2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Autor: Adriana Armanu - sambata, 24 decembrie 2022, 49927 vizualizari

 "Bun venit la bord, în această călătorie interioară către activarea scopului personal!" 

Acesta este mesajul de întâmpinare al lui 2023. Este un an ca niciun altul, deși am mai avut ani de vibrație 7. 

De ce e diferit însă acesta? Pentru că are o perspectivă largă, globală, însă condiționată de devenirea fiecaruia. E clar că nu putem schimba lucrurile la nivel mare decât transformând câte ceva fiecare, în parte.

2023 vine cu multe șanse însă avem de făcut niște alegeri. Vectorul schimbării s-a activat. E cu Salt sau Decădere. Nu-i cale de mijloc.

Ți-am pregătit 7 mesaje de îndrumare numai bune pentru un an de vibrație 7 (2+0+2+3).

1. Începe cu o Introspecție asupra modului în care ai funcționat până acum, cu atenția pe 3 aspecte cheie:

- Formele de cunoaștere cărora te-ai expus și cât de responsabil le-ai integrat. Anul acesta e nevoie să fii informat, să fii puternic prin cunoașterea pe care o deții. Vor fi multe surse de dezinformare, ceea ce îți cere să înveți să procesezi informația, să discerni cu mintea ta, nu să iei de bun tot ce auzi. 

- Nivelul stimei de sine, a încrederii și asumării a cine ești, ce știi, ce poți. Această componentă determină măsura în care îți vei manifesta sau nu darurile. Cine crede în capabilitățile sale, va reuși. Cine nu crede în sine însuși, va ezita. Însă stagnarea nu mai este tolerată în acest an. Cum am menționat mai sus, e ori cu salt, ori cu decădere. 

- Nivelul profunzimii tale. Cât de superficială ești ca persoană, cât de adânc pătrunzi în lucruri și în oameni? Cât e de suprafață din ceea ce faci? Cât de adevărat ești de fapt, față de tine și de ceilalți? Acum e nevoie de autenticitate, substanță, esență, conținut de calitate ce poate fi și aplicat, nu doar prezentat ca teorie. 

2. Aspectele menționate mai sus îți vor da Direcția și e imperios necesar ca 2023 să înceapă cu scopuri bine definite, cu obiective clare și bine structurate. Cine nu se înscrie pe direcție, va experimenta o criză. Nu e anul în care să ne lăsăm duși cu valul, ci anul în care trebuie să profităm de energia susținută divin a transformării, anul în care suntem împinși să ne decodificăm misiunea de viață, să aflăm adevărul, să învățăm să procesăm informațiile, să ne conectăm la esența divină și să facem alegeri conștient.

3. Dă-ți voie să ieși cu teoria în practică. Este anul călătoriilor inițiatice, de descoperire de sine, de înțelepțire prin experimentare. Uită-te la evenimentele din trecut care ți-au scris convingeri și dacă acestea îți afectează curajul pentru acțiuni viitoare, e necesar să te întorci la acele momente și să schimbi percepția, interpretarea pe care le-ai dat-o. 

4. Schimbă spectrul de percepție. În zilele noastre, majoritatea înțelege dimensiunile vibraționale (3D, 4D, 5D). Conștientizează când faci alegeri 3D, adică cele ce îți satisfac interesele materiale, de statut social, de putere ori care îți hrănesc ego-ul. Restabilește echilibrul dintre material și spiritual înainte să o facă universul. De asemenea, treci de la perspectiva individuală la cea universală, astfel încât acțiunile tale să servească întregului, să îți poți aduce contribuția la nivel colectiv. 

5. Învață să te conectezi la energii care unesc, nu care dezbină. A început reuniunea cu Tatăl Divin. Asigură-te că urci pe scala conștiinței. Înlocuiește formele de judecată cu acceptarea, rușinea și frica cu energia asumării și a curajului, nu respinge și nu trage de nimic, practică conexiunea cu Sinele, cu străbunii ale căror chemări sunt mai sonore decât oricând. Conectează-te la rădăcini, află cine au fost cei dinaintea ta, ce povești au trăit, pentru că tu ești conectat la acel cloud al neamului tău. Curăță memoria karmică (akasha personală) de toate formele de durere, lipsă, dor sau pierdere. Energetic, în anul 2023 sunt angrenate forțe mari dar nu te grăbi spre rezultate, ci înțelege că e un proces al cărui ritm trebuie să fie calm și constructiv. 

6. S-ar putea să simți adesea că nu-ți găsești locul, că nu știi încotro s-o apuci sau ce este potrivit pentru tine. Acesta este indicatorul că esti deconectat. Ce ai de făcut? Să restabilești conexiunea cu Sursa. Roagă-te, scrie (scrisul e conectat la suflet), ține post, folosește energiile lunare (mai ales ca femeie), cere ajutor mentorilor, psihologilor, îndrumătorilor, duhovnicilor. Vei găsi oamenii potriviți dacă emiți intenția în Univers. 

7. Pregătește-te să dai ochii cu necunoscutul. Poate fi luminos sau întunecat. Poți face un salt spectaculos în evoluția ta, te poți așeza în sfârșit pe șina ta, sau poți trăi un haos interior. Va fi vreme de pace și război. De legătură și ruptură. Ele sunt toate acolo, în lume. Vibrația ta va stabili tabăra de apartenență. Amintește-ți, anul acesta nu e despre a ne păzi de rău, ci despre a găsi pacea înăuntru și a o infuza împrejurul nostru. Vibrația înaltă a unui singur om schimbă câmpul vibrațional a cel puțin o mie de oameni. 

Concluzia este că 2023 va crește nivelul de înțelepciune, de sens și înțeles al fiecăruia. Ne va trezi, ne va inspira și ne va face conștienți că nu putem fi bine dacă celor din jur le e rău. Vom înțelege că suntem interconectați și aparținători ai aceluiași câmp planetar. Prin urmare, să nu rămânem indiferenți. 

Perfecțiunea specifică lui 7 îi va rigidiza pe unii astfel încât încăpățânarea lor o să-i doară suficient cât să coboare din standardele abstracte pe care le impun. Pe alții îi va determina să facă noi descoperiri în știință de vom rămâne cu gura căscată.

Un an special, așa cum e simbolistica cifrei 7. Să pășim cu deschidere. Se joacă la nivel înalt! 

Numerolog Adriana Armanu

www.adrianaarmanu.ro, www.soulretreat.ro 



Astro Shop

Cele mai noi articole