Mesajul ingerilor pentru luna IULIE 2019. Pe calea cea buna

Autor: Delia Muresan - marti, 02 iulie 2019, 18037 vizualizari

Calauzire intuitiva pentru luna IULIE cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 4 seturi: Arhanghelul Mihail Carti Oracol – Doreen Virtue, Angel Tarot Cards – Radleigh Valentine, Mesaje de la ingerii tai – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

Arhanghelul Mihail ne transmite ca se invarte roata. Este timpul pentru o schimbare pozitiva. In luna iulie simtim cum lucrurile merg, se intampla, se aseaza. Simtim ca toate isi dau drumul. Ar fi bine sa fim pregatiti sa nu fim luati prin surprindere de schimbarile care vin peste noi. Mai exact, dupa ce am fost pregatiti de Start, 123, acum este momentul sa sarim, sa ne dam drumul, sa facem acele lucruri de care ne-a fost teama, sa spunem ce aveam de spus, sa ne asumam, sa indraznim mai mult fara frica, nu vom pierde nimic. Schimbarile pot fi pe toate planurile insa fiecare dintre noi avem o zona mai vulnerabila, o arie din viata noastra in care lucrurile nu stateau bine, aici lucrurile se vor schimba.  O sa ni se pare brusc insa suntem pregatiti pentru acest lucru cu mult timp inainte (putem vedea si din descrierile din lunile anterioare). Daca imbratisam schimbarea, daca ne deschidem si dam voie lucrurilor sa se intample vom simti o usurare, simtim cum ni se va ridica o povara de pe umeri. Era si timpul interventiei divine.

Arhanghelul Mihail mai vine cu o completare: sa scriem ideile, fricile si emotiile pe care le avem si sa ne abandonam vointei lui Dumnezeu. Deci in luna iulie, mai ales (eu zic ca tot timpul ar fi bine, dar mai ales in luna iulie) sa avem un carnetel la noi si neaparat sa il punem langa pat, poate ne vom trezi noaptea si vom primi mesaje.

Trebuie sa actionam, este o luna de actiune, nu mai putem tine lucrurile in noi. Dam afara ce este de spus, insa ar fi bine sa o facem asertiv si sa nu ii ranim pe cei din jur. Se invarte roata, se intampla ce ne dorim insa s-ar putea sa fim directi, sa ne fi ajuns si sa reactionam de aceea ni se spune sa ne abandonam mai mult, sa stim cand este momentul potrivit si sa ne alegem vorbele cu grija. Scrisul ne va ajuta foarte mult, inainte de a discuta cu cineva si a-i face reprosuri sa ne notam ce anume am vrea sa ii spunem, ce ne deranjeaza, sa ii scriem o scrisoare. Vom avea parte de revelatii, vom intelege ca nu era vorba doar de acea persoana ci si noi avem partea noastra de responsabilitate si lucrurile se vor clarifica, dar spre binele cel mai inalt al fiecarei persoane implicate. Poate sa fie si o luna in care ne eliberam de poveri vechi, ne eliberam de cineva care nu mai este printre noi, ii dam drumul sa plece, ne eliberam de suferinte din copilarie, etc.. roata ne va pune in miscare si nu mai putem merge la drum cu toate bagajele. Este momentul alegerilor.

Vom fi nevoiti sa gasim alte solutii la ce ne preocupa, vom lua taurul de coarne, vom sparge din convingerile care ne tin pe loc, ne vom conecta si vom disipa multe din fricile care ne-au tinut pana acum pe loc. Sa fim atenti la oportunitatile care ni se prezinta in aceasta luna, mai ales de la persoane cu energie masculina, persoane pe care le putem intalni la anumite evenimente sociale. Vor fi sanse de care ar fi bine sa profitam pentru ca ne vor propulsa. Vom planta multe seminte in aceasta luna care ne vor ajuta in tot ceea ce vom intreprinde pe viitor. Asadar, este important sa fim buni observatori si sa avem curajul sa actionam, in acelasi timp insa, este important sa fim congruenti, sa nu uitam care sunt valorile noastre si sa nu ne pierdem pe noi in acest demers. De asemenea vom simti ca in aceasta luna, in sfarsit, cineva ne vede, cineva ne recompenseaza, cineva ne ofera recunoasterea pe care o meritam. Este un sentiment inaltator. Ar mai fi important sa nu uitam sa ne conectam la natura si sa intelegem ca exista un ciclu al vietii iar acum pare sa fie timpul nostru, timpul alegerilor si al schimbarilor pozitive.

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 10 iulie, suntem pusi pe drumul cel bun. Ni se aduc tot felul de informatii, tot felul de provocari sau oportunitati pentru a ne putea asuma acele schimbari necesare in viata noastra. Asadar, orice ne dorim sa facem, sa cerem semne clare pentru ca le vom primi dar sa nu ne suparam atunci cand mesajele pe care le primim nu sunt cele pe care le asteptam. Nu tot ceea ce ne dorim ar fi bine sa se si materializeze, asadar sa acceptam ca ni se curata drumul si astfel putem alege asumat si cu tot sufletul. Va fi nevoie in aceasta perioada sa lucram cu noi, sa credem ca meritam, sa credem ca se pot intampla minuni, insa sa nu uitam sa actionam si sa nu facem compromisuri. Da, vom avea nevoie de curaj si incredere insa suntem sustinuti la fiecare pas. Schimbarile care vin ne pot speria insa este nevoie sa avem incredere, sa fim creativi si sa ne deschidem spre ceea ce este pregatit pentru noi. Sa ne urmam steaua pentru ca atunci cand urmam ceea ce simtim ajungem intotdeauna exact acolo unde este nevoie de noi. Asadar nu putem gresi si in sufletul nostru simtim asta. 

 

In a doua parte a lunii

Din 11 pana pe 23 iulie ne dam seama ca rugaciunile noastre au fost auzite, ca suntem exact acolo unde ne-am dorit. Unii putem sa avem revelatii ca lucrurile nu sunt asa cum ne-am imaginat, ca am fost vrajiti de iluzii, dar suntem constienti ca trebuia sa ajungem aici pentru ca altfel nu intelegeam ceea ce era important. Este posibil sa constientizam ca ne-am comportat ca niste copilasi care au vrut neaparat o jucarie si cand au avut-o nu mai sunt interesati de ea, ba mai mult sunt dezamagiti si cer altceva. Da, este posibil sa ne fi agatat de iluzii, insa pe tot acest parcurs, am trait experiente interesante si acum macar stim ce NU vrem. Altii putem sa materializam ceva ne doream demult insa sa fim prea obositi sa ne bucuram. Important este sa intelegem ca in orice punct am fi tot ceea ce am trait ne-a adus mai aproape de noi si am avut numai de castigat. Acum insa este momentul sa ne slefuim intuitia, sa lucram sa fim mai conectati la adevaratul nostru potential si sa ne lasam mai mult calauziti de Voia Divina. Va fi nevoie sa invatam flexibilitatea, increderea, credinta, sa nu mai fortam lucrurile si sa intelegem ca nu tot ce ne dorim este si potrivit pentru noi. Relatiile pot fi testate in aceasta perioada pentru ca este posibil sa ii fi tras dupa noi pe cei din jur si poate dupa sacrificii si munca multa, nefiind multumiti de rezultat ne vom atrage reprosuri. Sa nu uitam sa invatam din aceste experiente, sa ne asumam responsabilitatea si sa invatam sa ne lasam calauziti de intuitie. Este posibil ca unele relatii sa fie zdruncitate si pentru ca poate fi o perioada de teste pe relatii, nu toate vor trece acest test pentru ca unele drumuri se vor desparti, spre binele tuturor partilor implicate.

 

In ultima parte a lunii

Din 24 iulie pana la finalul lunii, ne vom simti vulnerabili, in unele imprejurari vom simti umilinta, parca cineva ne scutura si ne trezeste la realitate. Important este sa infrutam realitatea exact asa cum este ea. Unii vor ataca din neputinta si este bine sa ii ignoram, altii ne vor atrage atentia la ceea ce avem de imbunatatit si ar fi bine sa tinem cont de sugestiile lor. Se cern in continuare relatiile, este bine sa ne protejam de cei care arunca pietre doar pentru ca ei nu vor sa faca nimic, este important sa avem grija de noi si sa cautam compania oamenilor ca noi, oameni care ne vad, ne inteleg si ne iubesc pentru cine suntem noi cu adevarat. In aceasta perioada este important sa ne facem planuri, ce vrem sa ramana si ce nu in viata noastra. Cum vrem sa arate viitorul nostru, cine vrem sa faca parte din el si ce putem face pentru ca ceea ce ne dorim sa se implineasca, ce schimbari, ce actiuni, la ce trebuie sa renuntam. Sa ne suflecam manecile si sa ne punem pe treaba.

 

Asadar avem o luna iulie cu multa actiune, multa treaba, multe rasturnari de situatii si multe oportunitati. Sa ne deschidem spre ceea ce vine spre noi, sa reconfiguram traseul daca este cazul, sa intelegem ca tot ceea ce traim este spre binele nostru. Multe revelatii ce vor fi ca niste seminte in aceasta luna si care ne vor ajuta in tot ceea ce vom face de aici inainte.

 

Doamne ajuta!

Delia

www.deliamuresan.ro  

Astro Shop

Cele mai noi articole