E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Autor: Delia Muresan - miercuri, 01 iulie 2020, 18655 vizualizari

Călăuzire intuitivă pentru luna IULIE cu ajutorul cărților oracol. Am folosit 5 seturi: Nature’s Whispers Oracle Cards – Angela Hartfield & Josephine Wall, Magical Mermaids and Dolphins – Doreen Virtue, Mary, Queen of Angels– Doreen Virtue, Archangel Raphael – Doreen Virtue și Mesaje de la Arhangheli – Delia Mureșan.

 

Atmosfera generală

Revine energia apei, este o perioadă în care va fi nevoie să luăm decizii și să facem anumite ajustări în viața noastră. Tot ce am amânat ar fi bine să rezolvăm și să acționăm cu fermitate. Având în vedere energia apei este esențial să fim centrați, în principal împământați, să nu ne lăsăm ușor influențați de ceilalți, pentru că ne poate lua valul sau ne pot scăpa anumite lucruri printre degete. De asemenea putem conștientiza și lucra pe o anumită chakră care pare să tulbere apele în viața noastră. Dacă nu știm ce vrem, dacă nu suntem centrați, dacă îi lăsăm pe alții să decidă pentru noi deciziile pe care le vom lua ne vor duce pe piste greșite. Așadar, pentru că este crucial să luăm decizii în această lună, este recomandat să facem o echilibrare a chakrelor, o purificare cu Arhanghelul Mihail tocmai pentru a putea lua decizii potrivite, nu să luam decizii doar că nu avem de ales și “trebuie să scăpăm o data.” Această energie ne duce un pic și în zona de aprofundare. Nu mai putem alege să fim superficiali, nici în alegeri dar nici legat de orice aspect din viața noastră. Așadar luăm decizii care să ne ducă la un nou nivel: dacă am făcut un curs trebuie să aprofundăm, să căutăm altfel răspunsurile, să ne poziționăm diferit față de ceea ce știam până în acel moment.

Arhanghelul Mihail, ca de fiecare dată vine cu o carte completară care ne sublinează că noi am creat anumite situații și tot noi le putem schimba. Putem realiza acum că plătim niște polițe pentru ceva ce nu ne-am asumat. Adică ne-am făcut-o cu mâna noastră – dacă ne-am dat puterea, este momentul să ne-o luăm înapoi; dacă am făcut ceva ce nu era ok, să ne asumăm că am greșit și să îndreptăm lucrurile. Să nu ne fie rușine să spune: îmi pare rău, am greșit, îmi cer scuze. Ne poate ajuta în această lună și practicarea terapiei iertării.

Să ne imaginăm această lună ca o poartă prin care este necesar să pășim sau putem să ne imaginăm că este ca o ieșire de pe autostradă, dacă am ratat-o trebuie să găsim altă soluție. Avem gps-ul nostru interior care ne poate îndruma și să nu uităm să ținem cont de ceea ce simțim. Suntem ajutați din ceruri, de cei dragi plecați acolo, însă este important să lăsăm mândria la o parte, să acceptăm ajutorul, să acceptăm ceea ce este ca apoi să putem acționa. Energia acestei luni, cu toate oportunitățile pe care le prezintă, poate reseta viata noastră și mare nevoie avem de asta.

 

În prima jumătate a lunii

În prima jumătate a lunii, până pe 9 iulie, vor fi multe resturnări de situație. Ni se pare că trăim într-un film în care cineva tot schimbă scenariul. Este greu să ne adunăm, parcă nu avem pe cine ne baza, parcă lumea este altfel, poate ni se pare totul mai rău ca înainte. Însă nu este altceva decât o nevoie mare de curățare a tot ceea ce ne face rău, tot ceea ce nu mai vrem să tolerăm, tot ceea ce ne calcă pe suflet. Simțim o nevoie acută să ne respectăm, să ne luăm puterea înapoi, să putem lucrurile la punct și să acționăm așa cum simțim. Să nu uităm că tot ce va ieși la suprafață chiar dacă nu ne convine este spre binele nostru. Să nu cădem în capcana victimei și să ne plângem, ci să ne scuturăm, să nu uităm să facem meditații, să ne împământăm, să cerem călăuzire, să avem un stil de viață sănătos și să facem alte alegeri. Va fi nevoie să ne cultivăm spontaneitatea, inocența și să ne bucurăm de lucrurile simple.

 

În partea doua a lunii

Din 10 pana pe 18 iulie simțim cum ni se ridică ștacheta, nu mai putem trece cu vederea ce ne deranjează și nici nu mai vrem să facem asta. Ne dăm seama că avem tot mai multe cerințe, in primul rând de la noi, dar și de la alții. Punem multă presiune pe noi și parcă suntem într-o competiție, însă tot ce avem nevoie este să renunțăm la control, să fim mai mult în curgere, să ne conectăm cu natura și să facem tot ceea ce putem. În felul acesta vor veni spre noi ocazii care ne deschid inima, care aduc vindecare, care ne pun pe o vibrație mai înaltă. Însă dacă stăm cu garda sus, sanșele acestea vor trece pe lângă noi. Se pot accentua conflictele in familie, însă acest lucru ne va arată ce putem face pentru a vindeca relațiile din familie, cum putem aduce în familie mai multă iubire, iertare și acceptare.

 

În ultima parte a lunii

Din 19 iulie pana la finalul lunii vom avea nevoie de pauză, de momente în care să fim doar cu noi, momente de încărcare și reculegere. Sunt momente de recuperare, în care să ne conectăm cu energia copiilor, să stăm în preajma lor, să ne jucăm mai mult, să aducem mai multă puritate și bucurie în viața noastră. În perioada aceasta să fim atenți să nu spunem cu ușurință DA, ci să ne acordăm mai mult timp pentru a lua decizii. În tot ceea ce facem graba strică treaba, ne va părea rău pentru că nu avem toate informațiile, mai bine să ne vedem de bucuriile simple și să lăsăm lucrurile să se aranjeze cum este mai bine pentru noi. Atenție să nu forțăm lucrurile, un exemplu ar fi să nu plecăm la drum dacă avem blocaje etc.

Asadar ne asteaptă o lună cu tot felul de răsturnări de situații, nu prea ne putem baza pe nimic din exterior, doar pe noi. O să ne dăm seama cât de important este să ne fim fideli nouă și să facem alegeri care să ne onoreze. Ocaziile din aceasta lună ne oferă perspective noi care pot schimba modul în care ne gestionăm viața.

Totul este bine! Mergem înainte împreună! 

Doamne ajută! 

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro Astro Shop

Cele mai noi articole