Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2020. Creația

Autor: Delia Muresan - vineri, 02 octombrie 2020, 18902 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna OCTOMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The Power of Surrender Cards – Judith Orloff, Angel Dreams  – Doreen Virtue & Melissa Virtue, Magical Times – Jody Bergsma, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

În octombrie avem o energie de pământ. Semințele sunt plantate, acum este timpul să lucrăm la tot ce înseamnă darurile noastre, să lucrăm la pasiunile noastre. Suntem puși pe direcția bună sau cea mai bună pentru noi. Asta poate însemna că întâlnim oameni care ne dau un mesaj și care ne spun de un curs, care ne iau de mânuță și ne fac cunoștință cu cineva etc. sau poate se cern anumite situații. Poate ne-am dorit o anumită oportunitate care nu se fructifică, însă chiar dacă putem fi dezamăgiți să înțelegem că totul este spre binele nostru.  Relațiile devin centrul atenției pentru noi însă lucrurile nu merg așa cum ne dorim noi și asta ne mai supără. S-ar putea să simțim că nu primim suficientă susținere, că nu se implică ceilalți așa cum vrem noi etc. Să nu uităm că nici energia pe care o aducem noi în relații nu este una pozitivă, așa că ceilalți ne fac loc și spațiu să ne rezolvăm nemulțumirile. Ni se transmite să nu ne ingrijorăm, mai ales de partea financiară și cum o să ne descurcăm. O să fie bine pentru că niciodată Dumnezeu nu își lasă copiii la greu. Așadar indiferent în ce situație suntem se găsesc mereu soluții. Să ne concentrăm pe soluții și să încetăm să ne plângem.

Arhanghelul Mihail ne spune să ne protejăm, atunci când avem grijă de energia noastră nu mai putem să îi împroșcăm pe ceilalți cu energie negativă iar ceilalți nu ne pot influența, nu le mai putem prelua grijile și problemele, chiar dacă preocupările lor legate de noi sunt sincere. Să ne ridicăm vibrația, să facem tot ce ține de noi să ne simțim în siguranță și să lăsăm lucrurile să curgă în ritmul lor. Noi suntem la cârma vieții noastre, chiar dacă ne vom simți singuri este momentul să ne asumăm propriile alegeri.

Este luna în care vom simți că viața noastră se va reseta. Dacă ceva nu merge va fi nevoie să ne reinventăm, să găsim soluții și să ne hrănim cu încredere și credință. Tot ce am lucrat până acum se va vedea, vom da nas în nas cu lipsa noastră de asumare, amânările le vom plăti, vom înțelege cât se poate de clar că nimeni nu poate fi de vină pentru felul în care ne-am condus viața până acum. Este momentul adevărului, vor ieși multe la suprafață, mai ales în relațiile noastre, dar și în relația cu noi înșine. Nu mai avem unde să ne ascundem sau pe cine să dăm vina. Ceea ce trăim este exact ceea ce noi am creat și ceea ce noi suntem. Nu ne place, ne putem revolta, dar va fi nevoie să privim viața noastră, pe noi cu compasiune și să facem alte alegeri.

Transformarea este inevitabilă. Indiferent de ce se întâmplă în exterior este important ceea ce alegem pentru noi. Vom simți o energie profundă de purificare, cei care au lucrat cu ei, pot simți această energie ca pe un duș revigorant, cei care au tot amânat, s-au plâns, au hrănit ego-ul se vor simți luați pe sus ca de o viitură. Vor ieși la suprafață secrete bine ascunse, din familie, legate de relații, dar și legate de ceea ce simțim și ne-a fost frică să verbalizăm. Spre exemplu partenerul poate afla dacă avem o altă relație sau sentimente pentru altcineva, se pot afla secrete ascunse ale familiei, putem afla că am fost mințiți, nu mai putem sta în situații în care nu ne regăsim, că este vorba de locul de muncă, căsnicie, prietenie etc. Ne datorăm nouă adevărul. Iese la suprafața adevărata noastră natură. Așadar mulți vor spune: nu te recunosc, te-ai schimbat etc. De fapt incepem să ne arătăm așa cum suntem și să ne luăm puterea înapoi. Zona în casă care reprezintă intimitatea este baia, este important să facem curat în baie și să ne aratăm exact așa cum suntem, asumându-ne vulnerabilitatea.

De asemenea este important să ne conectăm cu corpul nostru, vom somatiza mult, emoțiile negative, tot ce am strâns în noi or să dea pe dinafară, vom avea atacuri de panică, dificultăți în respirație, amețeli, slăbiciuni, dureri de cap care vin doar să ne spună să ne îmbrățisăm vulnerabilitatea, pe noi așa cum suntem și că este OK să ne arătam așa cum suntem lumii, indiferent de cum ceilalți vor privi acest lucru. Chiar dacă ne doare, chiar dacă suntem acuzați, important este să ne asumăm și să mergem înainte.

 

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 13 octombrie suntem ca într-o mașină de spălat, dar să nu uităm intenția, vom ieși tare curați la final. Pentru că tot ceea ce se întâmpă în exterior ne poate lua pe sus, este bine să ne împământăm, îngerii ne recomandă să folosim obsidianul sau orice piatră care ne ajută la împământare precum: turmalina, onixul, hematitul, cuarțul. Aceste pietre nu doar ne vor ajuta să ne împământăm, ci ne vor oferi și protecția de care avem nevoie. Spre exemplu dacă cineva din jur are o cădere vibrațională să ne asigurăm că nu ne trage în jos. Preocuparea noastră importantă este ca în fiecare moment puterea să fie la noi, și să nu o dăm celorlalți, inclusiv în relațiile cu tot ce înseamnă autoritate. Să căutăm compania oamenilor ca noi, care ne ajută să ne creștem vibrația, să nu mai ezităm și să luăm acele decizii pe care le-am tot amânat, să lucrăm cu noi pentru a înțelege că tot ceea ce se întâmplă se întâmplă spre binele nostru cel mai înalt. Spre exemplu, cei din jurul nostru pot lua decizii care să ne surprindă, chiar să ne doară și este important să le respectăm alegerile, însă noi să mergem mai departe. Să nu uităm că avem o viață înainte, să alegem acum viața pe care vrem să o trăim.

 

În partea a doua a lunii

Din 14 până pe 23 octombrie va fi o perioadă în care vom simți că vom plivi grădina vieții noastre de buruieni. Este acel moment în care VEDEM clar ce vrem și ce nu mai vrem în viața noastră, pot ieși la suprafață secrete, aspecte din noi ascunse, convingeri adânc înrădăcinate. Deși va fi dureros să le smulgem, să înțelem că ne fac rău, vom fi pregătiți să facem asta. Vom începe să plantăm noi semințe, gânduri pozitive, ne vom pune la cârma vieții noastre, vom lua decizii importante care ne definesc, ne vom deschide inima spre ceea ce este pregătit pentru noi, vom renunța la control. Va fi o perioadă puternică de conștientizări, revelații, vom ajunge la rădăcina unor probleme din viața noastră, înțelegem de unde ni se trag anumite lucruri. Primim semne, confirmări, învățăm că lucrurile în viața se pot face altfel, cu mai puțin efort, cu mai multă credință și ușurință. Ne concentrăm pe soluții, pe ce putem face, lăsăm trecutul, victimizarea, frustrările, regretele, acestea nu ne ajută. Ne suflecăm mânecile și ne punem pe treabă. Important este să înțelegem că dacă nouă ne este bine, le va fi bine și celor din jurul nostru. Relațiile reflectând alegerile pe care le facem.

 

În ultima parte a lunii

Din 24 octombrie până la finalul lunii simțim deja efectele schimbărilor pozitive pe care le-am făcut în viața noastră. Ne suntem datori nouă să mergem înainte, să găsim soluții, să nu renunțăm. Ne asumăm anumite angajamente față de noi, vedem cum ne raportăm diferit la situațiile din viața noastră. Avem nevoie de credință, avem nevoie să știm că nu suntem singuri, pentru că așa o să pară, să ne deschidem spre vindecare. Vom fi un exemplu pentru cei din jur și să nu uităm că suntem copilașii lui Dumnezeu și nu vom fi părăsiți la greu. Să învățăm să ieșim din frică, din îngrijorare, nu mai suntem ceea ce am fost, dar avem ocazia să ne construim, să fim cea mai bună versiune a noastră. Merită și suntem susținuți.

Așadar ne așteaptă o lună de resetare, să nu ne mire dacă vor fi probleme tehnice (orice aparate, site-uri, mașini etc.), probleme de comunicare (una zicem alta se înțelege), vor exista multe bruiaje de aceea este important să ne conectăm la noi, să nu ne lăsăm influențați de ce se întâmplă în exterior, să nu reacționăm. Să ne acordăm mai mult timp până luăm o decizie, nu facem nimic din impuls, însă important este să acționăm, să nu mai amânăm să ne punem pe drumul cel bun. Să nu mai facem presupuneri, să întrebăm, să spunem clar ce ne dorim și să facem ce este de făcut. Să nu uităm să facem haz de necaz, să rădem, să ne înconjurăm de oameni ca noi. Este clar că tot ceea ce trăim în viața noastră noi am ales, acum avem ocazia să alegem altceva. Așadar TU ce alegi? Nu uita cum ne vom așterne așa vom dormi. Este un moment decisiv și vom fi ținuți de mână să fructificăm această situație.

 

  1. Intreabă-te ce alegeri ai făcut prin anii 98-99, ce s-a întâmplat atunci. Avem acum o nouă oportunitate legată de acel domeniu/situație de atunci.

 

Totul este bine! Mergem înainte împreună!

Doamne ajută!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole