Mesajul ingerilor pentru luna IUNIE 2019. Incheieri si rezolvari inedite

Autor: Delia Muresan - vineri, 31 mai 2019, 20580 vizualizari

Calauzire intuitiva pentru luna IUNIE cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 5 seturi: Angel Dreams – Melissa Virtue, Arhanghelul Gabriel Carti Oracol – Doreen Virtue, Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

Atmosfera generala

In luna iunie avem din nou energia apei. Va fi o luna in care vom trece printr-o paleta larga de emotii. Vom fi cand sus, cand jos. Atentie sa nu ne entuziasmam prea repede de unele lucruri pentru ca ne vom da seama ca nu au baza reala. Asadar dam amploare lucrurilor si cand suntem pusi pe treaba ne retragem, ne dezumflam ca un balon. Stiti momentul ala cand cineva ne intreaba daca stim sa facem un anumit lucru, iar cand ni se spune sa aratam ce stim ne fastacim. Putem sa fim „dezamagiti” dar si noi putem sa ii dezamagim pe altii.

Este o perioada in care va trebui sa ne echilibram emotiile: ne pierdem in lucruri marunte, simtim cum ne scapa lucruri, nu intelegem tot ceea ce ni se transmite, avem tot felul de reactii, de suparari pe nimicuri si ar fi bine sa avem grija la asta.

In luna iunie sunt incurajate socializarile, este bine sa mergem la evenimente sociale, diferit fata de luna ianuarie cand aceste evenimente ne scurgeau de energie, acum acestea ne vor incarca. Insa sa facem lucrurile mai constient. De exemplu daca mergem la un botez, ne conectam la inocenta si puritatea bebelusului, daca ne ducem la o nunta, ne conectam la fericirea mirilor etc. Sa fim atenti si la oamenii pe care ii intalnim la aceste evenimente pentru ca ne pot ajuta sa aducem claritate in situatiile cu care ne confruntam. Pentru ca suntem prea implicati emotional este bine sa nu luam decizii importante, avem nevoie sa invatam sa ne detasam inainte de a face orice fel de alegeri.

Arhanghelul Mihail ne confirma ca avem nevoie sa ne informam inainte de a lua orice fel de decizii. Mergem inainte doar daca avem toate datele, daca simtim ca suntem obiectivi si daca suntem calauziti de intuitie si nu de emotii. Sa lasam lucrurile sa se aseze de la sine, mai ales in iunie sa nu fortam nimic. Acesta este un mesaj foarte important. Daca nu stim ce sa facem, sa cerem calauzire, sa cerem semne clare, o sa le primim si o sa stim ce avem de facut. Este o luna in care ne putem slefui intuitia si intari relatia cu ingerii intelegand mai bine calauzirea pe care o primim prin intermediul lor.

Vom simti energia acestei luni ca pune un punct si o luam de la capat. Clar se incheie anumite situatii, unele se vor rezolva intr-un mod inedit, cum nu ne-am fi gandit niciodata. Avem senzatia ca vine cineva la noi in casa si ne face curat, scutura totul de praf, arunca din lucrurile care nu ne mai trebuie desi noua ne vine sa plangem, deschide toate ferestrele sa intre aer proaspat si noi tot ce avem de facut este sa acceptam ca aceasta curatenie este spre binele nostru.

O lectie importanta pe care o invatam in aceasta luna este DETASAREA. Sa facem acel pas in spate, sa renuntam la control si sa facem loc pentru interventia divina. Cumva simtim ca am trecut un hop, incepem sa ne simtim in siguranta si pregatiti de o noua etapa. Vom avea si un sentiment de satisfactie, de multumire si recunostinta, pentru ca desi nu a fost usor, am trecut cu bine peste anumite provocari.

Un alt aspect important al acestei luni tine de IMPAMANTARE. Avem nevoie sa ne conectam mai mult la ce avem de facut aici pe Pamant, sa ne asumam mai multe responsabilitati si angajamente, sa facem lucrurile cu pasiune, sa ne curatam radacinile si sa ne conectam la energia si forta Mamei Pamant.

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 9 iunie, suntem impinsi sa ne dorim mai mult, sa nu ne mai complacem sau sa ne multumim cu putin. Simtim nevoia sa ne exprimam, sa spunem ce gandim, sa facem mai multe lucrurile pe care ni le cere sufletul, sa aratam frumusetea si inocenta noastra interioara. Parca ne-am saturat de roluri, de masti, sa facem sa fie bine, vrem sa fim NOI. Este un fel de revolta interioara, sufletul nostru isi cere drepturile si ar fi bine sa il ascultam.

Ceea ce este fantastic este ca simtim sustinere, nu mai simtim ca ne facem de rusine sau ce vor zice ceilalti, este pur si simplu o nevoie pe care ne-o implinim si este minunat sa facem ceea ce simtim. O sa simtim sa ne acordam mai multe atentie (corp, minte, suflet), sa facem mai multe lucruri pentru noi, suntem mai constienti de binecuvantarile pe care ni le-a dat Dumnezeu, ne exprimam recunostinta si energia aceasta ne pune pe vibratia iubirii. Iar vibratia iubirii curata si dizolva tot ceea ce nu ne este benefic insa cu blandete si usurinta. Intentiile pe care ni le vom pune la inceputul lunii sa fie din energia aceasta a iubirii care sa faca loc pentru implinirea nevoilor sufletului nostru.

Daca ne vine sa incepem un curs, spre exemplu de dans, sau un curs care sa ne aduca mai aproape de noi, aceasta este perioada perfecta. Insa nu neaparat cursuri de „perfectionare” ci cursuri care sa ne incante, sa ne relaxeze, sa ne ajute sa ne exprimam sufletul cu adevarat.

In a doua parte a lunii

Din 10 pana pe 22 iunie ne vom simti pe valuri, cand puternice, cand line. Pe cand credem ca ne linistim ceva se intampla, ceva se agita si iar avem nevoie sa ne centram, sa ne aducem in prezent. Multe emotii, multe lucruri vor iesi la suprafata, insa vor iesi si multe minciuni pe care ni le-am spus sau pe care le-am spus altora. Adevarul va face curatenie si nu intr-un mod foarte placut. Sa fim atenti in aceasta perioada la imprumuturi, la orice fel de achizitii. Important este sa avem toate datele si sa nu ne aruncam. De asemenea sa nu reactionam, ni se vor apasa tot felul de butoane si vom avea tendinta sa le aratam celorlalti ce putem, cine suntem etc. Sa nu cadem in aceasta capcana pentru ca ne va bloca apoi calea. Inainte de a actiona, sa respiram, sa nu dam raspunsuri imediate si sa ne centram, sa ne asezam in noi.

Ne vom simti vulnerabili, expusi, parca nu ne mai putem ascunde, insa este important sa intelegem ca aceasta expunere ne va face mai puternici. Este insa o perioada in care nu vor mai tine mastile, ne-am saturat sa jucam roluri si va fi nevoie sa ne stim prioritatile si sa actionam in consecinta. Tinerii, mai ales cei la liceu sau la facultate, au nevoie de modele si acum vor avea nevoie de sustinere. Ar fi bine sa fim alaturi de ei, sa fim exemple de urmat, sa ii incurajam sa gaseasca acele raspunsuri pe care le cauta. Daca copiii tai se incadreaza in acest segment este important sa le acorzi mai multa atentie in aceasta perioada.

In ultima parte a lunii

Din 23 iunie pana la finalul lunii, chiar daca ne simtim mai sensibili, parca vibratia iubirii ne ofera protectia de care avem nevoie. Desi schimbarile vor veni peste noi si nu ne este usor, la nivel de suflet acceptam ca ceea ce se intampla este spre binele nostru cel mai inalt. Putem intalni persoane care vor avea un impact important in viata noastra, se poate aprinde o flacara a iubirii si putem intalni pe cineva alaturi de care sa incepem o relatie de iubire. Iubirea dintr-o relatie existenta se poate reaprinde si aseza la un alt nivel de maturitate.

Desi emotiile pot fi coplesitoare ne dam voie sa ne deschidem sa primim si sa daruim iubire. Este o perioada in care suntem creativi, avem parte de inspiratie, parca avem mai mult drag de viata. Sa nu uitam sa scriem toate ideile care ne trec prin cap in aceasta perioada, sa facem lucruri creative, sa luam decizii bazate pe inspiratia de acum pentru ca ne vor schimba viata. Ne vom deschide mai mult spre calauzirea ingerilor, spre energia cristalelor, spre tot ce inseamna lumea spirituala si mesajele de dincolo. Tot mai multa lume va cauta raspunsuri altfel decat pana acum trecand la un nou nivel de constiinta. Pentru a ne sustine, ingerii ne recomanda sa lucram cu selenitul, un cristal care ne deschide spre partea spirituala dar ne tine si conectati la ce avem de facut aici pe Pamant.

Asadar avem o luna iunie care ne va unge pe suflet. Ne va ajuta sa ne onoram mai mult, sa fim mai atenti cu noi si nevoile noastre. De asemenea ne va dezbraca de tot felul de convingeri, minciuni, roluri si ne va conecta pe vibratia iubirii. Vom avea ocazia sa ne sustinem unii pe altii, sa fim modele si sa ne bucuram mai mult de viata. O luna de schimbari si de crestere spirituala. 

Doamne ajuta!

Delia Muresan

www.deliamuresan.ro

 

Astro Shop

Cele mai noi articole