Mesajul îngerilor pentru anul 2024

Autor: Delia Muresan - luni, 25 decembrie 2023, 7477 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru anul 2024 cu ajutorul cărților de tarot și cărților oracol 

Am folosit un set de cărți de tarot cu îngeri de Radleigh Valentine și mesaje de completare și clarificare din setul de cărți oracol ale Arhanghelului Mihail creat de Doreen Virtue și din setul de cărți oracol “The Shaman’s Dream” creat de Alberto Villoldo și Colette Baron-Reid.

Cărțile de tarot cu îngeri au ca și arcane majore cei 15 Arhangheli iar ca și arcane minore cele 4 elemente: aer, foc, apă și pământ, am extras câte o carte completare de la Arhanghelul Mihail și una din setul The Shaman’s Dream pentru fiecare lună în parte.

ATMOSFERA GENERALĂ/PROVOCAREA

Anul 2024 este un an de vibrație 8 (găsiți mai multe despre vibrația anului 8 aici). Vibrația 8 înseamnă că avem nevoie să aducem divinul în planul fizic. Aceasta este una din sarcinile cele mai importante pe care ni le dă Arhanghelul Ariel, sarcină pe care am mai avut-o în 2021. De asemenea acest an poate fi un an în care avem totul sau putem renunța la tot tocmai pentru a ne regăsi. 

Am avut timp, doi ani alături de Arhanghelul Gabriel, să ne lămurim în ceea ce privește misiunea noastră, iar acum Arhanghelul Ariel ne spune că este timpul să punem totul în practică. 

Arhanghelul Ariel ne spune că nu mai suntem la antrenamente, suntem pe teren. Așadar în 2024 suntem jucători importanți, nu mai suntem rezerve. Nu mai putem doar să supraviețuim, să facem umbră pământului și să zicem “asta este, a mai trecut o zi”. Trebuie să facem lucruri cu semnificație și să contribuim. Acesta este unul dintre mesajele foarte importante. Care este contribuția noastră în această lume nouă? 

O să simțim tot timpul că ni se ridică ștacheta, o să simțim tot timpul că de data asta trebuie să tragem aer în piept, pentru că iar am fost luați pe sus. Dar aceasta este energia asta care poate să ne ducă să materializăm extrem de multe lucruri în 2024. Adică putem să realizăm foarte multe lucruri, cu condiția să fim pe misiune. Și a doua condiție este să facem lucrurile asumat și pentru că le simțim,  nu facem pentru câștiguri, nu facem pentru statut sau pentru a ne hrăni ego-ul. 

Să fim atenți ce fel de proiecte acceptăm, să nu o facem doar pentru că vom câștiga mai mult sau o să primim nu știu ce recunoaștere. Dacă vrem să ne schimbăm jobul să nu o facem strict pentru bani sau renume. Dacă lucrăm cu clienți, să avem grijă să ne punem prețurile în conformitate cu ceea ce oferim, nu gratis, că “se plătește acel gratis”, dar nici să nu exagerăm. Adică trebuie să existe, o conexiune între ceea ce se oferă și ceea ce primește clientul. 

Așadar în 2024 avem această nevoie de a aduce divinul în planul fizic. Și avem nevoie să înțelegem că și planeta noastră s-a cam săturat o să ne dea tot felul de semne. Vom simți acea energie de scuturare, de reașezare. Indiferent ce se întâmplă, ce semne primim de la Mama Pământ, important este să fim uniți, să fim cu adevărat Oameni. Un alt plan luat în vizor în acest an este cel financiar.  Repet, să fim atenți ca alegerile pe care le facem să nu fie motivate de bani mai mulți, de statut dar noi de fapt nu suntem pe misiune sau renunțăm la misiune pentru astfel de câștiguri. O să avem nevoie să ne îmblânzim ego-ul și atunci vom aveam parte de provocări să înțelegem mai bine ce avem de făcut. Tema autenticității este o altă temă importantă în 2024 și atunci nu este indicat să facem alegeri pentru a părea altfel decât suntem.

Arhanghelul Ariel ne poate da acest dar de a ne îndrăgosti de viață, de a găsi bucurie în tot ceea ce facem, de a rezolva lucrurile care poate nu merg sau nu le înțelegem, de a găsi tot felul de soluții, de a ne a apăra drepturile, valorile dar și de a ne seta anumite limite. Sunt foarte multe lucruri magice pe care le putem primi în acest an de la Arhanghelul Ariel. Însă, cum am spus, nu este o energie ușor de dus, mai ales dacă am tot amânat lucrurile și mai ales dacă încă nu ne-am pus pe misiune. O să simțim că ne grăbește cineva și nu mai are răbdare cu noi, dar și recompensele vor fi pe măsură. Vom reuși să spargem niște tipare, vom reuși să eliberăm lucruri pe care poate le-am dus cu noi foarte mult timp. 

IANUARIE 2024

În luna aceasta, ianuarie, avem din setul de tarot acest Șase de foc, adică o energie foarte puternică de foc. Este o lună în care ne putem simți epuizați, o lună în care simțim cum s-a acumulat oboseală. Vin însă vești bune, avem realizări, înțelegem lucrurile altfel. Ni se pare că  facem ce trebuie, mai ales în zona profesională. Dar simțim oboseală, simțim că nu mai avem chef, că totul este greu de dus, vrem să renunțăm la luptă, la nevoia de a face tot timpul ceva. Un exemplu care-mi vine în minte acum este legat de toate aceste rețele social media, când tot timpul ni se spune că dacă nu postăm, dacă nu facem, nu mai suntem vizibili, uită lumea de noi. Există presiunea asta tot timpul de a face și a drege, dar parcă “ni se ia” în ianuarie și este momentul să reconsiderăm ce trebuie să facem și ce este necesar să facem. Adică nu putem renunța la tot ceea ce am construit pentru că primim recunoaștere dar avem nevoie să lăsăm energia să se așeze.  Putem simți nevoia de o pauză sau măcar să facem lucrurile detașat și asumat.

Arhanghelul Mihail, în cartea completare, ne spune să ne luăm timp să luăm orice fel de decizii. Chiar ar fi important în luna aceasta, ianuarie, să nu luăm decizii importante, pentru că dacă luăm facem asta o să ne trezim că le-am făcut dintr-o lehamite sau le-am făcut pentru că era ceva ce “trebuia”. O să realizăm că nu am fost prezenți sau conștienți de deciziile pe care pe care le-am luat. Așa că, cel mai bine este să ne spunem că toate se întâmplă la timpul lor, adică să lăsăm un pic energia să curgă, să lăsăm lucrurile să se așeze. Să nu punem presiune sau să nu ne lăsăm presați de cei din jur care ne spun ce să facem. 

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne vorbește despre a ne ridica deasupra situațiilor, a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă și a ne focusa de deasupra pe lucrurile importante. Când ne detașăm, atunci când mergem să facem un duș de exemplu, pur și simplu ne-am detașat de situația respectivă. Atunci ne vin ideile, când vedem lucrurile de undeva de sus și ne mirăm de ce oare ne-am frământat atât că oricum lucrurile se rezolvă sau ne vin exact soluțiile de care avem nevoie. Deci trebuie să ne ridicăm deasupra și de acolo să privim în jos și să decidem ce merită și ce nu merită energia noastră.

FEBRUARIE 2024

În februarie în setul de tarot avem o carte de pământ și vorbim de acest Nouă de pământ. Acesta ne conectează la bucuriile vieții, la misiunea personală. Adică să alegem să facem cu bucurie ceea ce facem. Să ne bucurăm de lucrurile importante, să învațăm să ne conectăm cu noi și să petrecem timp de calitate în solitudine, nu neapărat cu ceilalți. În luna aceasta, februarie, putem începe proiecte noi. Dacă ne dorim să începem o afacere, putem să o demarăm în luna februarie, dacă dorim să schimbăm job-ul, luna aceasta este o lună buna pentru a face asta, orice proiecte noi sunt încurajate.

Acest Nouă de pământ vine să ne susțină, să ne pună pe misiune și să ne ajute să fim conectați cu adevărat la viața noastră și la lucrurile cu sens. Vom alege să fim autentici și să ne asumăm cine suntem cu adevărat. 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în luna aceasta ne transmite să ne dăm din calea noastră, să îl lăsăm pe Dumnezeu să intervină. Să facem în așa fel încât să înțelegem că dacă unele lucruri nu se văd sau nu au o finalitate în acest moment asta nu înseamnă că energia nu se mișcă. Înseamnă doar că nu se materializează încă. Este necesar să avem mai multă încredere și credință și să ne lăsăm în brațele îngerilor. 

Aruncă-te! Exact acesta este mesajul! 

În luna aceasta, februarie, din setul de Shaman’s Dream au venit două cărți foarte interesante. Prima carte este legată de îngerul căzut care înseamnă faptul că ne putem îmbăta cu energia aceasta spirituală dacă suntem pe misiune sau dacă primim anumite oportunități. Putem să ne credem mai mult decât suntem, mai deosebiți, mai speciali, ni se poate umfla ego-ul.  Totuși trebuie să înțelegem că lucrurile în zona asta spirituală se construiesc și există o foarte mare responsabilitate în a ne asuma o misiune personală. Și această misiune personală nu trebuie să fie neapărat în zona spirituală. În absolut orice zonă. Ca misiune personală, noi avem o datorie atât față de Dumnezeu, în primul rând față de Dumnezeu, dar și față de oameni sau orice atingem, conexiunea trebuie să fie sinceră și să ajutăm cu adevărat.

Cealaltă carte din setul The Shaman’s Dream în luna aceasta, februarie, este legată de claritate, organizare, curățare în casă, găsirea spațiului pentru a putea să facem ceea ce avem de făcut. Putem face curat în casă, să ne debarasăm de foarte multe lucruri, putem să ne mutăm în luna aceasta, putem să atragem proiecte noi sau pur și simplu vrem să ne bucurăm mai mult de viață.  Putem decide dacă un mediu ne face bine sau nu și facem schimbări legat de loc, spațiu, curățenie sau orice ne împiedică să avem parte de claritate și să mergem mai departe. 

MARTIE 2024

În această lună avem din setul de tarot cartea Zece de pământ care ne vorbește despre relații și foarte mult de partea materială. Adică în luna aceasta, martie, ar fi bine să ne conectăm cu familia noastră, să vedem ce nevoi au atât familia de bază, părinții noștri, cât și familia pe care noi am construit-o sau să ne gândim la o familie, dacă este cazul. Ne punem foarte multe întrebări legat de siguranța financiară. Ce am putea face în așa fel încât să atragem abundența, să înțelegem abundența din toate punctele de vedere, adică să aducem divinul în material. Asta vine la pachet și cu a ne pune în valoare darurile pe care le avem și a găsi magia în lucrurile simple ale vieții. Deci, atenție mare în martie să nu ne complicăm aiurea, să nu ne legăm la cap cu tot felul de lucruri. Este important să găsim bucuria în lucrurile simple, să petrecem timp cu oameni de calitate, să învățăm cum să manifestăm abundența și să ne simțim în siguranță, indiferent de ce se întâmplă în exterior, de deciziile guvernelor și așa mai departe. 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în luna aceasta este legată de atașamente. Este momentul să desprindem atașamentele. Este momentul să nu ne mai agățăm de familie. Adică putem să avem anumite provocări, să zicem cu partenerul de viață care își dorește să facă niște lucruri și noi să avem senzația că îl pierdem pentru că el își dorește să facă ceva și atunci încercăm să ne agățăm de el. Trebuie să ne desprindem atașamentele și să-i respectăm liberul arbitru, înțelegând că nu putem să pierdem ceva ce este al nostru. Dacă trebuie să continuăm relația respectivă, o să știm asta. Nu va fi simplu, dar vorbim despre oamenii din familie, oameni apropiați care fiecare trebuie să își asume niște alegeri și noi trebuie să le respectăm liberul arbitru.

Cartea completare din setul the Shaman’s Dreameste îmbrățișarea nebunului, așa i se spune, dar avem nevoie de fapt de a transmuta durerea. Pentru că pot să fie niște alegeri aici.  Este vorba de niște alegeri ale celor din jur care ne impactează și ne apasă niște butoane, ne declanșează niște amintiri, probabil din copilărie. Așadar putem scormoni în trecut și vindeca durerea. Trebuie să înțelegem că orice vine spre noi acum vine spre binele nostru cel mai înalt și vine pentru că acea energie este pregătită să fie eliberată. Da, vorbim despre eliberare, despre transmutarea aceasta a durerii, a suferinței. 

APRILIE 2024

În această lună din setul de tarot avem acest cavaler de aer care ne spune că  în viața noastră o să vină o persoană cu energie masculină sau această persoană care exista deja în viața noastră va avea un impact asupra noastră.  Aceasta persoană este inteligentă, hotărâtă, idealistă, neobosită, pragmatică. Este o persoană care vine să  bage „bota prin gard”, care vine să ne stârnească, care vine să ne spună “ce faci, frate, tot nu faci nimic?!” El vine să ne scoată din zona de confort și noi va fi nevoie să fim foarte atenți, să nu acționăm, să nu fim influențați de energia persoanei respective, pentru că putem să facem alegeri greșite. Trebuie să ne alocăm timp să revizuim toate opțiunile, să găsim soluții creative, dar să nu ne lăsăm influențați de persoana aceasta care simțim cumva că ne suflă în ceafă, care pune presiune și care ne zice „hai odată”. Indiferent despre ce este vorba, să găsim soluții, chiar și dacă este vorba despre șeful sau șefa noastră. Cerem călăuzire și putem găsi soluții creative. Rugăm îngerii: “am nevoie de ghidare să știu ce pot să fac în contextul aceasta, pentru că acestă persoană vrea să mă determine să fac ceva ce eu nu vreau să fac sau nu simt să fac”.

Deci poate să fie un context de șantaj emoțional. Nu zic că nu este cazul să luăm decizii, eu zic că este cazul să luăm decizii, dar deciziile pe care noi ni le asumăm și nu deciziile pe care ni le impun alții. 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune să lucrăm energetic, deci mult mai multe curățări, meditații, să ne conectăm cu intuiția noastră, să cerem ajutorul, dacă este cazul, putem face o citire, să primim o altă perspectivă de la altcineva. Foarte important este să cerem ajutorul, să lucrăm energetic, să ne poziționăm, pentru că altfel o să fim foarte presați sau o să ne simțim în acel șantaj. 

Cartea din setul The Shaman’s Dream în luna aceasta, aprilie, ne vorbește despre iertare. Ni se spune că ni se ia vălul, putem avea tot felul de surprize. Poate această persoană sau alte persoane ne vor influența și noi va trebui să le iertăm sau ne dăm seama că persoana aceasta a reprezentat un tipar în viața noastră, că de foarte multe ori am acționat greșit sau nu ne-am asumat ceva, pentru că o astfel de persoană a venit în viața noastră și ne-a influențat decizia, Noi trebuie să iertăm toate aspectele noastre care au „fost păcălite”. 

MAI 2024

În luna aceasta mai, din setul de tarot avem o carte de apă, șase de apă. În luna aceasta mai sunt recomandate orice fel de curățări pe neam și atenție nu vorbesc aici de a merge în trecut, ci vorbesc doar de a ruga îngerii să meargă în urma noastră și noi să ne vedem neamul. Dacă este cineva din neam care mai are ceva să ne transmită, iese din rând și ne susține.

Acum vorbim de a curăța tot ce am moștenit și nu este alt nostru, vorbim de rescrierea contractelor etc. Luna aceasta ne solicită foarte mult să deschidem supapa. Ni se spune: “Unde ai ascuns tu gunoiul, durerea din copilărie? Ce mai vine de acolo și trebuie eliberat acum?” Pentru că poate să vină o energie care să ne strice nouă apele în prezent. Dar, cum am spus și spun des lucrul acesta, nu mergem niciodată în trecut decât dacă ne ajută în prezent. Adică, dacă eu în prezent nu pot să materializez ceva în viața mea, am blocaje în relații, atunci eu pot să mă duc pe firul acela, ne duc îngerii pe firul acela, să vedem ce avem de rezolvat în trecutul din viața asta sau din alte vieți ca să pot merge înainte în prezent.

Ni se cere să lucrăm cu copilul nostru interior. Dacă avem copii în MAI pot să aibă tot felul de provocări, pot fi expuși la tot felul lucruri și să fim atenți la nevoile lor. Așadar luna aceasta vine cu o descărcare foarte importantă emoțională. Putem să plângem mai mult sau să avem o anumită sensibilitate, pentru că ne conectăm cu variantele noastre care necesită această eliberare. Însă este foarte important să nu înfrumusețăm trecutul, să nu punem fundă, să nu zicem „nu s-a întâmplat nimic”. „Ba da, s-a întâmplat. Eu am suferit atunci. Aleg și vreau să eliberez energia de atunci”, adică să recunoaștem ce se întâmplă și să avem această capacitate de a da drumul acestei energii.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne spune că această eliberare ne poate aduce noi începuturi și un fresh start, ne ajută să ne detașăm, să ne desprindem de niște atașamente, chiar să vindecăm trecutul. Arhanghelul Mihail ne spune să avem încredere în toate schimbările care urmează în viitorul nostru. 

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne vorbește de posibilități nelimitate și ne spune da, putem să atingem stelele, putem să realizăm ce ne propunem, dar nu nu mai amânam. Poate avem tendința să ne victimizăm sau să dăm vina pe anumite experiențe din trecut. Atenție! Trecutul poate să însemne anumite amintiri din copilărie, dar trecutul poate să însemne și faptul că nu ne-am revenit după o relație de acum doi ani. Adică nu vorbim strict de noi ca și copii. Putem vorbi despre absolut orice emoții care ne-au atins pe noi, pe copilul din noi și care au nevoie acum de eliberare. Doar după ce facem asta  vom reuși să dăm șansa noilor începuturi, vom reuși să facem loc pentru tot ceea ce este potrivit și necesar pentru noi.

IUNIE 2024

În luna iunie avem tot o carte de apă din setul de tarot, este vorba despre acest opt de apă și este vorba despre dorința de a merge mai departe, de a căuta lucruri cu sens, de a acționa în direcția viselor noastre. Vorbim despre o creștere spirituală și emoțională, vorbim despre bucuria de a trăi aceste vremuri și de emoția pozitivă că suntem exact acolo unde trebuie și avem parte de toată susținerea. Este un sentiment foarte fain, un sentiment care ne va ajuta să facem lucruri neașteptate, în sensul  de a ne depăși  limitele, de a ne înțelege mai bine, de a avea mai multă încredere în noi. Ne dorim să facem ceva semnificativ. Găsim lucruri importante care ne ajută legat de creșterea noastră emoțională și spirituală, dar care ne vor aduce și resurse materiale, ne vor aduce și bani, ne vor aduce și recunoaștere.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în luna aceasta iunie este cartea care ne vorbește de faptul că suntem protejați, adică să nu ne facem griji că ne expunem prea mult. Putem să ne expunem, să ne asumăm, pentru că Arhanghelul Mihail este cu noi la fiecare pas și suntem în siguranță.   

Iar cartea completare de la The Shaman’s Dreamne transmite că Universul este partenerul nostru. În acest parteneriat cu Dumnezeu toate lucrurile se vor așeza, va fi cum este mai bine pentru noi, important este să avem încredere și credință.

IULIE 2024

În această lună iulie avem din setul de tarot acest opt de pământ. Vorbim aici despre învățare. Vorbim aici despre faptul că ne dăm seama că trebuie să mergem la școală, să învățăm ceva, să ne specializăm legat de un anumit domeniu. 

