Mesajul îngerilor pentru luna APRILIE 2023

Autor: Delia Muresan - sambata, 01 aprilie 2023, 6975 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna APRILIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Messages from the Mermaids – Karen Kay, Angel Dreams – Melissa Virtue,  The Power of Surrender Cards – Judith Orloff M.D.,  Archangel Raphael Oracle Cards – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli - Delia Mureșan. 

Atmosfera generală

În luna Aprilie avem cartea Trei de aer care ne vorbește despre renunțarea la control, disponibilitate pentru a ne ierta, pentru a-i vedea pe ceilalți așa cum sunt, pentru a ne acorda timp. Va fi nevoie să ne acordăm această perioadă de doliu pentru tot ce noi am fost, pentru tot ce credem noi că ar fi trebuit să facem și nu am făcut.

În această lună vom experimenta o perioadă în care ne putem simți vulnerabili, o perioadă în care va fi nevoie să lucrăm pe relațiile cu părinții, neamul, chiar vieți anterioare. Este nevoie să fim atenți la rănile pe care le avem preluate de la mama, de la tata, care pot să iasă la suprafață și lecția cea mai importantă din această lună este iertarea.

Fiind vorba despre o carte de trei aducem în discuţie relațiile pe care le avem cu mama sau cu tata, cineva din familie, posibil să fie ceva de lucrat pe un anumit aspect foarte important pentru fiecare în parte.

Arhanghelul Mihail vine și ne spune: Gândurile pozitive creează rezultate pozitive, ne ridicăm deasupra situației și o vedem ca și rezolvată. De fapt, ne ridicăm vibrația, vedem binele și lumina din fiecare persoană, iertăm și mergem detașați mai departe. Avem această ocazie magică în luna aprilie.

Din setul The Shaman’s Dream avem această carte care ne spune că este momentul Abandonului în fața voinței lui Dumnezeu. Este necesar să lăsăm să plece ce trebuie să plece, să facem loc pentru ce avem nevoie să înțelegem, să știm, să vindecăm, deci să creăm spațiu pentru ce avem nevoie în acest moment.

Este o lună care ne obligă să lăsăm garda jos, este un moment important să ne concentrăm pe prezent, să enumerăm binecuvântările pe care le avem în acest moment. Vom avea tendința să mergem în trecut, să căutăm motive să rămânem într-o zonă de confort ceea ce nu mai putem face. Nu mai locuim acolo și acum este momentul să avem compasiune atât față de noi, cât și față de cei din jur. Orice „manevre” făceam în trecut pentru a amâna lucrurile, pentru a ne găsi tot felul de scuze, acum nu vor mai ține. Vom fi efectiv dezarmați și este spre binele nostru cel mai înalt.

Acum poate fi un moment important să ne facem curat în viață, în relația cu ceilalți, în relația cu corpul nostru etc. Avem acum oportunitatea de a crește, de a evolua spre o versiune a noastră mult îmbunătățită și zic să profităm de acest lucru. Provocarea acestei luni este să coborâm din minte în inimă, să topim în iubire controlul și orice alte blocaje care ne pot ține pe loc. 

În prima jumătate a lunii

În prima parte a lunii, până pe 11 Aprilie este nevoie să fim spontani, să luăm lucrurile așa cum vin, fără să analizăm atât. Este nevoie de detașare, renunțare la control. Și chiar dacă este o lună de aer avem nevoie de curgere, avem nevoie să ne dăm din calea noastră. Vor fi multe teste prin care aflăm cum stăm cu stima de sine, cât de mult ne respectăm, unde ne dăm puterea și este cazul să schimbăm placa și să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu mai putem merge înainte fără să facem schimbări, fără să vedem realitatea, fără să iertăm sau să ne vindecăm.

Acum este momentul să cerem ajutorul, să mergem la terapie, să comunicăm ce simțim cu adevărat și să facem alte alegeri. Acum ne putem activa și abilitățile noastre de vindecare și vom avea conștientizările care ne vor lua valul de pe ochi, cel mai probabil în relația cu familia. Acum este momentul perfect să ne dezbrăcăm de orice fel de moșteniri pe care nu le mai dorim. Îngerii ne recomandă de asemenea să ne încărcăm în natură, să ne jucăm mai mult și să înțelegem că este o ocazie magică de a renaște, chiar dacă nu este ușor. 

În partea a doua a lunii

Din 12 până pe 21 Aprilie vom simți o nevoie de a ne retrage, de a contempla, de a sta de vorbă cu sufletul nostru. Simțim că se încheie o etapă și suntem gata să ne luăm rămas-bun. Va fi nevoie să ne echilibrăm, să lucrăm pe acele chakre care poate sunt dezechilibrate, să renunțăm la convingerile limitative și/sau gândirea negativă, să eliminăm rezistența sau blocajele. Dar pentru a face asta avem nevoie de detașare ca apoi să pornim cu toată forța înainte. Este bine să ne observăm ce ne face bine și ce nu ne face bine, fie că este vorba de relații, locul în care stăm, jobul sau chiar mâncarea. 

În ultima parte a lunii

Din 22 Aprilie până la finalul lunii începem să facem clar schimbări pe toate planurile. Avem acum puterea să ieșim din situații toxice, să comunicăm ce simțim, să ne luăm puterea înapoi, să facem alte alegeri care ne onorează. Acum avem încredere în noi, dar mai ales în planul lui Dumnezeu, acum aducem mai multă bucurie în viața noastră pentru că știm că merităm. Acum îndrăznim să visăm și putem să ne facem planuri mărețe. Wow și ce senzație magică să nu mai cari cu tine atâtea poveri și să îți oferi această ocazie la VIAȚĂ, nu doar a supraviețui, ci a trăi cu adevărat. 

Ne așteaptă o lună Aprilie care ne scutură bine, dar care are foarte multe daruri pentru noi. Va fi nevoie să ne aruncăm în necunoscut, să ne facem munca cu noi, cu familia noastră, să începem procesul iertării și vindecării. Deci să mergem cu încredere înainte. 

Cred în rezolvări magice! Doamne ajută! 

Autor: Delia Mureșan - www.deliamuresan.ro

----- 

🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole