Mesajul ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2019. Respect de sine

Autor: Delia Muresan - sambata, 02 februarie 2019, 17095 vizualizari

Calauzire intuitiva pentru luna FEBRUARIE 2019 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: The Power of Surrender Cards – Judith Orloff, Mary – Queen of Angels – Doreen Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

Atmosfera generala

Aceasta luna vine cu energia apei. Aceasta inseamna ca vom fi mai sensibili, vom fi nevoiti sa coboram in inima pentru ca nu ne vor iesi socotelile. Solutia este sa renuntam la control si sa fim atenti in aceasta luna la persoanele cu energie masculina (pot fi si femei cu energie masculina) care intra in viata noastra sau care au o anumita influenta asupra noastra. Aceste persoane vor fi invatatorii nostri in aceasta luna si ne vor ajuta sa ne deschidem inima, ne pot da sfaturi care sa ne deschida mai mult (vorbim de gestionarea emotiilor, conflicte in relatii, despartiri, dezamagiri, etc.). Interesant va fi ca aceste persoane ne pot deschide si mintea, nu doar inima, si pot cumva sa ne ajute sa ne intelegem sau sa facem lucrurile diferit fata de cum le-am facut in alte dati. Va fi nevoie ca fiecare dintre noi sa facem o revizuire a relatiilor din jurul nostru in februarie. Ai in jurul tau oameni de incredere? Sunt oameni care te respecta? Sunt oameni care te sustin si sunt acolo neconditionat? Este recomandat sa ceri ajutorul si aceste persoane pot fi de fapt profesionisti care sa te ajute: psihologi, coach, etc. Apeleaza la ei cu incredere.

Este o luna in care in momentul in care ne vom simti nerespectati, in momentul in care vom simti ca cineva nu are incredere in noi, vom reactiona. Vom fi mai sensibili la oricine nu ne respecta valorile. Cele mai testate vor fi relatiile de cuplu, relatii de iubire, insa daca vom trece aceasta provocare, acest hop si vom face schimbarile necesare IMPREUNA, relatiile vor inflori. Atentie sa nu luam decizii pripite sau cand suntem furiosi pentru ca le vom regreta.

Mesajul Arhanghelului Mihail este „Ingerii Iubirii te ajuta”. Cat de frumos se completeaza mesajul: stim ca ingerii iubirii vor veni sa ne sustina, nu doar sa ne deschidem inima ci si sa urmam dorintele inimii. Ingerii iubirii sunt la datorie sa ne ajute nu doar sa avem relatii de iubire autentice ci si sa ne gasim acea persoana care este potrivita pentru noi. Sa socializam mai mult in februarie, mai ales in medii in care nu mergem de obicei, pentru ca s-ar putea sa avem intalniri de destin.

Este important in aceasta luna sa ne lasam inspirati, sa lasam lucrurile sa curga, sa facem ce simtim. Sa nu uitam sa ne notam ideile pentru ca vom fi inspirati divin. Mesajele noastre vor ajunge mai usor la oameni pentru ca vom comunica la nivel de suflet. Spre exemplu vor fi persoane la care le-am spus de multe ori ce sa faca pentru evolutia lor iar acum vor auzi si vor actiona. De asemenea orice comunicare media este incurajata, asadar sa transmitem ceea ce simtim pentru ca altii vor fi inspirati. Vom avea o mare putere de alchimizare si transformare si unele situatii, care pareau de nerezolvat, se pot schimba peste noapte.

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 13 februarie, vom fi pusi in situatii limita pentru a ne testa si pentru a intelege ca este timpul sa luam unele decizii, este timpul sa ne luam puterea inapoi si sa traim o viata in care sa ne simtim impliniti. Este o perioada excelenta in care sa evaluam ce situatii ne storc de energie, ce continuam sa traim din nou si din nou, unde facem compromisuri si ce schimbari ar fi bine sa facem. Vom avea momente cand ne vom simti ca niste copilasi ai nimanui, fara sustinere, in bataia sortii insa simtim toate acestea pentru ca avem nevoie sa ne asumam responsabilitatea si sa ne luam viata in maini. Este timpul sa ne iubim si sa ne respectam pentru a putea trai o viata la adevaratul nostru potential.

Va fi o perioada de curatenie profunda si chiar daca unii nu ne vor intelege alegerile ar fi bine sa mergem inainte cu ceea ce noi simtim ca ne dorim. Da nu uitam ca intotdeauna sufletul stie ce are de facut. Sa avem incredere si sa ne deschidem spre o noua etapa in viata noastra.

In a doua parte a lunii

Din 13 pana pe 20 februarie este esential sa ne dam deoparte din calea noastra, sa ne detasam pentru a face loc miracolelor sa apara. Putem avea intalniri cu oameni care ne vor deschide mintile si inima, putem sa incepem sa lucram cu un psiholog sau coach, sa intram in anumite programe, sa facem lucruri pentru noi pe care le-am amanat demult.

Lectia in aceasta perioada va fi renuntarea la control, sa curgem si sa acceptam si anumite situatii incorfortabile in care vom fi pusi pentru ca asa va avea loc vindecarea. Spre exemplu, va fi nevoie sa vorbim despre anumite aspecte dureroase din viata noastra, pentru a fi ajutati sa ne vindecam. Ranile vor fi scoase la suprafata dar suntem pregatiti nu doar sa le vedem ci si sa intelegem de ce a fost nevoie sa traim anumite experiente. Va fi o perioada intensa dar ne vom simti sustinuti atat de oamenii din viata noastra cat si de fiintele de lumina. Putem avea provocari pe partea materiala insa sa nu uitam sa avem incredere in Dumnezeu ca avem mereu toate resursele necesare. Sa nu dam cu piciorul oportunitatilor doar pentru ca ne limitam spunand ca nu avem bani, nu avem timp, etc. Sa spunem mereu: daca este potrivit pentru mine sa fiu acolo, ajutati-ma sa am banii necesari, timpul necesar, etc. Ar fi pacat sa pierdem ocaziile minunate care ni se dau in aceasta perioada.

In ultima parte a lunii

Din 21 februarie pana la finalul lunii, vom avea diverse provocari pentru a privi situatiile din diverse perspective. Ni se va arata ce sa NU mai facem si cum sa ne raportam fata de anumiti oameni, anumite contexte, etc. Ne vom trezi ca oamenii care pareau ca ne sustin, nu faceau asta decat aparent, ne vom trezi ca ni s-au spus lucruri neadevarate, ne vom trezi ca am crezut in iluzii. Vor fi multe dezamagiri, resentimente insa va fi nevoie sa gasim puterea de a merge mai departe si de a lasa in urma situatiile care ne tin pe loc. Vom primi calauzire pentru a stii pe ce oameni ne putem baza, cine ne respecta si ne sustine cu adevarat si ce avem de facut pe mai departe.

Este posibil sa ni se schimbe si drumul profesional sau ceea ce facem sa facem de aici inainte diferit. Ni se arata si acele comportamente sau obiceiuri pe care ar fi bine sa le schimbam pentru ca nu fac decat sa ne atraga situatii nedorite si nesanatoase. Ar fi important sa iesim mai mult, sa ne facem relatii noi si sa ne deschidem spre noi oportunitati.

Asadar avem o luna februarie ce se arata cu multe curatari, vindecari si reglari in special in domeniul relatiilor dar nu numai. Avem capacitatea in aceasta luna sa facem ceea ce am amanat si sa acceptam ajutorul. Vom dobandi o noua persectiva asupra vietii noastre si vom simti ca ne luam puterea inapoi.

Doamne ajuta!

Delia Muresan

www.deliamuresan.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole