Luna noua in Sagetator- 18 decembrie 2017. Complice cu Dumnezeu

Autor: Nicoleta Eșanu - duminica, 17 decembrie 2017, 17323 vizualizari

Treaba e ca Luna Noua de maine, 18 decembrie, configurata la gradul 27 din Sagetator, nu-i tocmai o simpla Luna Noua. Efectele ei sunt mult potentate de Mercur Rx, Venus si Saturn, deopotriva active tot aici, in aceeasi ciorba de energie jupiteriana. 

E un moment fabulos pentru a incepe sa devii mai tolerant, sa accepti viata in diversitatea ei. Ce-ai zice sa fii ok si cu ceea ce nu-ti seamana? 
Sagetatorul are o mare vointa de depasire de sine, nu poate ramane in limitele proprii. Vrea mereu sa se intinda, sa adune experiente, sa cucereasca intr-una. 

Poti incepe sa iei lucrurile mai putin in tragic, sa le privesti c-o relaxare naturala, cu o incredere in viata si-n ce-ti va scoate ea inainte. 
Odata ce ti-ai setat mental o astfel de atitudine, poti fi tras exact in acel tip de situatii in care sa poti exprima ce-i mai bun in tine. 

Mai mergi si pe incredere, o sa iasa bine!
Cu atat mai mult cu cat, de la semn la semn, intreaga experienta provocata de activitatea planetara in Sagetator contravine celei impuse de catre Neptun in Pesti. 

Asa ca, daca, in ultima vreme, ti s-a cam facut lehamite, te-ai cam resemnat, daca ai ajuns sa accepti totul ca pe o fatalitate, crezand ca nu mai e nimic de facut, poti brusc pricepe ca exista totusi si solutii ce nu vin de la tine. De exemplu, o intuitie, o inspiratie subita. O forta despre care nu erai constient, paradoxal tot a ta, poate prelua mai sigur controlul asupra a ceea ce ai de facut. 

Inauntru e un loc valabil mereu, in care esti complice cu Dumnezeu; de acolo poti lucra la unison cu tot universul, sprijinit si asistat de catre el.

 
Nicoleta Esanu
 
 

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole