Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2023: Optimism, curaj, rezolvări!

Autor: Anca Stoica - vineri, 27 ianuarie 2023, 23752 vizualizari

Iată o lună interesantă, favorabilă pentru a ne rezolva cu succes treburile restante. După multe luni de zile cu tot felul de încurcături, de data aceasta avem o lună a cărei energie ne va ajuta din plin. Totul este să ne punem în ordine prioritățile și ceea ce ne este de folos.

Pe Cerul planetei noastre se petrec cinci evenimente astrale. Unele finalizează etape, alte deschid etape mult mai bune. De remarcat că toate planetele sunt în mers direct, ceea ce ne va ajuta și pe noi să mergem direct înainte.

Primul eveniment astral este formarea aspectului de Lună plină în Semnul zodiacal al Leului în seara zilei de 5 Februarie. Temele acestui moment fac referire la segmentul muncii și cel al sănătății. Așadar, se finalizează etape importante, rezolvându-se diverse, lămurindu-se aspecte legale și faptice. Este posibil ca de la acest moment încolo, vreme de șase luni de zile, să fim mult mai concentrați pe muncă, decât pe nevoile noastre sufletești reale. Pe de altă parte, sănătatea tuturor va avea de suferit. Este foarte importantă mentalitatea și felul în care ne raportăm la muncă, sănătate și implicațiile lor.

Al doilea eveniment astral al lunii este intrarea planetei Mercur în Semnul zodiacal Vărsător pe 11 Februarie. Însă, până la această dată, Mercur aflându-se în Semnul zodiacal Capricorn va încheia ciclul mișcării retrograde, oferindu-ne posibilitatea de a ne lămuri vizavi de aspectele profesionale și sociale din jurul nostru. Din Vărsător, Mercur ne va oferi o altă perspectivă asupra viitorului, atât pentru segmentele personale de viață, cât și pentru segmentele profesionale și sociale.

Generatorul de energie al Sistemului nostru solar, Soarele se află în Semnul zodiacal  Vărsător până pe 19 ale lunii, după care se mută în Semnul zodiacal al Peștilor. Cât se află în Vărsător, Soarele ne bucură cu influențe în zona prietenilor, a grupurilor cu interese comune, vorbindu-ne și despre noutăți tehnologice, și despre viitor. În Pești, Soarele se va alătura misteriosului Neptun, astfel că vom fi predispuși la visare, romantism, ne vor atrage mai mult artele, dar ne predispune și la minciună, autoamăgire și iluzii.

În dimineața zilei de 20 Februarie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul zodiacal Pești. Din nou este vorba despre segmentele muncii și cel al sănătății, însă de această dată ceva începe. Ce anume concret, este greu de definit în cuvinte, pentru că totul va fi învăluit într-o mantie fermecătoare, care nu ne va lăsa să vedem adevăratele intenții sau adevăratele situații ce se conturează în umbră. Este bine să fim circumspecți, să analizăm atent, atât cât putem, orice informație, iar dacă trebuie să luăm decizii, să facem asta, după 22 Februarie.

Ultimul eveniment al lunii este mutarea planetei Venus din Semnul zodiacal Pești în Semnul zodiacal Berbec în ziua de 20 Februarie. Cât tranzitează Semnul Peștilor, Venus ne oferă liniște, tendința de a ne legăna în ritmul muzicii, de a visa cu ochii deschiși la iubiri de poveste, însă se dovedește în final, că totul a fost doar un miraj. În Berbec, Venus revine cu picioarele pe Pământ și ne va impulsiona să fim pragmatici, rapizi și orientați spre acum și aici.

În concluzie, atmosfera lunii Februarie aduce optimism, curaj, putere de a rezolva orice situație și clarificări referitoare la mersul lucrurilor în domeniile profesionale. Este bine să ne ocupăm numai de treburile noastre și să echilibrăm toate tipurile de relații în care ne aflăm. Poate părea dificil la prima vedere, însă cu puțin efort și bunăvoință, totul este posibil.

Cugetarea lunii Februarie 2023: „A stăpâni o clipă de mânie, înseamnă a evita un secol de regrete.” – proverb chinezesc 

Astrolog Anca StoicaAstro Shop

Cele mai noi articole