Leoaica Madonna

Autor: Iulia - miercuri, 26 august 2009, 855 vizualizari
Leoaica Madonna

Cel mai mare eveniment al anului este, bineinteles, concertul Madonnei in Romania! Cantareata se afla pentru prima data la noi in tara, concertul facand parte din turneul Sticky and Sweet.
Fiind o zodie care emana putere, Leul isi doreste intotdeauna acelasi lucru: sa fie in centrul atentiei. Iar Madonna este una dintre reprezentantele tipice ale acestei zodii.

Mereu in schimbare, reinventandu-se cu fiecare album, Madonna a reusit de fiecare data sa atraga atentia asupra ei, de la mijlocul anilor '80, cu melodiile Like a Virgin si Material Girl, pana la albumul Erotica si convertirea la Kabballah.
In ciuda controverselor cu privire la persoana sa, Madonna a fost mereu apreciata pentru talentul de care a dat dovada si pentru succesele sale, atat din cariera muzicala cat si din cea cinematografica, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula Evita, pentru care a primit si Globul de Aur.

Madonna a reusit sa creeze o imagine a femeii elegante si puternice, nu numai in viata profesionala, dar si in cea personala. Artista a fost casatorita de doua ori, cu actorul Sean Penn si cu regizorul Guy Ritchie, si are patru copii, din care doi sunt adoptati. In timpul mariajului cu Guy Ritchie, cei doi au fost declarati cel mai elegant cuplu.

madonna


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole