Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2020. Curajul de a o lua de la capat

Autor: Delia Muresan - vineri, 31 ianuarie 2020, 18402 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Oracle of Mermaids – Lucy Cavendish, Arhanghelul Gabriel – Doreen Virtue, The Power of Surrender – Judith Orloff, M.D., Sacred Traveller – Denise Linn și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

Atmosfera generala 

 

În luna februarie avem o carte de apă care ne vorbește despre nevoia de a ne simți bine și de a nu ne lua atât de în serios. Așadar să aducem mai multă detașare și bucurie în tot ceea ce facem fără a pune atâta presiune pe noi. Da, avem multe de făcut însă să avem încredere că este un timp pentru toate. Nu trebuie să muncim mult, ci avem spor dacă muncim cu drag, bucurie și învățăm să cerem ajutorul. Dacă ne simțim compleșiți să ne oprim și să găsim un motiv de bucurie și recunoștință iar conectându-ne la această energie vom duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus și este potrivit pentru noi. Să nu uităm că nu tot ceea ce ne propunem este și potrivit pentru noi.

Este important, foarte important ca în februarie să ieșim din casă, să socializăm pentru că vom întâlni oameni care ne pot inspira, oameni care sunt importanți pentru destinul nostru și pentru scopul nostru în această viață. Să nu ne mai scuzăm: Eu n-am chef!, N-am timp!, Ce să caut eu acolo?. Să ieșim, să mergem în locuri noi chiar dacă nu cunoaștem pe nimeni, pentru ca vom întâlni oameni care ne vor ajuta. Arhanghelul Mihail spune foarte clar că evenimentele, oamenii din această lună sunt legate de scopul nostru în această viață.

De asemenea în interacțiunile acestea putem primi mesaje, putem primi conștientizări, ni se poate lua un văl de pe ochi. Fiind însă o lună în energia apei, să nu încercăm să înțelegem ci să lăsăm lucrurile să curgă. Se vor lega toate la momentul potrivit. Totodată este important să nu avem așteptări (dacă se poate). Chiar dacă o să întâlnim pe cineva în această lună s-ar putea ca rezultatele să nu se vadă imediat ci mai încolo sau poate persoana aceea să fi fost doar un liant spre ceva sau să ne fi ajutat indirect. Ar fi bine să ne detașăm de rezultat, să ne bucurăm că am ieșit, ca socializăm. Este de asemenea o energie de sărbătoare, de bucurie și este important să trăim momentul. Luna februarie este de asemenea o lună foarte bună pentru tot ce înseamnă eliberări, să fim atenți la eliberările pe luna plină (să facem ritualul de eliberare) și tot ce înseamnă eliberări karmice sau din subconștient.

Avem nevoie sa ne simplificam viața, să ne desprindem de atașamentele de rezultate, să analizam tot ce vine spre noi pentru ca vin niste teme importante la care ar fi bine să lucrăm, deși tendința va fi să le băgăm sub preș sau să credem în iluzii, că tot ce zboară se mănâncă. Ni se va umfla ușor ego-ul, vom vrea ca lucrurile să fie cum vrem noi, credem ce vrem noi sau avem tendința să credem că noi știm totul, noi deținem adevarul, ca noi nu este nimeni sau doar noi putem face anumite lucruri. Ar fi bine să eliberăm aceste atașamente care ne leagă și din cauza lor atragem aceleași experiențe. Să nu uităm că aceste experiențe se vor tot repeta dacă nu decidem să închidem această buclă. Avem acum și toate resursele necesare să facem lucrurile diferit, să recunoastem dacă greșim, să lăsăm de la noi și doar în felul acesta vom avea mai multa independența și vom putea duce la bun sfărșit ceea ce ne propunem și este potrivit pentru noi. Așadar soluțiile nu vin din încăpățânare, ci din blândețe, din a recunoaște adevărul și a face un pas în spate. Să nu uităm că puterea se află în vulnerabilitate și nu în a face lucrurile perfect sau doar cum credem noi.

 

În prima parte a lunii

În prima parte a lunii, până pe 9 februarie, suntem indemnați frumos să punem punct unor situații în care simțim că ne compromitem. De asemenea este important să lucrăm la direcția în care vrem să mergem. Evident ca să putem încheia o etapă trebuie să ne fie clar ce vrem să facem pe mai departe, cum vrem să arate viața noastră etc. De aceea este recomandat să cunoaștem oameni noi, să ieșim din zona de confort sau din casă pentru că oamenii pe care îi vom întâlni pot deveni ghizii nostri, oamenii care ne vor inspira să facem pașii următori pentru viața noastră. Vom avea tendința să fim încăpățânați, să opunem rezistență, să spunem NU din prima, pentru ca așa suntem obișnuiți. Însă este important să nu ne împrăștiem, să cerem claritate și să acționăm, să facem primii pași, chiar dacă o să ni se pară că ne forțăm. Însă o să primim confirmări, să fim atenți la sincronicități pentru că acest lucru ne va da încredere că suntem pe drumul cel bun.

 

În a doua parte a lunii

Din 10 pana pe 19 februarie o să avem tendința să cerem prea mult de la noi, deci să nu forțăm lucrurile pentru că dacă vom face asta o să începem să ne plângem, să interpretăm că ceea ce facem nu dă roade, nu este potrivit pentru noi, când de fapt avem nevoie de răbdare. O să avem nevoie de atenție, ca niște copilași, să ne spună cineva ca totul va fi bine, că merită efortul etc. Această nevoie de atenție nu va face decât să ne tragă în jos pentru că cerem validare în exteriorul nostru, de la persoane care nu au de unde să știe ce este potrivit pentru noi. Va fi nevoie să ne centrăm, să nu mai avem senzația că ne plimbăm ca barca pe valuri, și să spunem clar ce avem nevoie. Dacă noi nu suntem hotărâti normal că ce vine spre noi ne bagă în confuzie. Este ca atunci când te duci într-un restaurant și nu știi ce să comanzi, iar apoi te superi că primești un fel de mâncare care nu îți place. Așadar să ne stabilim prioritățile, să știm ce vrem, să nu cerem validare în exterior, să luam situațiile așa cum sunt și nu așa cum vrem noi să fie, și abia atunci vom putea renaște, de fapt vom descoperi comorile din interiorul nostru. Și doamne ce minunat este să faci cunoștință cu potențialul tău.

 

În ultima parte a lunii

Din 20 februarie până la finalul lunii, explorăm comorile ce le-am descoperit in interiorul nostru, se conturează multe din proiectele pe care le-am demarat la începutul lunii dar să nu uităm să avem încredere în timpul divin. Simțim un aer proaspăt în viața noastră, ne simțim parcă mai ușori, o povară, cel puțin, ni s-a ridicat de pe umeri și ne simțim mai conectați la cine suntem noi cu adevârat. Este indicat în această perioadă să stăm cu noi, este o perioadă de introspecție, de recompensă pentru curajul pe care îl avem, pentru tot ceea ce ne-am dăruit nouă în această lună. Ne onorăm pe noi, de fapt. 

Așadar avem o lună februarie în care vom pune punct și vom avea curajul să o luăm de la capăt. Este o energie de care ar fi bine să profităm pentru că ne va ajuta să facem un salt important în viața noastră. Să fim atenți la oamenii pe care îi întâlnim, care ne inspiră însă să nu cerem aprobări ci să facem ceea ce simțim. Ni se vor da șanse importante de a ne reseta viața si ar fi bine să profitam de o așa oportunitate.

Doamne ajuta!

Delia

www.deliamuresan.ro 

Astro Shop

Cele mai noi articole