Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2023: Noutăți financiare și materiale!

Autor: Anca Stoica - duminica, 26 martie 2023, 13204 vizualizari

Luna Aprilie este dinamică în notele deja cunoscute din perspectiva astrală. Intervin schimbări pe Cerul planetei noastre, unele cu impact destul de zgomotos în viața noastră cotidiană, însă suntem suficient de pregătiți pentru a ne descurca cu bine.

Se disting șase evenimente astrale cu impact astrologic asupra pământenilor. Este vorba despre: schimbarea semnului zodiacal de către planetele Mercur și Venus, momentul de Lună plină, momentul de Lună nouă, o eclipsă de Soare plus schimbarea semnului zodiacal de către Soare.

În primele trei zile, Mercur, planeta răspunzătoare de gândirea și comunicarea noastră, își finalizează tranzitul prin semnul zodiacal Berbec. În seara zilei de 3 Aprilie intră în semnul Taurului, semn pe care îl va tranzita multă vreme. Este un tranzit de lungă durată, deoarece include și o perioadă de retrogradare, începând din 21 Aprilie până dincolo de finalul lunii.

Mercur va tranzita zodia Taur alături de planeta Uranus și de Nodul Nord al Lunii până la finele lui Aprilie. Însă, până pe 11 Aprilie se află și Venus în Taur, iar din 20 intră și Soarele în Taur.

Interesantă perioadă, cu multe surprize și răsturnări de situație. Temele vizate sunt banii, bunurile, confortul material și modul cum ne raportăm la toate acestea.

Este o perioadă excelentă pentru a ne reevalua sursele materiale și financiare. Ne reamintim că din 21 Aprilie, din momentul în care Mercur începe mișcarea aparent retrogradă, mișcarea care se va desfășura numai în semnul Taurului, este bine să evităm, pe cât posibil, semnarea documentelor importante, luarea deciziilor majore, prezentarea publică a ideilor sau planurilor noastre, asumarea de noi responsabilități, cheltuielile nefondate.

Pe de altă parte, surprizele referitoare la câștiguri, venituri, instituții financiare, planuri de investiții în bunuri materiale vor fi de mari proporții. Se va reveni asupra deciziilor și acțiunilor anterioare, fie că vorbim despre finanțele personale, fie că vorbim despre cele colective, mondiale.

Atunci când Uranus și Mercur se află în același semn zodiacal, influențele lor combinate ne oferă idei geniale, deosebite, ieșite din tiparele cotidiene, punctate cu note bizare și greu de înțeles, de explicat în cuvinte sau de acceptat.

Însă, pe parcursul acestei luni și următoarelor două care vor urma, vrem, nu vrem, confortul nostru material, financiar plus convingerile privitoare la bani, bunuri, stabilitate personală și profesională vor fi de-a dreptul dizolvate în moduri mai mult sau mai puțin predictibile. Și ne vor duce mai departe spre orizonturi inedite, cu aspecte bune și cu altele mai puțin.

În dimineața zilei de 6 Aprilie se formează aspectul de Lună plină în Semnul zodiacal BalanțăTemele principale ale acestui aspect privesc sănătatea și munca. Este probabil să ne reconfigurăm felul în care muncim, în care ne desfășurăm activitatea cotidiană, fie din cauza unor probleme de sănătate, fie din cauza unor schimbări profesionale și legislative. Este nevoie de prudență, deoarece există riscul să pierdem din vedere detalii importante sau să ne gândim doar pe termen imediat.

Planeta Venus, ale cărei influențe ne învăluie cu frumusețe, armonie și echilibru se află în Taur până pe 11 Aprilie, după care începe tranzitul prin semnul zodiacal Gemeni. În Taur, alături de Mercur, de Uranus și de Nodul Nord al Lunii favorizează confortul material și financiar, însă ceva umbrește existența lină și clară a acestui confort.

Cu alte cuvinte, influența venusiană este slăbită și de retrogradarea lui Mercur, și de electrizantul, revoluționarul, imprevizibilul Uranus, care sucește lucrurile când ne e lumea mai dragă și tocmai atunci când ne credem stăpâni pe tot planul fizic.

Din Gemeni, Venus ne trimite influențe jucăușe, tendința la flirt, la a călători în toate părțile, ne face mai vorbăreți și mai deschiși spre ceilalți, necontând cine sunt acești alții și ce urmări poate avea relaționarea cu oricine, oricând.

Însă, important este că ne va îmbunătăți starea de spirit și vom trece mai ușor și cu umor, peste neplăceri. Ceva de tipul, facem haz de orice necaz.

O dimineață remarcabilă din această lună este cea din ziua de 20 Aprilie când se formează aspectul de Lună nouă plus o eclipsă de Soare în semnul zodiacal al Berbecului, prima eclipsă din acest an. Ce este remarcabil la aceste două aspecte este faptul că se formează în ultimul grad al zodiei Berbec.

Prin urmare, temele propuse de Luna nouă, munca și sănătatea, vor începe o etapă nouă, însă pe convingeri emoționale, cu decizii grăbite, gândite puțin sau deloc, deoarece pe 21 Aprilie, Mercur începe ușor să-ți schimbe mișcarea, pregătindu-se de retrogradare. Ceea ce se stabilește pe 21 Aprilie va avea efecte pe termen lung.

Chiar dacă ne vom răzgândi în zilele, săptămânile, lunile următoare, va fi nevoie de eforturi mari pentru a revizui ceea ce am spus sau făcut la momentul formării acestor aspecte astrale.

Și ultimul eveniment astral al lunii se referă la intrarea Soarelui în semnul zodiacal Taur la amiaza zilei de 20 Aprilie. Începe o perioadă care dinamizează mult nativii Taur, pe cei cu marcaje astrale natale importante în acest semn zodiacal. Tot ce ține de aspectele materiale și financiare ale vieții cotidiene va fi luminat de razele solare și, indiferent de situație sau de neplăcerile din jurul nostru, le vom privi într-o notă optimistă.

Concluzionând, de-a lungul lunii Aprilie este vorba despre bani, venituri obținute din munca proprie desfășurată la un loc de muncă, bunuri personale, instrumente și instituții financiare, negocieri și renegocieri vizavi de surse materiale, naturale, intelectuale, regimul muncii în general, sănătatea. În orice caz, vom fi foarte orientați spre propriile noastre nevoi personale și spre a ne securiza bunurile, veniturile și planurile de investițiipersonale.

Frământările sociale vor continua la scară largă, iar drept consecință stresul acumulat poate afecta sănătatea tuturor. Este foarte important să ne îngrijim de noi înșine și să depășim orice situație neplăcută, folosind răbdarea, toleranța, curajul, demnitatea, respectul. Indiferent ce se întâmplă în jurul nostru avem suficiente surse să mergem mai departe în viață pentru noi și noi experiențe.

Cugetarea lunii Aprilie 2023:Omul a fost creat astfel încât în el s-a investit multă materie incendiară.” G. Washington

Astrolog: Anca Stoica 

-----

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole