Lună Plină în Săgetător (29 mai, ora 17:19). Am învăţat mult de la cărţi, dar am învăţat totul de la câţiva oameni

Autor: Nicoleta Eșanu - marti, 29 mai 2018, 11498 vizualizari

Luni Pline în Săgetător au mai fost şi tot vor mai fi. Ce are însă particular Luna Plină de mâine din Săgetător e faptul că ea se formează în conversie, cu Săgetătorul, în harta de eveniment, în casa 3 (analoagă Gemenilor) şi Gemenii în casa 9 (corespondentă Săgetătorului) -răsturnat faţă de nevoile ei uzuale de satisfacere, ceea ce complică simţitor echilibrarea de energii de-a lungul axei de cunoaştere: dai să lucrezi Săgetătorul, da’ te trezeşti că n-ai integrat Gemenii (ai viziunea generală asupra lucrurilor, dar n-ai acces la detalii, la chestii concrete, precise). Dai să exprimi Gemenii, te încurcă însă, neînţeles încă, Săgetătorul (deţii o uriaşă colecţie de date, eşti agentul Google, ai la un simplu search, punctual, informaţia, dar nu ştii ce să faci cu ea, unde s-o pui, nu înţelegi ce-i în spatele ei, nu-i pricepi tabloul integrator, relevanţa).

Spunea cineva – un om mare, desigur -, am învăţat mult de la cărţi, dar am învăţat totul de la câţiva oameni.

Ei, sub o astfel de configuraţie lunară de apogeu în Săgetător, aflată și în unghi armonios cu NN/Leu, e posibil tocmai genul ăsta de întâlnire de destin cu un model formator, tipul ăsta de contact cu cineva cu rol cheie în ceea ce tu vei deveni în viaţă, un mentor sau un eventual maestru, în orice caz un individ reper pe cale [sigur, de vreme ce evenimentul se petrece în careu (deşi nu la grad) cu Neptun în Peşti, e posibil să fii setat mental la un nivel aspiraţional atât de ridicat, să ai aşteptări atât de mari ori să idealizezi ce vrei să ţi se întâmple într-atât de tare, încât să ratezi, în concret, taman intersectarea cu el].

În caz că te arăţi însă receptiv şi eşti pe fază, poţi sesiza când s-a creat un context de înţelegere favorabil, când s-a deschis un canal prin care ţi se transmite, viu, înţelepciune. Esenţială e acum figura mentorului, esenţial e ce preiei de la el, ce-ţi spune despre cum să trăieşti şi ce să faci cu viaţa ta. Observă-ţi mai atent cercul de apropiaţi, relaţii, legături, cunoştinte, fie ele şi mai îndepărtate. Poţi oare identifica pe cineva pe care îl recomandă întelepciunea, viziunea asupra vieţii, felul în care vede el lucrurile?

Uneori întâlnirea pe care o ai la timp cu un model de viaţă (Săgetător) atârnă mai greu, face mai mult decât orice informare, orice carte citită, orice lectură (Gemeni).

Nicoleta Eşanu

SursaCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole