Etalare cu carti oracol pentru Luna Plina, 10 august

Autor: Cristina Ciobanu - sambata, 09 august 2014, 1245 vizualizari
Etalare cu carti oracol pentru Luna Plina, 10 august

Dupa ce am traversat o perioada cu provocari si oportunitati, iata ca am ajuns in punctul in care noi perspective devin disponibile. E ca si cum am trece dincolo de ceea ce stiam pana acum, pentru a crea noi circumstante favorabile noua.

Echilibrul este necesar a fi atins in aceste zile, atat in cariera cat si in viata de familie, iar asta se intampla cu usurinta – ne putem schimba rapid energia prin alocarea a minim 30 minute pe zi acelor activitati care ne aduc bucurie. Talentele naturale si pasiunile sunt aduse in prim plan, pentru a le pune atat in serviciul nostru cat si al celor dragi si pentru a transpune in plan material toata aceasta energie creativa pe care o avem la dispozitie in acest moment.

Parteneriatele formate zile acestea sunt armonioase si puternice, relatiile trec la un alt nivel de manifestare, iar in ceea ce priveste afacerile, partea financiara se redreseaza si chiar ne putem simti prosperi. Pe de alta parte, abundenta se poate manifesta in aceasta perioada si sub forma de idei, proiecte, cadouri  sau mosteniri. Indiferent despre ce e vorba, important este sa avem incredere in potentialul energetic care se creeaza in aceste zile si sa primim cu bucurie abundenta in viata noastra.

Un alt aspect interesant, care se formeaza, este ca acum se creeaza contexte importante ce sustin, acolo unde este cazul, procesele de vindecare atat in plan fizic, cat si in cel psihic. Capacitatea de vindecare si de regenerare este la cote inalte si, acum, avem sustinerea necesara pentru a ne reabilita starea de sanatate. Somnul, detoxifierea, exercitiile fizice, sunt doar cateva exemple de activitati necesare si benefice corpului nostru.

Iubirea de sine si iubirea pentru cei care ne inconjoara ne aduce mult doritul sentiment de implinire, armonie si pace.

Pentru aceasta etalare am folosit cartile oracol: Angels Oracle Cards – Doreen Virtue, The Enchanted Map – Collete Baron-Reid si Ascended Masters – Doreen Virtue, Ph.D.

Cristina CiobanuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole