Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2023

Autor: Delia Muresan - joi, 02 noiembrie 2023, 3078 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: The shaman’s dream Oracle – Alberto Villoldo & Colette Baron Reid,  Nature’s Whispers – Angela Hartfield, Rugăciuni către îngeri – cărți oracol – Kyle Gray, Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan

Atmosfera generală

În luna noiembrie avem o carte de apă – Cinci de apă – care vine cu provocări pe planul emoțional, lucrurile nu ne ies așa cum vrem noi, există posibilitatea să intrăm în energia victimei și să nu vedem partea bună din tot ceea ce se întâmplă.

Să lăsăm emoțiile să iasă la suprafață pentru că vor fi situații care ne vor lua prin surprindere. Atenționarea vine și pentru persoanele perfecționiste care vor pune presiune foarte mare pe ele și chiar și așa, lucrurile nu vor ieși perfect. Diferența pe care o putem face acum este dată de autenticitate. Să vedem partea bună a tuturor situațiilor prin care trecem și să facem haz de necaz.

Arhanghelul Mihail ne zice Hai că poți!Ai încredere, uite că îți dau tot ceea ce ai nevoie, mai încearcă o dată! Primim toate încurajările dar noi trebuie să avem încredere, curaj și să acționăm.

Cartea completare din setul The Shaman’s Dream ne transmite că egoul nostru o să fie făcut praf. Adică nu o să avem control, dar ”o să-l punem la punct” prin depășirea acestor limitări pe care credem că le avem dar de fapt nu le avem și trebuie doar să conștientizăm asta.

În această lună avem unda verde să acționăm dar ne pot apuca fricile sau chiar putem simți că vrem să ne ascundem și să nu ne asumăm nicio responsabilitate. Însă suntem împinși de la spate, suntem scoși parcă la tablă, ar fi bine să ne facem atât temele cât și să ne prezentăm foarte bine în fața provocărilor.

Ni se cere clar să nu ne stresăm, stresul vine din frica de necunoscut și din dorința de a controla lucrurile. Dacă lucrăm în echipă cu îngerii ne dăm seama că totul se asează mult mai bine sau altfel decât cum am programat inițial. Așadar să nu uităm că stresul este o alegere, să nu învățăm să curgem, să ne adaptăm pentru totul se va lega cum este mai bine pentru fiecare dintre noi.

Dacă alegem să ne stresăm este posibil să somatizăm, chiar să ne îmbolnăvim. Deci suntem deja avertizați de îngeri și ar fi bine să îi ascultăm. Pentru a gestiona mai bine situațiile stresante ar fi bine să facem exerciții de respirație, să fim blânzi cu noi, să ne oferim perioade de răgaz, de răbdare pentru că unele situații se pot rezolva de la sine dacă nu încercăm să le controlăm. Da, luna aceasta pentru că vom acționa vom ajunge în tot felul de situații, multe noi, care ne vor scoate din zona de confort dar care ne vor susține în evoluția noastră.

În prima jumătate a lunii

În prima parte a lunii, până pe 10 noiembrie vom simți că orbecăim, că multe lucruri încă nu sunt clare, că suntem blocați dar de fapt ne revenim după energia lunii octombrie care a fost ca o anestezie. Acum ne trezim și suntem aruncați în foc, în joc, dintr-o dată se mișcă lucrurile și ni se cere clar să ne facem partea noastră de treabă.

Pentru că multă lume va încerca să rămână în zona de confort și să se agațe de noi putem simți nevoia să ne protejăm mai mult, să avem mai multă grijă să nu preluăm stările altora. E ca și atunci când încerci să pleci la drum dar îți dai seama că ești încă în papuci de casă sau că cineva îți tot distrage atenția și nu te poti concentra pe ce ai de făcut. Ar fi bine să îți pui clar intenția de fi cea mai bună variantă a ta, de a te deschide spre orice schimbări pozitive sunt necesare în acest moment. Iar în jurul tău asigură-te că ai oameni care te susțin și nu care încearcă să te oprească sau să te tragă în jos.

În partea doua a lunii

Din 11 până pe 23 noiembrie vom simți multă susținere din partea divinității, parcă suntem împinși de la spate și ne putem arunca cu mai multă ușurință în necunoscut. Ne putem asuma mai multe riscuri, vom reuși să ducem la bun sfârșit multe din proiectele noastre, se conturează toate deși poate a trebuit să găsim alte soluții sau ne schimbăm perpectiva. Ni se vor activa darurile, vom înțelege mai bine mesajele doar să nu ne credem acum speciali doar pentru că primim unda verde și susținere. Înseamnă doar că ne facem treaba pentru care am venit aici și de fapt cu toții suntem speciali. Noi alegem acum să urmăm călăuzirea divină ceea ne poate face să credem că suntem deosebiți.

În ultima parte a lunii

Din 24 noiembrie până la finalul lunii ni se cere să strălucim, să ne bucurăm de fiecare lucru pe care îl facem ca și când am câștiga o medalie. Este o infuzie de energie nouă, energie care ne dă vitalitate și o nouă înțelegere a lucrurilor. Parcă totul se împrospătează, parcă orice era blocat se deblochează și ne aliniem cu ce avem de făcut. Chiar dacă putem avea momente de: “oare chiar se întâmplă toate acestea?!“, să mergem înainte fără frică pentru că suntem ținuți de mână la fiecare pas. Putem lucra cu noi doar să fim echilibrați și să facem ceea ce avem de făcut.

Ne așteaptă o lună noiembrie plină de emoții, ne va lua cu transpirații pe alocuri, dar dacă trecem de frici și ne aruncăm în necunoscut vom primi recompense magice. O lună plină de trăiri care ne vor ajuta să evoluăm și să ne adaptăm mai ușor la tot ce vine în viața noastră.

Cred în rezolvări magice! 
Doamne ajuta! 

Autor: Delia Mureșanwww.deliamuresan.ro 
---- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole