Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2020. Teste pentru relații

Autor: Delia Muresan - miercuri, 02 septembrie 2020, 20664 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna SEPTEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray, Angel Dreams  – Doreen Virtue & Melissa Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Arhanghelul Zadkiel vine în această lună și ne vorbește despre a găsi moderație în tot ceea ce facem, adică dacă am muncit foarte mult ar fi bine să ne luăm concediu, dacă am făcut foarte multe lucruri sau am dăruit foarte mult trebuie să avem acum mai multă grijă de noi. De asemenea Arhanghelul Zadkiel este cel care ne ajută să fim umili, să facem un pas în spate pentru a coopera cu ceilalți. Așadar nu le știm pe toate, avem nevoie de o altă opinie, o nouă perspectivă și este bine să fim deschiși spre tot ceea ce vine de la anumite persoane din jurul nostru.

Este important în septembrie să așteptăm momentul potrivit, să nu forțăm lucrurile, să nu ne credem mai grozavi decât ceilalți, ego-ul nostru este posibil să se umfle repede. De asemenea să vorbim despre blândețe, compasiune, să apreciem tot ceea ce avem în viața noastră. Prin disponibilitatea de a întelege și punctul de vedere al ceiluilalt o să aducem armonie în relații, o să ne simțim mai bine că am lăsat garda jos si am permis și celuilalt să se exprime și să fie autentic.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne transmite să ne rugăm pentru situațiile în care suntem, să le vedem într-o nouă lumină. Să nu uităm să practicăm recunoștința. Nici august, nici septembrie nu sunt luni în care să ne aruncăm să facem lucruri, sunt niște luni  în care putem să ne pregătim, dar nu sunt luni în care e bine să luăm decizii majore.

Este luna în care ne simțim obosiți și parcă nu mai avem chef de nimic. Riscul este să renunțăm cu ușurință la tot ceea ce am construit pâna acum. Așadar îngerii vin să ne scuture și să ne reamintească să mergem înainte chiar dacă ni se pare greu, chiar dacă totul pare împotriva noastră. Este esențial să perseverăm, să fim puternici, curajoși dar și flexibili, adaptându-ne din mers, găsind alte soluții așa cum ne îndeamnă și Arhanghelul Zadkiel. Pentru a merge înainte este nevoie să mai lăsăm din bagaje, să vedem care sunt oamenii care ne sunt cu adevărat alături, să ne lăsăm inspirați divin și să credem cu tărie în noi începuturi, într-o lume nouă, oricât de greu sau departe pare.

 

În prima parte a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 9 septembrie suntem cam amețiți, o să avem senzația de ceață mentală, parcă cineva ne stă pe cap și nu ne lasă să avem claritate. Incertitudinea și frica pot pune ușor stăpânire pe noi așa că este bine să luăm o pauză, să ne concentrăm mai mult pe interiorul nostru, să aprindem lumina din noi, să ne odihnim, să trăim în prezent făcând cât mai multe lucruri care ne aduc bucurie, dar în același timp să ne proiectăm în viitor să ne vedem visele împlinite. Cel mai important este să nu renunțăm, să vizualizăm cum vrem să arate viața noastră, să ne gândim că tot ce ne dorim este doar la un gând distanță. Este important să ne conectăm cu natura, să înțelegem că nu ne lipsește nimic și să facem salturi de credința. Ne dăm seama că prietena noastră cea mai bune este și va rămâne credința.

În partea a doua a lunii

Din 10 până pe 22 septembrie va fi nevoie să facem alegeri sănătoase sau vom simți că alții vor face alegeri pentru noi. Să nu uităm să ne apărăm drepturile și convingerile, să nu ne mai criticăm sau să acceptăm mai puțin decât merităm. Avem nevoie de ajutor divin pentru că vor fi momente în care ne vom simți copleșiți, momente în care tot ce putem face este să ne rugăm și să îi lăsăm pe îngeri, maeștri să intervină. Va fi nevoie să lăsăm ego-ul deoparte și să ne abandonăm Voinței Divine. Vor fi momente în care va fi nevoie să recunoaștem adevărul, să fim sinceri cu noi și cu cei din jur și să acționăm în consecință cu mult curaj și putere.

În ultima parte a lunii

Din 23 septembrie până la finalul lunii va fi un accent pronunțat pe tot ce înseamnă relații. Ne vom simți expuși, vulnerabili și ar fi bine să lucrăm pe iubirea de sine, să avem mai multă compasiune  și blândețe față de noi și față de cei din jurul nostru. Va fi pusă sub lumina reflectoarelor relația cu mama, pentru că relația aceasta este cea care dă tonul multor relații din viața noastră. Așadar să lucrăm pe această relație si multe alte relații se vor armoniza sau înțelegem de ce le-am atras. Pentru că ne simțim obosiți avem nevoie de hrana sufletului, să medităm, să ne încărcăm cu lumină și să ne gândim că orice situație cu care ne confruntăm acum este deja rezolvată.

Așadar ne asteaptă o lună în care, oricât de greu este, trebuie să mergem înainte cu perseverența și în același timp să fim flexibili. Avem nevoie de multă compasiune, blândețe cu noi dar și cu ceilalți pentru ca vom avea destul de multe teste pe relații. Arhanghelul Zadkiel ne ajută să scăpăm de ceața mentală, să ne concentrăm pe noi și să nu picăm în capcanele ego-ului. Chiar dacă pare greu, alături de îngeri vom reuși să trecem și peste această etapă.

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

Doamne ajuta!

Delia

www.deliamuresan.ro Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole