Mesajul INGERILOR pentru luna APRILIE 2018

Autor: Delia Muresan - duminica, 01 aprilie 2018, 24086 vizualizari

Calauzire intuitiva pentru luna APRILIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Angel Prayers Oracle Cards – Kyle Gray, Mary, Queen of Angels – Doreen Virtue, The Soul’s Journey – James Van Praagh si Mesaje de la Arhangheli – Delia Muresan.

Atmosfera generala

In aprilie din nou vine o energie curgatoare, coboram din nou in adancime, in suflet. In aceasta luna simtim cu adevarat procesul de transformare interioara prin care trecem. Anul 2017 a fost un an plin de schimbari, dar schimbari ce pot fi reversibile. Putem sa ne schimbam culoarea la par dar putem apoi reveni la culoarea initiala. Anul 2018 este un an de transformare interioara profunda (ireversibila) pe care noi va trebui sa o alchimizam si sa o integram, iar luna aceasta parca incepem sa intelegem incotro trebuie sa mergem si ce avem de facut.

Avem din nou o energie a apei, la fel ca in luna februarie. Deci alternam energie intensa, cu invataturi puternice, cu o energie curgatoare, adanca, de alchimizare, integrare si asezare.

In luna aprilie vor veni lucruri din trecut si mai ales amintiri din copilarie. Va fi necesar sa lucram si cu copilul nostru interior pentru a vindeca din ranile din trecut si pentru a ne conecta la iubirea neconditionata.

De asemenea, pluteste in aer si o energie a grijii, a preocuparii in mod special legata de copii, poate fi legata de copii pentru cei care aveti copii sau poate fi legata de copilaria noastra, de dorinte poate adanc ingropate. Acest trecut va trebui cumva curatat si lasat in urma, sunt de fapt niste aspecte de-ale noastre din trecut care trebuie alchimizate si care stau in calea transformarii noastre. Luna aprilie, cu energia aceasta a apei, scoate „murdaria” la suprafata ca sa avem mai multa claritate legata de ceea ce ne dorim.

Arhanghelul Mihail vine sa ne sustina si ne spune sa il invocam cat mai des in aceasta luna. Parca ne spune: “Hai, fa ce-ai de facut! Te sustin!” Beti apa curata in profunzime si sa lasam si emotiile sa iasa la suprafata. Bineinteles ca venind aceasta energie cu multe emotii, din nou suntem sensibili si putem sa reactionam sau sa nu intelegem ceea ce se intampla si atunci sa spunem lucruri pe care le regretam. Asadar, atentie sa nu aruncam cu vorbe, pentru ca stim ca daca mototolim o foaie nu mai putem sa o facem la loc. Daca facem asta s-ar putea sa stricam o relatie sau unele lucruri nu o sa le mai putem repara – un avertisment important in luna aprilie de la Arhanghelul Mihail.

Revenind la energia lunii aprilie, o alta tema importanta va fi: vindecarea relatiei cu parintii in aprilie. Putem de asemenea sa ne facem mai multe griji legate de parinti, poate de sanatatea lor, de modul in care isi gestioneaza viata, in principal s-ar putea sa fie legat de sanatate. Mesajul este sa fim mai aproape sau mai atenti cu parintii nostri – in general, dar in mod special in luna aprilie. Pentru ei energia aceasta s-ar putea sa fie coplesitoare pentru ca nu mai pot sa schimbe nimic din trecut, spre exemplu cum ne-au crescut pe noi, si au nevoie de compasiunea si iubirea noastra.

O luna cu o energie care scormoneste in trecut dar care ne ajuta sa ne curatam drumul. Un alt mesaj important de la ingeri este legat de judecatile pe care le emitem, in mod special fata de ceilalti dar si fata de noi. Avem tentinta sa umblam cu stampila dupa noi si sa etichetam tot ce ne iese in cale. Ce trebuie sa retinem este ca facem asta din propria noastra nemultumire, din propriile noastre frustrari si acolo ar trebuie sa ne indreptam atentia, spre ce avem noi de rezolvat si nu ce fac altii. S-ar putea ca si criticul nostru interior sa fie mai „trezit” si sa ne autosabotam foarte usor, crezand ca nu meritam sau cine suntem noi sa facem cutare lucru. Este clar ca tot ceea ce iese la suprafata face parte din acea „murdarie” pe care noi o avem de curatat pentru a ne urma steaua si a ne pune pe drumul cel bun.

Daca avem persoane apropiate care nu mai sunt printre noi, mai ales daca sunt parinti plecati in ceruri (tocmai pentru ca avem tema parintilor in aceasta luna) sa incepem sa comunicam cu ei, sa le cerem semne, sa ne conectam la ei pentru ca vor sa ne ajute concret legat de anumite situatii prin care trecem. Sa nu uitam ca ei ne pot ajuta mai mult de acolo decat au putut face asta cat au fost in viata.

Ca sa fructificam tot ajutorul pe care ingerii ni-l ofera este bine sa fim in prezent. Ingerii comunica cu noi doar daca suntem in prezent. Avand in vedere ca avem de facut eliberari multe din trecut, este bine sa multumim pentru prezentul pe care il avem si sa fim recunoscatori.

In prima parte a lunii

Pana pe 11 aprilie suntem parca pusi pe directie, a venit autobuzul eliberarii si va opri la toate statiile necesare ca noi apoi sa ajungem la rezultatul pe care ni-l dorim. Din pacate nu putem cobori cand vrem noi si nu putem sa mai amanam. In fiecare statie ni se aduce in fata exact acea situatie, acea relatie pe care o avem de rezolvat. Insa sa ne imaginam cum in acel autobuz avem sustinatorii, oameni dragi care ne inteleg si ne sustin neconditionat si ingerii care ne tin de mana la fiecare pas, desi uneori ne va fi greu sa ne amintim ca este o etapa necesara prin care este important sa trecem. Spre exemplu, daca avem o rana, intai trebuie sa scoatem puroiul pentru ca ea sa se vindece. Intr-un astfel de proces suntem si noi. Vom avea tendinta de a ne pune singuri bete in roate insa important este sa ne rugam sa vina tot ceea ce avem nevoie cu usurinta si gratie. Sa intelegem ca avem puterea de a alchimiza orice vine spre noi si sa trecem la un alt nivel. Pana la urma suntem copilasii lui Dumnezeu si suntem iubiti peste masura.

Pentru ca vom lucra mult pe aspecte din copilarie si relatia cu parintii, de acolo vor veni si multe probleme de incredere in noi pe care le avem de rezolvat. Sa vedem de unde ni se trage lipsa de incredere, lipsa de perseverenta, sentimentul ca nu meriti, ca nu stii suficient, ca niciodata nu faci lucrurile bine, etc. Este o perioada excelenta sa lucram la convingerile noastre limitative, sa le smulgem din radacini si sa ne dam voie sa traim viata pe care ne-o dorim.

Tot in aceasta perioada o sa fim mai sensibili, vom simti totul altfel, parca si mancarea va avea alt gust, de fapt gusturile noastre se vor modifica. Daca iti va veni sa faci anumite schimbari: de alimentatie, de look, stil de viata, cariera, aceasta este o perioada excelenta. Va fi ca trezirea dupa anestezie si vom evalua viata noastra cu totul altfel.

In a doua parte a lunii

Din 12 pana pe 22 aprilie, avand in vedere tema de eliberare pe care o avem luna aceasta, o sa avem nevoie unii de ceilalti. Iar se face o strigare si cei care au o misiune in a-i ajuta pe altii acum sunt invitati la treaba. Nu mai exista ca nu se poate, cine esti tu sa faci asta, vor veni spre tine exact oamenii care au nevoie de ceea ce ai tu de oferit. Asadar, sa raspundem la apel si sa facem ceea ce am venit aici pe Pamant sa facem. O sa simtim sustinere dar si cum suntem impinsi de la spate… cine stie prin cate autobuze ne vom plimba fiecare luna asta. Toti suntem ingeri pamanteni, mai concret se lucreaza prin noi, in aceasta luna mai mult ca in altele vom simti cum suntem ingeri pentru anumite persoane si vom primi multe feedback-uri legat de misiunea noastra, de darurile noastre si din nou suntem adusi pe drumul cel bun. Luna aceasta sa mergem in medii in care stim ca putem intalni oameni ca noi, oameni care nu te judeca, care te inteleg si mai ales te sustin.

Iti hranesti sufletul cand te stii „printre ai tai”. Culmea ca aceste grupuri/triburi trebuie sa se extinda, sa ducem mesajele mai departe si sa imprastiem lumina si iubire.
O alta tema in aceste zile va fi sa fim mai iubitori si mai blanzi atat cu noi cat si cu cei din jurul nostru. Daca vrei sa rezolvam ceva sa nu uitam ca raspunsul la orice dilema sau intrebare pe care o avem este iubirea. Cu iubire vom rezolva atat de multe luna aceasta. Si sa nu uitam ca orice eliberare se face doar daca ai coborat in inima, orice vindecare se face doar daca o simti cu toata fiinta.

In ultima parte a lunii

Din 23 aprilie pana la finalul lunii simtim cum inchidem porti din trecut care nu faceau decat sa lase sa ne „traga curentul”, nu faceau decat sa ne distraga de la prezentul nostru. Clar simtim cum se inchide ceva si ne asternem un alt drum. Poate ne simtim obositi dar in acelasi timp entuziasti in acest final de luna. Suntem incurajati sa lucram la viziune, sa visam cu ochii deschisi si sa credem intr-un nou viitor pe care acum putem sa il creem tocmai pentru ca am eliberat trecutul. Putem simti nevoia sa stam mai mult in natura, sa meditam, sa ne luam cate o portie de introspectie. Am facut tot ceea ce a tinut de noi, putem chiar sa ne premiem, chiar meritam.

Asadar o luna aprilie cu multe daruri, unul din cele mai de pret va fi eliberarea de trecut si armonizarea relatiei cu parintii nostri. Vom inchide niste etape si ne vom da voie sa ne trezim pentru a ne trai viata fara anestezie. De asemenea multi oameni cu daruri speciale se vor trezi si isi vor asuma misiunea si noi vom beneficia de ajutorul lor. O luna aprilie ca un dus cand cald, cand rece, cand cu aromoterapie dar care ne ajuta sa trecem la un nou nivel in viata noastra. Vom simti mai mult entuziasm si mai multa bucurie de a trai. Evident ca ni se respecta liberul arbitru, ingerii ne ajuta si ne sustin dar sa nu uitam ca ei nu coboara sa actioneze in locul nostru. Sa ne punem pe treaba si vom fi mirati de ce minuni ni se vor asterne in cale.

Doamne ajuta!

Delia Muresan

www.deliamuresan.ro 

Astro Shop

Cele mai noi articole