Mesajul Ingerilor pentru luna DECEMBRIE 2019. Perioada rezolvarilor si a adevarului

Autor: Delia Muresan - duminica, 01 decembrie 2019, 31021 vizualizari

Calauzirea intuitiva pentru luna DECEMBRIE cu ajutorul cartilor oracol. Am folosit 4 seturi: Magical Times – Jody Bergsma, Arhanghelul Mihail – Doreen Virtue, Angels of Abundance – Grant Virtue si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

 

Atmosfera generala

In decembrie ne vom simti obositi si iritati. Parca nu mai avem rabdare si vom face tot felul de scenarite, insa simtim ca se mai aranjeaza lucrurile doar ca oboseala isi va spune cuvantul. Avem o carte de 9, deci incepem cu 9, incheiem cu 9 acest an. A fost un an de eliberari si de alinire cu misiunea noastra. A fost de asemenea un an in care am facut mult mai multe lucruri pentru noi, pentru misiunea noastra si resimtim munca grea pe care am depus-o. Desi putem simti o stare de epuizare, este starea ca dupa un examen reusit, simtim si o anumita satisfactie ca am facut tot ceea ce a tinut de noi, ca au iesit lucrurile, ca totul este bine. In decembrie vom putea avea probleme cu somnul, vom fi mai agitati asa ca ar fi bine sa ne folosim de remedii naturale care ne pot ajuta. Vom putea primi calauzire prin intermediul viselor sau sa ii visam pe cei dragi plecati dincolo.

Oboseala, este una mentala, suntem obositi de cata rezistenta am putut sa punem in anumite situatii. De aceea este bine sa iesim in natura, sa ne ingrijim de corpul fizic, sa ne impamantam. Ar fi recomandate si exercitiile fizice care ne vor pune in contact cu nevoile corpului nostru.

Pe langa aceasta oboseala tot ceea ce am amanat parca ne ajunge din urma. Este timpul sa ne platim tot felul de datorii. Este momentul oportun sa spune unele lucruri pe nume, sa ne asumam anumite lucruri iar daca nu am fost intelesi sa punem cartile pe masa. CLARIFICARILE sunt esentiale in aceasta perioada pentru ca altfel simtim ca ceva ne trage inapoi. Suntem ajutati sa fim in contact cu fricile noastre, vom trece prin emotii puternice tocmai sa intelegem ca ne ingrijoram degeaba sau ca am facut scentarite stupide. Avem de asemenea nevoie de detasare, sa invatam sa primim si sa nu ne aruncam cu capul inainte. Este o perioada in care este necesar sa facem pauze pentru a ne hrani sufletul, sa gasim timp sa facem cat mai multe lucruri care ne aduc bucurie sau pot aduce bucurie celor din jur.

 

In prima parte a lunii

In prima parte a lunii, pana pe 11 decembrie, avem senzatia ca suntem intr-o cursa. Facem foarte multe lucruri, dar parca nu se intampla ceea ce ne propunem initial. Avem parte de foarte multe bruiaje din exterior asa ca este important sa il rugam pe Arhanghelul Mihail sa ne tina de mana si sa ne ancoreze in ceea ce avem noi de facut. Multe manipulari, multe incercari de a parea altceva, multe dezamagiri, insa toate nu sunt decat raspunsuri la rugaciunile tale. Daca ti-ai dorit clarificari, sa afli adevarul, acum totul iese la suprafata. Tot ceea ce ti se pare ca se naruie de fapt o noua sansa. Asa ca vestile sunt bune. Nu putem cladi nimic durabil pe dezamagiri, minciuni, fara credinta si incredere. Sa avem compasiune fata de oamenii care credem ca ne-au dezamagit pentru ca ei ne fac un adevarat cadou. In aceasta nebunie putem avea idei indraznete, putem visa pe cineva drag care ne transmite ca ne sustine, putem renaste din propria cenusa.

 

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 decembrie facem echilibristica, incercam sa aranjam lucrurile si sa ne gasim punctele de sprijin. Lectia importanta pe care o invatam acum este sa primim ajutorul, vom incerca sa demonstram, sa aratam ce putem, cand de fapt avem nevoie sa primim ajutorul. Chiar daca inca multe lucruri nu se aseaza, sa ne concentram pe aspectele pozitve, sa practicam recunostinta, sa continuam sa facem curatenie in spatiu si in suflet. Inca multe se cern dar ne vom simti din ce in ce mai usori. Ingerii ne recomanda sa facem exercitii fizice, sa ne scuturam corpul de energiile statute si de stresul pe care l-am acumulat.

 

In ultima parte a lunii

Din 23 decembrie pana la finalul lunii, parca ne reconectam cu noi. Simtim inca oboseala dar aceasta conexiune cu noi ne da energie si bucurie. Schimbarile pozitive incep sa dea roade si parca ne este mai usor sa fim flexibili. Pe finalul lunii lasam lucrurile sa se aseze in Voie Divina, avem mai multa credinta (desi si oboseala ne va mai face sa delegam ingerilor) si privim lucrurile dintr-o alta perspectiva. Va fi nevoie sa invatam sa ne manifestam bucuria, sa dam drumul oboselii si sa ne pregatim pentru un an cu totul special.

Asadar avem o luna decembrie care ne aduce multe clarificari dar nu cu gratie ci cu imbranceli si goarna. Ne trezim parca dintr-un vis si lucrurile care nu erau la locul lor acum sunt supuse atentiei. Toti cei care fac compromisuri acum nu se vor mai putea ascunde si vor lua taurul de coarne. Multe dezvaluri, tensiuni dar trezirea la realitate este unul din cele mai bune lucruri care ni se putea intampla. Desi suparati, obositi, undeva in suflet este o multumire de sine. Am facut in sfarsit ceva ce era necesar de facut. Deci o luna care pune punctul pe i sau pe ce doare si necesita rezolvare.

 

Doamne ajuta!

Delia Muresan

www.deliamuresan.ro 

 

Astro Shop

Cele mai noi articole