Mesajul Ingerilor pentru luna IULIE 2017

Autor: Delia Muresan - luni, 03 iulie 2017, 38310 vizualizari

Ghidare intuitiva pentru luna IULIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi:  Angel Dreams – Doreen Virtue & Melissa Virtue, Archangel Gabriel – Doreen Virtue si Magdalene Oracle – Toni Carmine Salerno.

 

Atmosfera generala

Munca, multa munca in iulie. Avem treaba si este necesar sa ne ducem proiectele, ideile la bun sfarsit. Vom aveam cateva piedici dar numai bune pentru a ne defini ce vrem cu adevarat si care este calea de urmat. Sa nu cadem in capcana ego-ului, pentru ca va fi nevoie sa cerem ajutorul unor oameni profesionisti, sa mergem la un consultant financiar, la un psiholog, la un coach, etc. Este momentul sa fim impartiali, clari, profesionisti si un exemplu pentru toti cei din jur. Vom pune insa foarte multa presiune pe noi si vom fi prea prinsi in situatia noastra, oricare este ea, incat de multe ori nu putem vedea „padurea de copaci”. Sa nu uitam sa fim blanzi cu noi, sa ne eliberam de orice sentimente de vina, pentru ca nu toate lucrurile vor merge cum ne asteptam, si este mai bine asa. Sa binecuvantam fiecare pas pe care il facem si care ne aduce mai aproape de o viata implinita si fericita.

In aceasta luna avem nevoie de putine imbranceli tocmai ca sa ne deschidem ochii. Pana la Luna Plina din 9 iulie avem termen limita sa ne eliberam de tot ceea ce este statut, de o energie veche care nu face altceva decat sa ne traga in jos. Vom avea tendinta sa renuntam, sa „ne bagam picioarele”, tocmai de aceea primim mult suport divin de la ingeri. Este un prag in aceasta luna, o trecere de la o energie veche la o energie noua si deja s-au cam terminat scuzele, justificarile. Este PUNCT si de la capat. Intrarea intr-o energie noua cu recunostinta pentru tot ceea ce am trait pana acum. Este important sa fim atenti la semne, la tot ce ne inconjoara: oamenii pe care ii intalnim, visele pe care le avem, mesajele pe care le primim pentru ca ne vor indica clar directia in care ne indreptam. Ce este vechi nu mai este sustinut asa ca este timpul sa pornim cu incredere spre ceva nou, sa iesim din zona de confort si sa ne implinim profetia.

In prima parte a lunii

Pana pe 10 iulie avem treaba multa, simtim epuizare, parca toata lumea vrea ceva de la noi, simtim cum ne „rupem” in doua bucati… ceva ne trage inapoi si ceva ne trage inainte. Cum am zis, pe 9 iulie avem nevoie sa ardem acea energie veche statuta care nu ne lasa sa ne ridicam spre noi posibilitati, spre a crea ceva minunat. Ni se da in aceasta luna un nou rol, fiecare va primi o noua sarcina, in functie de misiunea personala. Ni se va dezvalui o parte importanta din noua reconfigurare a energiei planetare. Se va amplifica mult energia feminina, asa ca vom fi luati pe sus de aceasta energie creatoare care ne impinge sa facem ceva ce nu am mai facut, sa cream din spatiul iubirii, dar la fel de puternic aceasta energie ne invita sa ne aratam lumii frumusetea, darurile si sa fim receptivi la tot ceea ce vine spre noi. Fecioara Maria si Maria Magdalena isi dau mana si ne sustin in rolul de co-creatori. Este un moment important pentru fiecare dintre noi cand ne regeneram odata cu noua energie. Suntem tinuti pe brate, singurul lucru pe care este important sa il facem este sa nu ne impotrivim, sa ne abandonam Vointei Divine.

In a doua parte a lunii

Din 11 iulie pana pe 20 iulie suntem aruncati in gol ca sa ne gasim aripile si sa dam viata proiectelor ce stateau ascunse in sufletul nostru. Avem parte de constientizari puternice care ne deschid multe usi spre o viata traita alfel. Raspunsurile vin imediat, asa ca este important sa cerem calauzire pentru ca vom primi rapid acele informatii de care avem nevoie. Sa nu uitam sa cerem ajutorul pentru ca ideile care vor inflori acum sunt cele care ne vor inalta de aici inainte. Orice proiect, orice idee care ne vine acum este important sa o si punem in practica. Energia ne sustine sa ne aruncam in necunoscut si sa lasam sa curga din sufletul nostru darurile pe care le avem de dat lumii.  Este si o luna in care putem primi initiere, cunoastere, vindecare, venita din ale timpuri, care sa ne sustina in ce avem de facut acum in aceasta viata. 

In ultima parte a lunii

Din 21 iulie pana la sfarsitul lunii suntem provocati sa revenim cu picioarele pe Pamant. Poate fi o perioada in care sa pierdem ceva material, poate o suma de bani. Insa este nevoie de aceasta plata tocmai pentru a ne trezi un pic. Este foarte usor sa picam in energia ego-ului spiritual, sa ne credem mari tocmai pentru ca am primit daruri sau ni s-au deschis noi perspective. Nu este cazul sa ne comparam sau sa ne credem grozavi. Am venit aici pentru ca fiecare este o bucatica din puzzle-ul mare si este nevoie de fiecare dintre noi. Fiecare este mesager pentru ceilalti si toti suntem pusi pe treaba. Insa este bine sa facem totul cu iubire, cu intelepciune si nu de pe rolul: eu stiu… ar fi cazul sa inveti si tu. Sa ne surprindem de fiecare data cand suntem prinsi in aceasta capcana si sa rugam ingerii sa ne impamanteze si sa ne ajute sa avem compasiune si iubire. De asemenea sa fim atenti la sfarsitul acestei luni la orice propuneri ce suna prea bine… pot fi niste capcane, asa ca analizeaza bine inainte de a lua o decizie si mai ales ascultati-va intuitia. Vor fi multe „momeli” asa ca este bine sa ramanem conectati la noi si la energia ingerilor pentru calauzire. 

Asadar o luna care va fi esentiala pentru transformarea noastra, o luna „PRAG” care ne impinge spre a ne depasi limitele si a ne deschide aripile. O luna care ne da lectiile de rigoare, mai ales in ceea ce priveste ego-ul spiritual, dar ne si inalta prin darurile pe care ni le da. Sa fim atenti fiecare la noul rol pe care il primim si la cunoasterea care va fi activata in fiecare dintre noi. Energia acestei luni ne va duce pe culmi nebanuite si ne va ajuta sa cream ceva ce nu ne credeam in stare ca vom putea.

Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro

 

Astro Shop

Cele mai noi articole