Deci ne întoarcem la școală, facem tot felul de activități, învățăm foarte mult în luna aceasta, iulie. Nu facem un curs la întâmplare, facem un curs care ne va ajuta în evoluția noastră. Putem face o specializare, să ne luăm o acreditare și în urma cursului respectiv putem cere mai mulți bani, putem câștiga mai mult și să atragem astfel abundența. 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail în iulie ne spune să petrecem timp în natură, în natură avem tot ce avem nevoie. Natura este abundență, așa că noi suntem abundență și nu ne lipsește absolut nimic. Dacă ne gândim că nu avem bani pentru cursul respectiv sau că nu este acum momentul, tot ce avem de făcut este să ne punem intenția pentru că vom primi banii respectivi.

Dacă nu credem că avem abilitățile necesare, vom primi acea recunoaștere și cineva ne va confirma că este exact ceea ce avem nevoie. Deci, să nu ne limităm, mai ales financiar, pentru că o să primim tot ce avem nevoie. Cartea completare din setul The Shaman’s Dream este despre partea matrix-ului divin. Noi trebuie să ne menținem conectați la tot ceea ce este important pentru noi, să nu picăm în tot felul de capcane, pentru că nu este cazul, să ne ascultăm intuiția pentru că toate lucrurile sunt așezate în ordine divină. Și dacă este ceva ce noi avem nevoie, o să primim. Ce este al nostru este pus deoparte. 

AUGUST 2024

În luna aceasta, august, avem primul Arhanghel. Vine să ne “verifice” Arhanghelul Gabriel, vine să ne trezească acolo unde este cazul.  Așadar vom simți cum vine să scuture lucrurile în viața noastră, să vedem ce ne lipsește și să le rearanjăm. Da, pentru că de obicei, când vine Arhanghelul Gabriel cu trezirea, el răstoarnă lucrurile. 

Deci vorbim în luna aceasta august, de autenticitate, de a fi cât mai mult noi și important este să ne întoarcem la noi.  Arhanghelul Gabriel în această lună are și sarcina de a ne trezi din visul măreț ale egoului și a conștientiza pe ce ne bazăm cu adevărat. Ne putem crede mult mai deosebiți decât suntem și uităm să fim noi,  să privim lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă și putem pune lucrurile pe pauză până ne edificăm. Așa că luna aceasta, august, nu o să ne meargă lucrurile cum ne dorim și va fi nevoie să ne reașezăm în viața noastră, să ne regăsim, să ne reinstalăm softurile și să ne facem update-uri, actualizări. 

Arhanghelul Mihail în cartea completare ne spune să fim atenți la visele noastre, la ce este cu adevărat important pentru noi. Nu trebuie să credem că tot ce zboară se mănâncă, important este să facem niște alegeri care să ne onoreze, care sunt aliniate cu misiunea noastră. Totuși să nu visăm cai verzi pe pereți. 

Iar cartea completare din setul The Shaman’s Dream este faptul că noi închidem o ușă, închidem o etapă. Pentru că facem aceste upgrade-uri, trecem la următorul nivel și Arhanghelul Gabriel ne sublinează că acum că s-a încheiat această etapă putem merge cu încredere înainte.  

SEPTEMBRIE 2024

În septembrie avem din setul de tarot pajul de aer. Avem o energie feminină, o persoană logică, onestă, dar foarte curioasă și impulsivă, care vine să ne influențeze sau care putem să fim chiar noi. Adică ne putem întreba în luna aceasta septembrie ce este cu logica, impulsivitatea, curiozitatea care au început să ne domine. Oare ne aduce ceva bun sau ne provoacă și ne distrage de la ceea ce este cu adevărat important? Putem primi informații provocatoare de la genul acesta de persoană sau noi să ne ridicăm singuri ștacheta. Știi cum se spune, că ceea ce faci cu mâna ta este lucru manual. Pot să fie tot felul de întârzieri sau schimbări de planuri și efectiv să o luăm razna pentru că simțim nevoia să controlăm lucrurile. De asemenea putem fi extrem de onești, direcți, chiar fără perdea, putem trânti vorbe pe care apoi să le regretăm sau anumite persoane din jurul nostru pot să ne transmită mesaje directe și ne putem simți jigniți. Să fim foarte atenți, să nu luăm lucrurile personal și ar fi bine să nu reacționăm, să privim totul detașat. Putem să fim curioși, dar nu ne aruncăm, nu ne asumăm mai mult decât putem duce și analizăm bine tot ceea ce facem. Dacă sunt întârzieri sau schimbări de planuri, nu forțăm lucrurile, nu controlăm lucrurile, le lăsăm pentru că înseamnă că acesta este planul divin. 

Arhanghelul Mihail în completare ne spune că aceasta este misiunea noastră personală. Adică putem să trecem prin tot felul de situații tocmai pentru că avem nevoie să învățăm ceva important, tocmai pentru că avem nevoie, de exemplu, să învățăm lecția de a nu lua lucrurile personal. Și avem parte de tot felul de teste. Putem primi mai multe detalii legat de misiunea noastră personală. 

În luna aceasta, septembrie, putem să înțelegem niște lucruri cu totul și cu totul la un alt nivel. Asta ne spune și cartea completare din setul The Shaman’s Dream: transpersonal. Adică reușim să evoluăm, modul în care percepem noi lucrurile este cu totul și cu totul altul. 

OCTOMBRIE 2024

În octombrie avem din setul de tarot cinci de foc.Ne ocupăm cu conflicte, cu situații care ne scot din zona de confort, cu tot felul de persoane care poate ne fură ideile, competiție cu tot felul de detalii plictisitoare, cu tot felul de schimbări, mulți nervi și chestii care vin din exterior, care nu ne lasă să ne facem treaba și să mergem înainte. Acum, este important  să fim atenți  să nu ne enervăm, să nu coborâm la nivelul energetic și la nivelul vibrațional al persoanelor care ne apasă butoanele, să lucrăm foarte mult pe adaptabilitate și pe schimbare, pentru că avem cartea legată de reconciliere din setul The Shaman’s Dream, iar cartea completare în octombrie de la Arhanghelul Mihail este „Tu și cei dragi sunteți în siguranță”. Noi putem să reacționăm când este vorba despre cei dragi, când cineva îi supără sau dacă este vorba de o nedreptate. Pe de altă parte, noi putem să fim iarăși puși în anumite situații și persoanele din jurul nostru să se facă tabere. Vor exista tot felul de conflicte și nu este cazul să îi încurajăm nici pe aceia care ne ovaționează. Cel mai important să înțelegem este că în luna aceasta, octombrie, trebuie să facem o schimbare legată de modul în care noi punem problema. Adică, dacă cu cineva am avut o anumită înțelegere, s-ar putea ca această înțelegerea să pice și noi trebuie să învățăm să punem altfel problema. Trebuie să schimbăm modul în care noi acționăm, modul în care noi comunicăm, modul în care noi facem anumite lucruri.

Este foarte important să ne setăm foarte clar prioritățile. Ce este cu adevărat important pentru noi pe asta trebuie să ne concentrăm acum, iar cei dragi sunt în siguranță și trebuie să avem încredere că se descurcă. Atenție la convingerea că ceilalți nu pot face nimic fără noi. O sa avem teste pe acest aspect și va fi nevoie să le respectăm liberul arbitru. 

NOIEMBRIE 2024

În luna aceasta, noiembrie, avem acest 7 de foc. Vorbim aici despre faptul că avem nevoie să ne apărăm convingerile. Avem nevoie să luăm decizii în luna aceasta, noiembrie, dar să rămânem pe poziție. Nu trebuie să acceptăm orice ne propun alții crezând că nu avem niciun cuvânt de spus. Va trebui să spunem foarte clar ce gândim, ce este important pentru noi, însă într-adevăr trebuie să ne alegem bătăliile cu înțelepciune. Mai concret nu avem de ce să dăm explicații cuiva, dacă nu înțelege asta este, nu are sens să ne pierdem energia. Putem cere călăuzire, să știm în ce bătălii ne băgăm și la ce bătălii renunțăm, pentru că altfel ne consumăm energia degeaba. Această carte înseamnă să fim călare pe situație, călare pe dragon, pentru că vom reuși în felul acesta să ne impunem și să rămânem integri, cu coloană vertebrală.

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne sublinează că în jurul nostru este o persoană care este de încredere, care ne poate susține, ne poate propulsa, ne poate ajuta să trecem la nivelul următor. Deci, să ne uităm în jurul nostru și să observăm care este acea persoană care ne poate sfătui, care ne dă acel curaj ca noi să ne apărăm valorile și convingerile, care ne spune care este bătălia aceea în care nu merită să ne băgăm.

O să avem momente când o să ne simțim ca “pierduți în spațiu”, așa se numește cartea din setul The Shaman’s Dream. O să simțim că avem nevoie de direcție, că avem nevoie de călăuzire, pe care o putem primi de la acea persoană care ne poate susține și în felul ăsta vom reuși să ne impunem și să fim exact acolo unde trebuie.

DECEMBRIE 2024

Avem în luna decembrie tot o carte de pământ, șase de pamânt, care ne vorbește despre daruri în bani, timp sau efort, noi oportunități. Putem să obținem împrumuturi sau să ne achităm anumite datorii, deci vine cu această răsplată. Vine cu acest echilibru în material de care noi avem mare nevoie. Vine cu eliberări, pentru că odată ce facem o plată karmică, noi ne deschidem spre noi oportunități. 

Cartea completare de la Arhanghelul Mihail ne îndeamnă să ne rugăm mai mult la el, să ne rugăm să ne susțină, să ne ajute să ne deschidem, să aducem acest echilibru, să conștientizăm toate aceste daruri pe care noi le primim și să avem curajul de a merge într-o nouă etapă, de a ne deschide spre ceea ce Dumnezeu și îngerii au pregătit pentru noi.

Cartea din setul The Shaman’s Dream ne vorbește despre noi începuturi, ne deschidem spre cu totul și cu totul altă etapă, unde putem să atragem și mai multe lucruri care ne ajută, sau oportunități care ne ajută pe noi să creștem. 

….

Avem un an 2024 în care vom experimenta foarte mult, vom avea tot felul de situații care ne vor pune în contexte de învățare, în contexte de vindecare,  de a trece la un nou nivel. Este foarte important noul nivel de evoluție pentru fiecare dintre dintre noi. Da, să ne luăm puterea înapoi. 

Va fi un an cu foarte multe experiențe și poate o să avem senzația că suntem într-un joc video în care cineva este la butoane și nu știm ce se întâmplă. Este nevoie de mai multă asumare pentru a putea înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Este vorba despre transformare prin asumare, despre a ne deschide cu blândețe spre noi, spre ceilalți. Ni se spune să învățăm să primim, să învățăm să dăruim. Ni se vorbește despre bunătate și blândețe  inclusiv față de noi. Fără atâta presiune, o să reușim să ducem la bun sfârșit tot ceea ce vine spre noi și vom înțelege lucrurile altfel. Provocările sunt și să mai râdem de noi, să facem haz de necaz, să nu luăm totul în tragic.

Trebuie tot timpul să fim atenți să ne încărcăm, pentru că s-ar putea ca noi să vrem să facem foarte multe lucruri și să nu reușim să le facem pentru că ni se descarcă bateriile. Deci să fim atenți să nu ne dăm puterea, să fie mereu puterea la noi și să facem în așa fel încât să fim mereu exact acolo unde ne vrea Dumnezeu. Pentru că dacă suntem acolo unde ne vrea Dumnezeu, o să avem și energie și spor și putem să ducem la bun sfârșit ceea ce ne propunem. Ni se mai spune că avem un destin, trebuie să ne conștientizăm misiunea personală, darurile pe care le avem, să ne punem intenția să fim aliniați cu scopul nostru în această lume și să dăruim sau să contribuim.

O altă lecție foarte importantă pe care o avem de învățat cu toții în acest an este lecția vieții noastre și anume credință, să avem credința că nu suntem singuri, că îl avem pe Dumnezeu ca și partener. Avem așadar parte de toată călăuzirea și susținerea de care noi avem nevoie. 

Să nu uităm că UNA SUNTEM, să avem încredere în protecția divină și în rezolvările magice.

Cu drag,

Deliawww.deliamuresan.ro 
----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole