Mesajul îngerilor pentru luna AUGUST 2023

Autor: Delia Muresan - sambata, 29 iulie 2023, 5006 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna AUGUST cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Divine Abundance – Tosha Silver, Angel Dreams – Melissa Virtue, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue,  Archangel Michael Oracle Cards – Doreen Virtue, Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan

Atmosfera generală

În luna august îl avem pe Arhanghelul Azrael care vine cu Eliberarea, se încheie o etapă, se încheie o situație și este timpul pentru transformare spirituală, este momentul să mergem înainte.

Odată ce aflăm ce putem face cu adevărat, de ce suntem în stare, o să putem lua decizii ferme legat de ce rămâne în viața noastră, cum vrem să arate viața noastră de aici înainte, ce valori vrem să trăim și să ne debarasăm de tot ceea ce nu ne mai este de folos.

Arhanghelul Azrael ne ajută să activăm abilități moștenite de generații, poate de la stră-străbunica. Ni se arată că este momentul să punem în practică toate acele abilități pe care nu le-am accesat până acum dar ne sunt necesare pentru această transformare spirituală.

Arhanghelul Mihail ne spune că Noi și cei dragi suntem în siguranță. Există posibilitatea ca în luna august să avem o criză de identitate. O să vrem să ne ocupăm de noi (într-un mod egoist) și îi vom trage și pe cei din jur după noi. Să nu uităm că în viață nu este vorba doar despre noi. Poate o să vrei să faci lucruri pentru tine, să te duci la cursuri dar fără neapărat să îți tragi și familia după tine sau să îi învinovățești. Este important să îți cunoști prioritățile și să îți duci atenția acolo unde este nevoie de tine.

Din setul The Shaman’s Dream avem cartea A dansa într-un picior. Astfel, avem nevoie de timpul nostru dar totodată, ar fi bine să găsim un echilibru între a face lucruri pentru noi dar și împreună cu cei din jurul nostru.

Avem parte de o energie puternică care ne va ajuta să mergem mai departe prin iertare, iubire, compasiune, parteneriat și credință. Avem nevoie de aceste ingrediente pentru că altfel ne vom umple de frustrări, vom crede în nedreptare, vom face alegeri care nu ne vor onora.

Așadar, este important să înțelegem acum că nu am greșit cu nimic și nimeni nu ne-a greșit, este important să alegem să dăm drumul furiei, frustrărilor, fricilor și să căutăm pacea din interiorul nostru. Este indicat să alegem acum să fim în compania unor oameni care ne susțin, să avem încredere în miracole și vom vedea ce drum frumos se va deschide în fața noastră.

În această lună lucrăm mult cu noi, este posibil ca multe lucruri să fie încă în ceață, dar doar eliberând ceea ce ne ține pe loc putem face loc pentru ce urmează să experimentăm. Este o lună a eliberării, iertării dar și a răbdării.

În prima jumătate a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 august începem să primim tot mai multe semne care ne arată că Dumnezeu are un plan, însă este esențial să înlăturăm iluziile, fricile pentru a avea încredere în planul divin. Avem nevoie de detașare, să nu punem presiune pe noi, să nu încercăm să controlăm lucrurile. Tot ceea ce se întâmplă acum are un sens, chiar dacă încă nu înțelegem, este necesar să avem credință. Să fim atenți cu ce energie ne înconjurăm, ce oameni, ce locuri frecventăm, ce filme vizionăm, etc. pentru că putem fi destul de influențabili. Alege să vezi adevărul pentru a putea să te eliberezi de relații toxice, emoții nocive dar poate și de obiceiuri nesănătoase. Ai mare grijă la sănătate și este o perioadă propice să faci schimbări importante legate de corpul tău și ce are el cu adevărat nevoie. 

În partea a doua a lunii

Din 11 până pe 23 august continuăm să avem grijă de sănătate dar devenim mai conștienți de abilitățile noastre de vindecare, putem afla metode noi sau participa la diverse cursuri care ne ajută să avem conștientizări care duc la vindecare. Putem acum ierta, putem acum trece peste o dezamăgire, putem înțelege la un nivel profund o anumită experiență care ne-a produs suferință. Primim multe semne de la ghizii noștri, de la îngeri care ne spun să avem încredere în planul divin pentru că ne vor aduce în cale tot ceea ce avem nevoie. Este o perioadă în care putem manifesta foarte ușor cu mențiunea că intențiile noastre să fie aliniate cu cine suntem noi cu adevărat și cu planul divin, însă avem un sol fertil și ar fi bine să profităm de aceasta. 

În ultima parte a lunii

Din 24 august până la finalul lunii suntem puși pe treabă. Suntem luați la întrebări dacă avem clar stabilite prioritățile, dacă știm ce vrem și suntem cu adevărat deschiși să primim, dacă suntem pregătiți cu adevărat de noi începuturi și fresh start. Avem acum terenul pregătit doar să acționăm cu mult curaj și încredere. Însă foarte important să nu grăbim lucrurile, să nu luăm totul prea în serios ci să ne concentrăm pe ce ni se arată și să ne facem treaba. Abia după ce vom acționa vom afla mai multe și vom înțelege de ce trebuia să fim într-un anumit loc, într-un anumit context sau să primim un anumit mesaj. 

Ne așteaptă o lună august cu multa muncă interioară dar și cu multe daruri. Vom reuși să iertăm, să ne conectăm cu corpul nostru, să punem intenții pe un teren fertil, să ne deschidem spre tot ceea ce este pregătit pentru noi conform planului divin. 

Cred în rezolvări magice!

Doamne ajută!

Autor: Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro   
---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole