Mesajul îngerilor pentru luna Ianuarie 2024

Autor: Delia Muresan - joi, 04 ianuarie 2024, 1972 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IANUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi:  Angel Dream Oracle Cards – Melissa Virtue, The Shaman’s Dream Oracle Cards – Alberto Villoldo & Colette Baron-Reid, Magical Times – Jody Bergsma, Divine Abundance – Tosha Silver și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generală

În luna aceasta, ianuarie, avem din setul de tarot acest Șase de foc, adică o energie foarte puternică de foc. Este o lună în care ne putem simți epuizați, o lună în care simțim cum s-a acumulat oboseală. Vin însă vești bune, avem realizări, înțelegem lucrurile altfel. Ni se pare că  facem ce trebuie, mai ales în zona profesională. Dar simțim oboseală, simțim că nu mai avem chef, că totul este greu de dus, vrem să renunțăm la luptă, la nevoia de a face tot timpul ceva. Un exemplu care-mi vine în minte acum este legat de toate aceste rețele social media, când tot timpul ni se spune că dacă nu postăm, dacă nu facem, nu mai suntem vizibili, uită lumea de noi.

Există presiunea asta tot timpul de a face și a drege, dar parcă “ni se ia” în ianuarie și este momentul să reconsiderăm ce trebuie să facem și ce este necesar să facem. Adică nu putem renunța la tot ceea ce am construit pentru că primim recunoaștere dar avem nevoie să lăsăm energia să se așeze.  Putem simți nevoia de o pauză sau măcar să facem lucrurile detașat și asumat.

Arhanghelul Mihail, în cartea completare, ne spune să ne luăm timp să luăm orice fel de decizii. Chiar ar fi important în luna aceasta, ianuarie, să nu luăm decizii importante, pentru că dacă facem asta o să ne trezim că le-am făcut dintr-o lehamite sau le-am făcut pentru că era ceva ce “trebuia”. O să realizăm că nu am fost prezenți sau conștienți de deciziile pe care pe care le-am luat. Așa că, cel mai bine este să ne spunem că toate se întâmplă la timpul lor, adică să lăsăm un pic energia să curgă, să lăsăm lucrurile să se așeze. Să nu punem presiune sau să nu ne lăsăm presați de cei din jur care ne spun ce să facem.

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne vorbește despre a ne ridica deasupra situațiilor, a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă și a ne concentra pe lucrurile importante. Când ne detașăm, atunci când mergem să facem un duș de exemplu, pur și simplu ne-am detașat de situația respectivă. Atunci ne vin ideile, când vedem lucrurile de undeva de sus și ne mirăm de ce oare ne-am frământat atât că oricum lucrurile se rezolvă sau ne vin exact soluțiile de care avem nevoie. Deci trebuie să ne ridicăm deasupra și de acolo să privim în jos și să decidem ce merită și ce nu merită energia noastră.

Este o lună în care nu este bine să turăm motoarele, să ne promitem marea cu sarea, să ne îmbătăm cu speranțe pentru că vom pica în nas. Este însă o lună de reconfigurare, de regândire a modului în care facem lucrurile, este luna în care ne putem întreba: ok, ce este urgent cu adevărat, ce arde?! Și ne vom da seama ca mai nimic, că dacă ne detașam ori vine soluția ori se rezolva lucrurile de la sine. Așadar cea mai mare lecție în această lună este renunțarea la control. Așa învățăm să avem credință, să fim mai blânzi cu noi și cu ceilalți, învățăm să ne concentrăm doar pe ce contează cu adevărat și putem renaște. Simțim cum, datorita acestei noi atitudini, putem îmbrățișa schimbările cu mai multă ușurință, ne ies lucrurile mai ușor și mai ales suntem mai împăcați.

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 9 ianuarie ne mișcăm în reluare, nu avem energie pentru mai nimic, însă simțim nevoia să facem loc, ne gândim la ce putem renunța, că este vorba de anumite activități, sau chiar obiceiuri, dar și la relații toxice sau oameni care ne țineau pe loc. Prieteniile sunt testate pentru că nu mai avem chef să facem să fie bine, să ne vedem cu persoane care se tot victimizează și nu vor să facă nicio schimbare.

Conștientizăm că nu putem schimba pe nimeni și nu mai vrem să fim “ăia buni”, care fac ca toată lumea să fie bine, să fie fericită. Ne dăm demisia din rolul de salvator sau de mediator. Înțelegem ce merităm, ce este important și ne pasă mai puțin de ce zic alții. Putem primi ajutor divin de la persoanele care nu mai sunt printre noi, putem realiza că ei s-au sacrificat și noi nu vrem să facem aceleași greșeli. Da, vom avea de lucrat să iertăm, să fim diplomați dar energia ne susține să facem asta, să ieșim din matrix-ul “așa trebuie”.

În partea doua a lunii

Din 10 până pe 21 ianuarie începem să ne deschidem spre necunoscut, să explorăm modalități noi de a face lucrurile, alte perspective, putem lucra să automatizăm anumite lucruri sau să găsim soluții mult mai avantajoase.

Și nu este vorba doar de muncă, ci de modul în care ne gestionăm viața în general. De asemenea putem accepta mai ușor că am greșit și vom repara anumite situații. Înțelegem că norocul este de partea celor curajoși și trebuie să ne facem și noi bucățica noastră de treabă. Nu mai putem sta în zona de confort, cu toate porțile zăvorâte, ci deschidem porțile larg și vedem ce vine spre noi. Vom aveam parte de teste de credință dar când înțelegem că soluția nu este să ne apărăm mereu vom atrage situații și contexte care ne vor propulsa la nivelul următor. Așadar să fim deschiși și să lăsăm viața să ne surprindă.

În ultima parte a lunii

Din 22 ianuarie până la finalul lunii va ieși la suprafața frica de a pierde. Ego-ul nostru nu va fi foarte fericit că nu mai are control, că lucrurile se pot întâmpla și fără atâta zbatere. Și ne va scutura, ne va face să credem că vom muri de foame, că vom pierde totul, că toată lumea ne judecă etc. Deci să fim atenți la orice exagerare și generalizare pentru că ego-ul nostru va încerca să amplifice totul și să ne bage pe toți în aceeași oală.

Va fi nevoie să lucrăm pe atașamentele noastre de material, frică de sărăcie, vor reveni anumite convingeri înrădăcinate legate de supraviețuire pe care avem acum ocazia să le prelucrăm. Totul este bine exact așa cum este, însă ar fi bine să fim atenți la toate aceste capcane care ni se întind. Trecem prin focul inițierii înțelegând că noi suntem TOTUL, că nu putem pierde nimic ce este al nostru. După acest episod ne luăm puterea înapoi și putem face lucruri extraordinare. Ne putem împlini cele mai îndrăznețe vise.

Ne așteaptă o lună ianuarie cu o energie care ne susține să fim de partea noastră și să renunțăm la ce ni se impune și credem că trebuie făcut. Vom realiza că ne consumam în situații aiurea și nu mai avem disponibilitatea să facem asta. Ne luăm puterea înapoi și decidem ce merită și ce nu merită energia noastră.

Una suntem!
Doamne ajuta!
Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro  
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole