Mesajul îngerilor pentru luna IUNIE 2023

Autor: Delia Muresan - joi, 01 iunie 2023, 4509 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IUNIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Mary, Queen of the Angels – Doreen Virtue, The Power of Surrender Cards – Judith Orloff M.D., Whispers of Healing Oracle Cards – Angela Hartfield, Arhanghelul Gabriel, Doreen Virtue.  

Atmosfera generală

În luna Iunie îl avem pe Arhanghelul Gabriel cu cartea Împărăteasa, care ne susține să dăm naștere viselor noastre, să avem grijă de noi, dar și de ceilalți și să ne conectăm la abundența infinită a lui Dumnezeu.

Energia feminină a Arhanghelului Gabriel ne învață să curgem, ne ajută foarte mult să înflorim, să descoperim lucruri în noi de care nici măcar nu știam că sunt acolo. De exemplu, am putea să descoperim că avem abilități creative: poate știm să pictăm și nu ne-am dat seama până acum, sau suntem un bun lider, sau avem o bună conexiune cu copiii etc. Putem să primim vești legate de copiii pe care deja îi avem sau că urmează să se extindă familia. Lecția lunii Iunie este legată de curgere.

Arhanghelul Gabriel ne susține să ne folosim imaginația, ceea ce vrem să creăm mai întâi să ne imaginăm, să îndrăznim să vizualizăm. Este recomandat să acceptăm ajutorul pentru că nu o să putem să facem noi totul și vom avea nevoie de ajutorul oamenilor care sunt experți în domeniile în care noi nu suntem.

Cartea completare din setul The Shaman’s Dream ne spune că ne putem simți Între lumi. Putem simți că plutim, vom avea nevoie de împământare și de centrare. Vom avea momente când vom fi foarte conectați ori vom fi deconectați și ne vom face griji. Așadar, să nu uităm de împământare.

În această lună vom fi provocați să ne amintim de propria măreție, suntem puși sunt lupă și ne dăm seama de ce putem face, de cine suntem și că suntem un DAR pentru toți pe care îi întâlnim. Da, se ridică ștacheta, este important să nu fim superficiali, să nu renunțăm și să mergem înainte. Vom trece printr-o etapă provocatoare, dar necesară pentru că ne va șlefui tare frumos și clar lăsăm tot ce a fost mai greu în urmă.

Și chiar dacă simțim că suntem în centrul atenției să nu uităm să fim blânzi cu noi, să nu uităm că toate se aranjează mereu cum este mai bine pentru noi. Va fi nevoie în continuare să spunem DA oportunităților pentru că nimic nu este întâmplător. Acceptarea este importantă în această etapă și, la fel, bucuria de a face tot ce ține de noi în fiecare moment. Să fim atenți la nevoia de a demonstra, nu despre asta este vorba, este vorba doar de a ne arăta, de a aprinde lumina din noi și a străluci fără a ne scuza. 

În prima jumătate a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 Iunie, avem tendința să rezistăm și să spunem NU la tot ce vine spre noi, din frică. Este bine să observăm încăpățânarea noastră, tendința de a ne sabota și cu blândețe să ne asumăm ce avem de făcut și să mergem înainte. Nu este cazul acum să ne punem singuri bețe în roate și corpul nostru ne va vorbi cel mai bine. Vom putea somatiza, așa că ar fi bine să vedem ce vrea să ne transmită și să ne bucurăm de călătorie fără a pune multă presiune. Orice rezistență se topește cu iubire și blândețe. Vom fi mult mai sensibili așa că este bine să îi avertizăm pe cei din jur că vom avea stări fluctuante și avem nevoie de înțelegere și nu de predici. Este important să reținem că atunci când suntem cel mai aproape de împlinirea unui vis atunci frica și sabotarea se accentuează. Așadar, NU RENUNȚA ACUM, ești foarte aproape de împlinirea unui vis.

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 21 Iunie va fi nevoie să facem niște alegeri importante. Clar se poate încheia o etapă, din cauza unui fel de ale nostre de a gândi sau de a face lucrurile sau poate încheiem o colaborare sau o prietenie. Orice ar fi este spre binele nostru cel mai înalt. Este doar nevoie să fim sinceri cu noi. În fiecare situație sunt mai multe persoane implicate, așadar cu siguranță am avut și noi de învățat o lecție importantă. Pe de altă parte, putem cădea în capcana victimei, să credem că cineva a fost împotriva noastră sau ne-a făcut ceva. De asemenea, putem face din țânțar armăsar și este bine să ne concentrăm pe soluții și pe a rezolva partea noastră. Avem șansa acum să ne eliberăm de frică și să înțelegem că obstacolele au fost depășite. 

În ultima parte a lunii

Din 22 Iunie până la finalul lunii, vin multe vești bune, culegem multe roade, învățăm să ne bucurăm de tot ce trăim. Da, vin griji doar pentru că simțim că ni se ridică ștacheta, că se cere mai mult de la noi, dar în același timp ne simțim măguliți că suntem văzuți și răsplătiți. Va fi nevoie să acționăm, să fructificăm tot ce vine spre noi. Pentru că putem simți că toată lumea trage de noi este bine să facem și pauze, să ne retragem, să ne încărcăm și apoi să revenim cu forțe proaspete. 

Ne așteaptă o lună Iunie care ne arată că visele pot deveni realitate, în care va fi nevoie să continuăm să spunem DA oportunităților și să ne bucurăm de tot ce viața ne oferă acum. Este un moment magic, sub bagheta Arhanghelului Gabriel, de care ar fi bine să profităm.

Cred în rezolvări magice!

Doamne ajută!

Autor: Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro

-----
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole