Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2024

Autor: Delia Muresan - luni, 01 iulie 2024, 2688 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IULIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue, The Shaman’s Dream – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, Oracle of the Fairies – Karen Kay, Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray șiMesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În această lună iulie avem din setul de tarot acest opt de pământ. Vorbim aici despre învățare. Vorbim aici despre faptul că ne dăm seama că trebuie să mergem la școală, să învățăm ceva, să ne specializăm legat de un anumit domeniu.

Deci ne întoarcem la școală, facem tot felul de activități, învățăm foarte mult în luna aceasta, iulie. Nu facem un curs la întâmplare, facem un curs care ne va ajuta în evoluția noastră. Putem face o specializare, să ne luăm o acreditare și în urma cursului respectiv putem cere mai mulți bani, putem câștiga mai mult și să atragem astfel abundența.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în iulie ne spune să petrecem timp în natură, în natură avem tot ce avem nevoie. Natura este abundență, așa că noi suntem abundență și nu ne lipsește absolut nimic. Dacă ne gândim că nu avem bani pentru cursul respectiv sau că nu este acum momentul, tot ce avem de făcut este să ne punem intenția pentru că vom primi banii respectivi.

Dacă nu credem că avem abilitățile necesare, vom primi acea recunoaștere și cineva ne va confirma că este exact ceea ce avem nevoie. Deci, să nu ne limităm, mai ales financiar, pentru că o să primim tot ce avem nevoie. Cartea completare din setul The Shaman’s Dream este despre partea matrix-ului divin. Noi trebuie să ne menținem conectați la tot ceea ce este important pentru noi, să nu picăm în tot felul de capcane, pentru că nu este cazul, să ne ascultăm intuiția pentru că toate lucrurile sunt așezate în ordine divină. Și dacă este ceva ce noi avem nevoie, o să primim. Ce este al nostru este pus deoparte.

Este o lună în care ni se oferă noi șanse legat de niște oportunități din trecut și înțelegem acum de ce nu s-au concretizat atunci. Trebuie să fim atenți să nu acționăm impulsiv, să facem mereu un pas în spate și să cerem mereu ajutorul. Avem parte de finaluri spectaculoase și de noi începuturi uimitoare. Să ne facem de asemenea timp pentru practici precum meditația, exerciții de respirație, rugăciunea, plimbări în natură, diferite ritualuri etc. Ne vor ajuta să rămânem centrați și să mergem pe calea noastră, chiar dacă poate alegerile noastre vor fi contestate de cei din jur.

 

În prima jumătate a lunii

Până pe 11 iulie o să avem senzația că funcționăm în reluare, unele lucruri se leagă greu, ne scapă tot felul de detalii, suntem lipsiți de chef și energie. Însă acum este un moment propice să evaluăm ce merge și ce nu merge în viața noastră dar după alte criterii. Ce activități ne dau energie și ce activități ne scurg de energie. Ce schimbări trebuie să facem acum pentru a ne încărca din munca pe care o facem? La ce trebuie să renunțăm pentru a face loc pentru ceva ce ne susține în evoluția noastră? Ce lucruri/situații le-am lăsat în coadă de pește? Care sunt relații care mă susțin și care mă trag în jos? Pentru că acum trebuie să avem acea discuție dificilă, acum trebuie să fim sinceri cu noi legat de viața noastră pentru că nu mai merge cu zicala: lasă că merge și așa. Acum este un moment propice de reconciliere, rezolvare a unor situații din trecut, de fapt este șansa rescrierii poveștii noastre de viață. Pentru asta însă trebuie închise definitiv anumite uși, trebuie să învățăm să cerem ajutorul și trebuie să avem răbdare cu noi.

În partea doua a lunii

Din 12 până pe 24 iulie ni se cere să lucrăm pe adaptabilitate. Da, lucrurile nu ies așa cum vrem noi dar ies întotdeauna așa cum trebuie. Unele porți închise înseamnă de fapt că am fost feriți de ceva, sunt binecuvântări ascunse. Ieșirea din zona de confort este încurajată pentru că înseamnă că îngerii au lucrat în culise să pregătească terenul pentru evoluția noastră. Nimic nu este întâmplător așa ca trebuie să ne adaptăm, să avem încredere și să mergem înainte. Vor fi multe oportunități pentru a ne lua puterea înapoi sau pentru a ne urma intuiția. Să ne folosim de toate practicile care ne pot susține: meditația, rugăciunea dar să ne mișcăm și corpul pentru că altfel vom somatiza rezistența și ne vom trezi cu tot felul de somatizări pe corpul fizic. Să nu uităm că este un timp pentru toate, însă trebuie să fim flexibili și doar atunci vom înțelege dacă blocajele vin din fricile noastre sau sunt orchestrate divin.

În ultima parte a lunii

Din 25 iulie până la finalul lunii înțelegem că soluțiile vin atunci când învățăm să ne iubim pe noi, atunci când ne punem pe primul plan, atunci când știm ce vrem și cerem ajutorul. Este un moment magic să ne facem proiecții în viitor, să ne gândim la cum vrem să ne trăim viața și ce alegeri este necesar să facem. Dar energia este una optimistă pentru că deja s-au legat anumite lucruri, poate am făcut deja un curs și ni s-a arătat o oportunitate, poate am închis o ușă și vedem lucruri acum altfel pentru că ne-am eliberat etc. Simțim multă susținere și din partea strămoșilor, ghizilor, persoanelor dragi plecate. Chiar dacă pare o lună densă este plină de momente și evenimente care ne duc la nivelul următor.

Așadar, vorbim de o lună iulie plină de capcane pentru ego-ul nostru, dar și plină de binecuvântări pentru sufletul nostru. Să nu uităm însă că tot ce se întâmplă se întâmplă pentru binele nostru, chiar dacă asta înseamnă ieșirea noastră din zona de confort.

Una suntem!
Doamne ajută!
Delia Mureșan - www.deliamuresan.roAstro Shop

Cele mai noi articole