Mesajul ingerilor pentru luna MAI 2019. Sanse pentru evolutie

Autor: Delia Muresan - marti, 30 aprilie 2019, 17510 vizualizari

Calauzire intuitiva pentru luna MAI cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Butterfly oracle cards of Life changes – Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Magical Times Cards – Jody Bergsma si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

In aceasta luna il avem pe Arhanghelul Jofiel sa ne sustina. Arhanghelul Jofiel ne ajuta sa depistam mai usor iluziile, capcanele pe care ni le punem singuri dar si sa vedem mastile pe care le purtam sau pe care oamenii din jurul nostru le poarta. Vor iesi multe lucruri la suprafata si vom avea senzatia ca suntem bagati in ceata. Nu mai stim ce vrem, ce se intampla, cine este cu adevarat langa noi, nu mai stim in cine si in ce sa credem. Se vor arata multi asa cum sunt cu adevarat, o luna in care pica multe masti, cum am zis inclusiv ale noastre. Orice superficialitate, orice lucru facut sa fie facut, orice minciuni vor fi sanctionate si mai mult vor fi puse in lumina reflectoarelor.

La nivel global, inselaciunile vor fi depistate, tot cei care au mintit sa obtina mai multi clienti sau au facut lucruri necurate acum vor fi descoperiti si aratati cu degetul. Este si normal ca nu mai stim in ce sa credem si ne putem pune foarte multe intrebari. Acum cineva ne face o promisiune, apoi ne dam seama ca nici macar nu avea de gand sa se tina de ea. Sau stim ca ne-am inteles cu cineva, ca am ajuns la un acord ca apoi lucrurile sa se schimbe peste noapte. Parca nimic si nimeni nu mai este ceea ce pare.

Esential in aceasta luna este sa facem trecerea de la ego la intuitie. Uneori vom reactiona si atunci ego-ul nostru intra in actiune, cand ar fi bine sa vedem ce ne trasmite intuitia, ce avem de invatat din situatia respectiva sau poate era nevoie sa vedem adevarul pentru ca acea persoana urma sa ne incurce mai mult in viitor.

In luna mai ar fi bine sa nu luam decizii foarte importante, pentru ca s-ar putea sa nu avem baza, sa nu avem informatiile, sa ni se spuna ceva si situatia sa fie cu totul alta. Spre exemplu ni se face o oferta, s-ar putea ca ceea ce scrie in acea oferta sa nu fie conform cu realitatea si sa regretam decizia luata. De asemenea vor fi situatii cand vom actiona din ego, cand ne batem cu pumnul in piept: Uite ce tare sunt!, Uite ce reusesc!, Eu stiu!, Eu detin adevarul!, Ascutati-ma pe mine!, etc. Trebuie sa ne intrebam care este scopul, de ce vrem sa facem un anumit lucru, de ce este important? Sa imbratisam si sa ne acceptam ego-ul dar sa nu il lasam sa ne domine si sa actionam bazandu-ne pe intuitie.

Cartea Arhanghelului Mihail completeaza frumos mesajul acestei luni si ne spune sa fim blanzi cu noi. Criticul nostru interior va incerca sa omoare intuitia, sa zica ca totul e o nebunie si vor fi multe teste de credinta in luna mai. Va fi nevoie sa vedem dincolo de aparente si sa ne pozitionam cu credinta fata de fiecare situatie sau persoana pe care o intalnim. Va fi nevoie sa intelegem ca facem ce putem cu ce avem, sa nu ne biciuim ca nu ne-am prins mai devreme sau nu am vazut lucrurile, unele experiente este nevoie sa le traim pentru a le intelege. O tema importanta pentru aceasta luna este vinovatia si vom avea sansa sa ne eliberam de multe aspecte de care ne invinovatim.

De asemenea perioada de detox va continua, desi va fi mai mult vorba de un detox emotional, este important sa ne eliberam de acele emotii care ne tin pe loc si care ne pot lega de anumite situatii si oameni care nu mai ne fac bine. Ne vom simti ca la o vanatoare, credem ca vrem ceva, apoi acel ceva dispare, ne scapa lucrurile printre degete si numai nu mai ajungem la acel final pe care ni-l dorim. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne retragem si sa nu facem nimic. Esential in aceasta luna este sa clarificam ce vrem si putem face asta sustinuti de luna noua de pe 5 mai. Atunci sa ne clarificam intentiile care vor fi ca luminite care ne vor ghida prin aceasta luna, ne vor tine pe linia de plutire si ne vor da curaj, perseverenta si incredere ca tot ceea ce se intampla se intampla spre binele nostru cel mai inalt.

Asadar nu ne retragem ci tocmai strapungem intunericul din nou, mergem inainte fara ezitare, pentru ca miscarea/actiunea ne va scutura de orice energii care ne tin pe loc. Nu putem evolua daca nu trecem si de aceasta etapa. Este extrem de important in aceasta luna sa ne inconjuram de oameni ca si noi, oameni care emana iubire si intelepciune, oameni care pot fi un exemplu si o inspiratie pentru noi. Tot ce vom avea de facut este sa avem credinta pentru ca ei ne vor arata ca in viata atunci cand urmezi lumina, atunci cand stim ce vrem si avem intentii curate si pure, totul este mai usor. 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 12 mai, ne vom simti intr-o calatorie pe care nu am planificat-o cum trebuie: ne-am uitat lucruri necesare acasa, ne-au scapat lucruri importante si am ajuns in situatii pe care nu le-am prevazut si care mai ales ne scot din zona de confort. Acest lucru ne poate frustra, enerva si in loc sa ne bucuram de calatorie, putem atrage si alte situatii neplacute. Asa ca avem nevoie sa ne scuturam de ce credem ca am „gresit” si sa multumim pentru ceea ce ni se ofera.

Clar va intra in vigoare planul B, vom gasi alte solutii insa important este sa nu ne ingrijoram si mai ales sa nu ne panicam. Vom fi nevoiti sa ne descurcam cu ce avem, sa simplificam lucrurile, sa gasim in noi resurse nebanuite sau abilitati pe care nu credeam ca le avem si vom avea niste surprize fantastice. Stim cu totii cand povestim despre o calatorie, nu vorbim despre cea care a mers conform planului, ci despre aceea care ne-a scos cel mai mult din zona de confort si ne-a obligat sa trecem prin asa zisele „peripetii.”

Sa nu uitam atunci cand suntem pusi in astfel de situatii sa ne conectam la intuitia noastra si la intentiile noastre care ne vor calauzi pasii. Experientele traite in aceasta perioada se vor imprima pe sufletul nostru si vor fi experiente de referinta, la care ne vom intoarce de fiecare data cand avem nevoie de confirmari. Sa nu uitam insa ca fara actiune, fara perseverenta, fara credinta in a urma intentiile ne vom simti prinsi in capcana. Asadar indiferent despre ce este vorba important este sa mergem inainte. 

In a doua parte a lunii

Din 13 pana pe 22 mai va fi nevoie sa ne pierdem ca apoi sa ne regasim. Senzatia ca pierdem ceva va fi intensa, insa ceea ce vom pierde este controlul, lucrurile nu se aranjeaza asa cum credem sau cum vrem. Este o perioada extraordinara sa lucram cu noi, sa cautam oameni care ne pot sustine in munca cu noi si care sa scoata la suprafata acele constientizari care sa ne conduca spre regasire si evolutie. Vor fi multe lucruri subtile sau pe care le-am bagat sub pres care vor iesi la suprafata. Nu ne vom mai putea preface ca nu le vedem, ca nu sunt acolo si avem marea sansa sa le prelucram. Putem spune ca orice revelatie si constientizare este jumatate din vindecare.

Vom primi multe semne si parca exista o „conspiratie” ca noi sa rezolvam ceva ce am amanat multa vreme. Sa fim atenti la mesaje, la asa zisele coincidente si sincronicitati, iar oamenii pe care ii avem alaturi in aceste zile pot fi niste mesageri importanti. Va propun sa avem urechiule ciulite, inima deschisa, sa privim dincolo de ceea ce se vede si sa alegem sa vedem viata cu ochi proaspeti si de pe un alt nivel.

In ultima parte a lunii

Din 23 mai pana la finalul lunii vom primi rasplata muncii pe care am facut-o pana acum. Asadar daca am mers inainte, daca ne-am repliat si am gasit planul B, daca am lucrat cu noi si ne-am dat sansa regasirii atunci spre finalul lunii vom simti ca credinta noastra este raplatita. Parca suntem premiati si traim totul mai intens si cu mai multa bucurie. Insa daca ne-am ascuns, daca ne-am facut ca nu intelegem, daca am amanat lucrurile sau le-am abandonat, atunci vom simti o si mai mare presiune. Ingerii ne ofera aceasta calauzire ca sa stim ca in fiecare moment avem de ales. Nu este niciodata prea tarziu sa recunoastem daca ne-am ratacit, sa recunoastem vulnerabilitatea sau pur si simplu sa intelegem ca atat am putut la un anumit moment. Asadar sa ne rugam sa gasim in fiecare moment acele resurse de care avem nevoie pentru a merge inainte pe calea croita de Dumnezeu.

In aceasta perioada sa ne reintoarcem la intentiile pe care le-am pus pe Luna Noua din 5 mai si sa vedem cate s-au inchegat, ce mai avem de facut si sa ne eliberam de ce am aflat ca nu merge sau nu avem nevoie. Poate chiar unele intentii nu mai sunt relevante in acest moment.

 

Asadar avem o luna mai in care ar fi bine sa ne asumam calatoria pe care o avem de facut in aceasta viata. Sa mergem inainte chiar daca este ceata, chiar daca ne este greu, chiar daca simtim ca pierdem ceva. Cu siguranta va fi o luna in care vom simti ca ne vom pierde tocmai pentru a ne regasi. O luna plina de constientizari chiar daca pe unele le putem simti ca niste palme de la viata. Insa sa nu uitam ca Dumnezeu nu ne pedepseste ci sunt doar alegeri care ne duc altundeva decat unde este credinta, iubire si intelepciune. Atunci cand ceva din viata noastra nu merge inseamna ca nu este in aliniere cu Vointa lui Dumnezeu si acolo este bine sa cerem calauzire si ajutor. Luna aceasta ne va oferi multe sanse pentru evolutia noastra si ar fi bine sa profitam de ele.

Doamne ajuta!

Delia

www.deliamuresan.ro 

Astro Shop

Cele mai noi articole