Mesajul îngerilor pentru luna IUNIE 2024

Autor: Delia Muresan - sambata, 01 iunie 2024, 2378 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IUNIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Archangel Gabriel Cărți Oracol – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, The Power of Surrender Cards, Judith Orloff, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.  

Atmosfera generală

În luna iunie avem tot o carte de apă din setul de tarot, este vorba despre acest opt de apă și este vorba despre dorința de a merge mai departe, de a căuta lucruri cu sens, de a acționa în direcția visurilor noastre. Vorbim despre o creștere spirituală și emoțională, vorbim despre bucuria de a trăi aceste vremuri și de emoția pozitivă că suntem exact acolo unde trebuie și avem parte de toată susținerea. Este un sentiment foarte fain, un sentiment care ne va ajuta să facem lucruri neașteptate, în sensul  de a ne depăși  limitele, de a ne înțelege mai bine, de a avea mai multă încredere în noi. Ne dorim să facem ceva semnificativ. Găsim lucruri importante care ne ajută legat de creșterea noastră emoțională și spirituală, dar care ne vor aduce și resurse materiale, ne vor aduce și bani, ne vor aduce și recunoaștere.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în luna aceasta iunie este cartea care ne vorbește de faptul că suntem protejați, adică să nu ne facem griji că ne expunem prea mult. Putem să ne expunem, să ne asumăm, pentru că Arhanghelul Mihail este cu noi la fiecare pas și suntem în siguranță.

Iar cartea completare de la The Shaman’s Dream ne transmite că Universul este partenerul nostru. În acest parteneriat cu Dumnezeu toate lucrurile se vor așeza, va fi cum este mai bine pentru noi, important este să avem încredere și credință.

Este o lună în care este important să renunțăm la control, la încăpățânare, la nevoia de a avea dreptate. Ar fi bine sa ne concentrăm pe a comunica asertiv nevoile noastre, de a ne da voie sa fim vulnerabili și să simțim ce ne apasă, și nu în ultimul rând avem nevoie să căutăm compania unor persoane care ne susțin și ne acceptă așa cum suntem. Nu trebuie să purtăm măști ca să fim acceptați, nu mai trebuie să ne prefacem că suntem bine când nu suntem, pentru că totul va ieși la suprafață. Să nu uităm însă că suntem protejați, că această energie care ne scutură ne ajută de fapt să ne protejăm viitorul, pentru că avem ocazia să ne eliberăm de tot ceea ce ar putea să murdărească acțiunile noastre viitoare.

În prima jumătate a lunii

Până pe 11 iunie avem senzația că plutim între două lumi, că nu ne putem aduna, nu putem duce la bun sfârșit ce am început, că ne-am pierdut busola. Și pe undeva așa este, suntem destul de aerieni pentru că avem nevoie să conștientizăm ce merge și ce nu merge în viața noastră și mai ales avem nevoie să ne ducem atenția spre ce simțim. Nu mai putem băga emoțiile sub preș, nu ne mai putem minți. Este o perioadă în care ar fi bine să ne liniștim, să nu agităm apele, să nu simțim nevoia să ne justificăm sau să căutăm ce facem greșit. Trebuie să spunem: “Doamne, facă-se Voia TA, eu aici sunt la datorie”. Clar că vom simți o schimbare majoră, putem primi vești care să ne dea lumea peste cap, însă de reținut că orice schimbare, orice blocaj sau provocare este de fapt o protecție, o binecuvântare ascunsă. Vom primi susținere, îngerii ne pot trimite la vreun curs, la o terapie, dar să nu uităm să învățăm să primim ajutorul.

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 23 iunie o să avem parte de tot felul de teste. Este ca atunci când ești la dietă, știi că ceva nu ai voie să mănânci și atunci te iau toate poftele. Așa și noi, știm că nu este momentul să acționăm și tot o facem, știm că nu este momentul să comunicăm ceva și tot ne mănânca limba etc. Deci, să fim atenți ce ne transmite intuiția, să nu ne lăsăm pradă impulsurilor și reacțiilor de moment, să facem un pas în spate și să fim observatori, să ne luăm timp cu noi pentru a ne încărca și a ne centra. Altfel, ne va fi distrasă ușor atenția sau ni se va apăsa pe butoane și vom regreta reacțiile noastre. Să înțelegem că totul se așază așa cum este mai bine pentru noi, fără a forța lucrurile, doar având credință și încredere. Garantat rugăciunile noastre au fost auzite. o

În ultima parte a lunii

Din 24 iunie până la finalul lunii avem un răgaz pentru a ne organiza, pentru a ne găsi resursele și de ce nu, pentru a ne odihni și încărca bateriile. Este o perioadă în care putem avea multe conștientizări, înțelegem testele prin care am trecut și se face lumină legat de ce vrem pe mai departe. Ne putem pune noi intenții, dar mai ales învățăm să ne bucurăm de prezent. Este un suflu nou, o vibrație nouă, ca un vânticel de vară răcăros într-o zi toridă. Parcă răsuflăm ușurați și integrăm această vibrație nouă în viața noastră.

O lună iunie care ne aduce multe teste, dar și multe conștientizări, o lună în care este bine să lăsăm garda jos, să ne eliberăm de emoțiile care ne țin pe loc și să ne bucurăm de tot ceea ce trăim în prezent.

Una suntem!
Doamne ajută!  
Delia - www.deliamuresan.roAstro Shop

Cele mai noi articole