilități – sociabilitate, creativitate, încredere și nerăbdare, în sensul în care face lucrurile să se întâmple, avem multe de învățat de la ea.

Luna septembrie vine cu vești bune legate de o nouă promovare și pentru aceasta ar fi bine să ne folosim originalitatea și spiritul inovator.

Avem în această lună niște cuvinte importante: simplitate, inovație, eliberare, transformare, originalitate și provocări, ceea ce ne pune pe o altă vibrație. Energia lunii septembrie seamănă cu cea a lunii mai, spunem DA unor situații noi, unor provocări, să facem lucrurile altfel decât le-am făcut până acum. Avem din nou oportunitatea de a crea ceva, de a ne da voie să facem ceva inedit.

Arhanghelul Mihail vine cu cartea Iubire eternă care ne transmite că este momentul să învățăm să primim, să ne dăm voie să fim ajutați și să facem acel pas în spate pentru a percepe ce este important pentru noi și să nu forțăm lucrurile. Să ne dăm voie să ne relaxăm, să facem haz de necaz, să râdem mai mult și să ne bucurăm mai mult, poate am fost extrem de încrâncenați până acum.

Mesajul din setul The Shaman’s Dream este că vom pleca într-o Nouă aventură, vom mișca energia într-o nouă direcție care ne va aduce oportunități, oameni, situații și ne va pune pe o altă vibrație.

În această lună, chiar dacă avem atâtea planete retrograde, avem nevoie de acțiune. Ne punem focusul pe ce avem de corectat, ce decizii avem de luat pentru a fi pe calea noastră, pentru a fi autentici și a găsi acea stare de bine și de pace pe care o căutăm. Este important acum să luăm acele decizii în forul nostru interior care spun: GATA! Până aici!

Așadar, nu mai vrem să facem compromisuri și nici contextul actual nu ne mai lasă. Relațiile sunt puse sub lupă și pot să iasă scântei din nimic. Însă este clar că se sparg doar bubele care au puroi si care trebuie să se vindece. Deci întrebarea este “ce puroi am adunat în relațiile noastre și cum putem să facem tot ce ține de noi să aducem vindecare și compasiune?” Până la urmă toate relațiile vor lua cea mai bună turnură pentru noi, chiar dacă în primă fază nu o să ne convină ceea ce se întâmplă.

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 septembrie vom somatiza la greu. Este important să fim atenți la ce ne transmite corpul, poate avem iritații pe piele (“ce îmi invadează oare spațiul?”), sau poate avem crize de bilă, ce nu spunem, ce frustrări adunăm și cum putem să eliberăm mai ușor ceea ce ținem în noi. Sunt doar câteva exemple de somatizări, ne putem lovi mai des, sau putem avea tot felul de situații prin care corpul încearcă să ne atragă atenția. Este însă important să nu ne îngrijorăm, să cerem ajutorul, să lucrăm cu copilul din noi care cere atenție, să ne hrănim sufletul și să trecem de la a face, la a fi, trăind mai mult în prezent. Clar este o perioadă în care avem șanse multe de a renaște, ni se spune exact ce avem de eliberat și corectat, ar fi bine doar să ținem cont de mesajele pe care le primim. Va fi nevoie să ne eliberăm de trecut, de tipare care tot revin, să facem schimbările necesare pentru că acum primim noi aripi și suntem pregătiți de zbor. 

În partea doua a lunii

Din 10 până pe 21 septembrie sunt puse sub lupă toate situațiile care nu sunt aliniate cu cine suntem noi cu adevărat. Spre exemplu, dacă ceva nu este în aliniere cu valorile noastre, vom fi puși în situația de a face ceva concret. Dacă cineva ne minte și minciuna nu este ceva ce noi tolerăm, atunci va trebui să comunicăm acest lucru sau chiar să încheiem relația cu persoana care ne minte. 

Lucrurile vor fi negru pe alb, nu mai este deloc loc de întors și ies la suprafață multe situații pe care le-am tot tolerat până acum. Așadar, va fi de asemenea nevoie să avem compasiune pentru că nu am avut curajul sau puterea de a acționa mai devreme. Vom înțelege și mai bine cum funcționează intuiția noastră și acum o să avem certitudinea că este busola noastră. Pentru că vom simți că trăim totul foarte intens este bine să ne bucurăm și să ne încărcăm cu lucruri simple: o cafea cu o prietenă, o plimbare prin parc, relaxare la un spa etc. Avem toată susținerea îngerilor și nu este cazul să punem presiune pe noi.

În ultima parte a lunii

Din 22 septembrie până la finalul lunii devenim mult mai conștienți de responsabilitățile pe care le avem, ce ne dorim de la viață, cum îi afectează pe ceilalți deciziile noastre și mai ales că, doar noi suntem responsabili pentru fericirea noastră, totul ține de alegerile pe care le facem. Și chiar dacă ți se pare că nu ai ales, în fiecare moment ai făcut o alegere chiar dacă asta a însemnat să nu acționezi. Se vor bloca multe situații în această perioadă, asta pentru că este momentul să cauți alte soluții. Așa că, nu este nicio panică, ceva nu merge pentru că altceva mult mai bun ne așteaptă. Vor fi poate unele situații sau unele relații care vor cere reconciliere sau lămuriri. Putem să lămurim lucrurile, să ne deschidem, dar îngerii ne readuc aminte că nu este cazul să facem compromisuri. Da, poate am avut așteptări, poate am înțeles greșit anumite lucruri, dar cu siguranță am ajuns într-o situație neplăcută pentru că am avut ceva de eliberat. Ne va ajuta mult să punem pe hârtie tot ce simțim, să facem cât mai multe eliberări prin energia focului, foc care ne va călăuzi în această lună. 

Ne așteaptă o lună septembrie cu multă agitație, cu focus pe relații care pot să se aprindă foarte ușor. Vom avea parte de somatizări dar și multe șanse să corectăm tot ceea ce ne-a ținut pe loc până acum. Așadar, o lună intensă, dar plină de daruri.

Cred în rezolvări magice! 
Doamne ajută!

Autor: Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro   
---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole