Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Autor: Delia Muresan - marti, 02 februarie 2021, 18280 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Angel Dreams – Melissa Virtue, Whispers of Love – Angela Hartfield, The Power of Surrender Oracle Cards – Judith Orloff, Mesaje de la îngerii tăi – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Luna februarie vine cu o carte de aer (Opt de aer) – aerul reprezintă mentalul iar optul vine și cu provocări pe tot ceea ce înseamnă partea financiară, cu repoziționări pe această zonă. Este important să ne lucrăm convingerile limitative pe zona financiară, abundență și bani (Nu am cu ce. Nu pot. Cine sunt eu să fac chestia aceasta? Nu merit.). Trebuie să ne scuturăm și să lucrăm pe aceste convingeri. În luna februarie există multă iluzie cum că am fi îngrădiți – dar de fapt nu ne poate îngrădi nimeni și nimic, posibilitățile sunt generate de fiecare dintre noi. Energia acestei luni vine și cu stimă de sine scăzută și cu frica de a acționa, așa că fix acestea sunt temele pe care ar fi bine să lucrăm.

Arhanghelul Mihail ne spune să renunțăm la frică… ACUM. 

Odată ce evaluăm lucrurile în ianuarie, o să vedem ce se leagă și ce nu, iar în februarie o să iasă la suprafață acele convingeri (Eu îmi doresc să fac chestia aceea, dar nu pot. Nu am cum, nu am de unde. Nu știu de unde să o încep.). Începem să ventilăm tot felul de nebunii în cap și mintea noastră vine cu tot felul de argumente pentru care nu am putea să realizăm ceea ce ne dorim, iar tot ceea ce se întâmplă în exterior pune și o mai mare presiune pe noi. Trebuie să ne asumăm și să ieșim din turmă. 

Cam aceasta va fi energia lunii februarie: ne este greu să renunțăm la frică, gânduri toxice, bazate pe ego și emoții stătute – însă tocmai pe ele trebuie să lucrăm, să le curățăm. Vom simți, de asemenea, o energie de panică, de frică, de inducere a unor idei diverse, probabil vor apărea tot felul de previziuni sau predicții mai ales în zona financiar – economică. S-ar putea să ne speriem sau s-ar putea să le luăm mult prea personal. Ar fi bine să înțelegem că dacă noi avem bucățica noastră, unde facem lucrurile cu iubire, putem da naștere unor noi oportunități sau ne putem reconfigura, dar ne concentrăm pe bucățica noastră fără a ne duce în aceeași zonă de interes unde este toată lumea, fără a ne compara cu alții. 

Vor fi vești mai puțin bune pentru o anumită categorie de persoane dar inclusiv pentru acea categorie există oportunități să se ridice. Dacă vom face parte din această categorie și ne vom pierde locul de muncă, o să avem posibilitatea să ne ridicăm, de fapt ni se dă o nouă șansă. Este foarte important să știm acest lucru. Noi va trebui să ne ridicăm și să ne împuternicim (noi pe noi), căci despre acest lucru va fi vorba.

Este o lună în care vom realiza cât de mult ne-am schimbat, cât de mult ne limitam în trecut și ne trezim la o nouă realitate care ne sublinează că puterea este la noi. Ne luăm puterea din multe situații însă este important să avem compasiune față de noi, de cine am fost, și față de ceilalți care s-ar putea să nu ne înțeleagă sau să creadă tot felul de lucruri despre noi. Vom avea parte de multe conștientizări, înțelegem ce am atras sau de unde ni se trag anumite probleme, întelegem și ce avem de făcut chiar dacă încă nu putem acționa. Da, ni se ia un văl de pe ochi, în primul rând suntem dispuși să ne privim cu iubire, să ne oferim iubire și să fim vulnerabili fiind de fapt autentici. 

Se vor activa multe abilități și daruri ascunse care ne vor arată cine suntem noi cu adevărat. Cumva ies comori ascunse la iveală dar pot ieși de asemenea și anumite secrete care ne-au blocat. Putem afla tot felul de lucruri acum, din cauza acelor lucruri, nu am acționat, ne-am limitat, am crezut ca așa trebuie să fie, aceste secrete ieșind la iveală, deși ne vor durea, ele vin să ne elibereze. 

Pe luna plină este bine sa eliberăm orice convingeri care încă ne leagă de versiunile noastre din trecut, ne leagă de anumite scenarii, contexte sau oameni care nu își mai găsesc locul în prezentul și viitorul nostru. 

În prima jumătate a lunii 

În prima parte a lunii, până pe 11 februarie, o să avem senzația că cineva ne face farse, acum ni se spune o chestie, ca apoi să nu mai recunoască nimeni nimic. Parcă nimic nu se leagă, și așa și este, parcă vorbim una, se înțelege alta, parcă vin multe spre noi dar nimic concret, parca suntem într-o ceață care ne amețește, care ne induce în eroare, suntem în căutarea fetei morgana. Este clar, având în vedere această atmosferă, că trebuie să ne repoziționăm. Îl chemăm pe Arhanghelul Gabriel care ne va ține de mână pe parcursul acestei treziri și ne va ajuta să abordăm lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu ne va placea ce se întâmplă dar este necesar să știm că este spre binele nostru.

Va fi nevoie să îi punem la punct pe cei care simțim că se joacă cu noi, pe cei care ne-au ascuns lucruri sau care cred că suntem la dispoziția lor oricând. Setăm limite, ne luăm puterea înapoi chiar dacă pe moment ni se va părea că am pierdut, pe termen lung avem doar de câștigat dacă punem lucrurile la punct. Să facem acest lucru cu blândețe și compasiune și nu din răzbunare. Dacă reacționăm s-ar putea să plătim scump, dar dacă ne exprimăm părerea, spunem ce credem că este important pentru noi atunci vom deschide porți importante. Ne vom trezi și ne vom da seama că nu am vrut să vedem adevărul sau ne-am ascuns crezând că merităm mai puțin sau efectiv ne-am pus pe ultimul plan. Cei dragi plecați vin și ne susțin, ne putem gândi la cineva drag care a trecut prin ce trecem noi acum, le putem cere ajutorul pentru că cei de dincolo ne pot susține mult mai mult decât credem. 

În partea doua a lunii 

Din 12 până pe 22 februarie vom simți nevoia de transformare, mai ales înțelegem că nu este cale de întoarcere. Însă totul pare în ceață, vom avea încă tendința să ne mințim sau să ne spunem povești pentru a mai trage de timp, pentru a mai sta în zona de confort. Avem nevoie de credință, să ne aruncăm în necunoscut, să vrem să vedem în interiorul nostru fără a ne mai ascunde. Vom descoperi lucruri despre noi care nu o să ne placă, vor fi persoane care ne vor pune la punct și nu ne va cădea bine, însă important este ce înțelegem noi din tot ce se întâmplă. Ne vom căuta fiecare locul și ne vom da poate seama că stăm pe locul cuiva, sau că am încălcat cuiva liberul arbitru. Nu va fi plăcută această palmă pe care ego-ul nostru o primește dar este extrem de necesară. Fiecare are șansa acum să se apere, să se respecte și cu toții suntem când de o parte când de alta a baricadei. În unele situații am permis altora să ne încalce liberul arbitru, în altă situație noi am făcut asta. Vom vedea clar situațiile toxice în care suntem și unde am contribuit și noi. Îngerii ne recomandă să facem cât mai multe lucruri care ne aduc bucurie, să stăm în preajma animalelor de companie care ne învață atât de multe, să practicăm recunoștința. 

În ultima parte a lunii  

Din 23 februarie până la finalul lunii va fi nevoie să reglăm lucrurile în viața noastră, pentru că nu mai merg vechile scenarii, vechile soluții și nici nu mai vrem să facem lucrurile cum le-am făcut înainte. Însă vechile obiceiuri mor greu, așa că va fi nevoie să ne dăm peste mânuțe, poate atunci când vrem să schimbăm pe cineva sau să îi încălcăm liberul arbitru sau poate ne dăm seama că i-am lăsat pe alții să facă ceea ce noi puteam să facem alegând să fim victime sau poate învățăm să curgem în loc să deținem controlul. Fiecare are o temă principală care în această perioadă va ieși în evidență și care trebuie abordată altfel decât până acum.

Dacă ținem cont de sfaturile îngerilor vom renaște la finalul acestei luni, ne vom simți ca niște copilași curioși să exploreze viața și să simtă în același timp că Dumnezeu le preia toate grijile și gândurile negative. Putem simți călăuzirea îngerilor, multe sincronicități care ne spun că acum suntem pe calea cea bună, acum îi auzim și le putem urma mesajele. Ni se arată noi oportunități, este clar că am avut această șansă mare de evoluție și este important să profităm de ea. Vom simți că am activat în noi abilități necunoscute, mai ales vom reuși să ne vindecăm de tot ceea ce ne-a ținut pe loc și deși ne putem simți obosiți la finalul lunii vom simți și cum am dat multe straturi de pe noi, fapt care ne dă o stare de bine.

Așadar avem în față o luna februarie, o lună în care ar fi bine să ne împrietenim cu mintea noastră care poate crea monștri. Să fim atenți la ce gândim pentru ca puterea de materializare este mare și putem manifesta imediat. Putem avea parte de o radiografie a vieții noastre și înțelege unde și ce anume putem corecta. Nu este o energie ușor de dus dar spre sfârșitul lunii vine și răsplata.

Totul este bine! Magia fie cu noi! 

Doamne ajuta!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole