11 trasaturi ale copiilor Indigo

Autor: Cristina Ciobanu - miercuri, 18 decembrie 2013, 2183 vizualizari
11 trasaturi ale copiilor Indigo

Copiii Indigo este numele dat noului tip de fiinta umana nascuta in acesta generatie. Manifestand uimitoare performante de intuitie, si inteligenta, dincolo de varsta lor, aceasta generatie Indigo a inceput sa fie mult mai mult decat un concept din vocabularul nostru.

Aceasta lista este dezvoltata de catre terapeutul prin joc Jan Yordy, un fost profesor de scoala elementara, si consilier pentru copii, care lucreaza de 25 ani cu parinti si copii.

Pe masura ce parcurgeti lista, observati daca rezonati cu oricare dintre aceste trasaturi: 

1. Pot fi ganditori independenti cu o vointa puternica, care prefera sa faca lucrurile mai degraba in felul lor, decat sa se conformeze figurilor autoritare/ parintilor.

2. Au o intelepciune, si un nivel de grija, dincolo de experinta lor juvenila.

3. Parenting-ul traditional si disciplina strategiilor nu functioneaza cu acesti copii. Daca incercati sa fortati o situatie, o lupta pentru putere este rezultatul tipic.

4. Energetic, copiii Indigo vibreaza la o frecventa mult mai inalta, astfel incat acestia pot fi atacati de energii negative (de la om sau masina).

5.Emotional, acestia pot fi reactivi si pot avea probleme cu anxietatea, depresia sau o fire manioasa, daca nu sunt echilibrati energetic.

6. Sunt ganditori creativi de emisfera dreapta, dar pot lupta pentru a invata intr-un sistem scolar traditional - emisfera stanga.

7. De multe ori copiii Indigo sunt diagnosticati cu ADD si ADHD, deoarece acestia apar impulsivi (creierul lor poate procesa informatiile mai rapid) si au nevoie de miscare, pentru a-i ajuta sa ramana mai bine concentrati.

8. Copiii Indigo sunt foarte intuitivi si pot vedea, auzi sau cunoaste lucruri care par inexplicabile.

9. Copiii Indigo au mai multe probleme cu sensibilitatea la mancare si mediul inconjurator, deoarece sistemul lor este mai fin reglat.

10. Atunci cand nevoile lor nu sunt indeplinite, acesti copii par a fi centrati pe sine si exigenti, cu toate ca aceasta nu este adevarata lor natura.

11. Acesti copii au daruri incredibile si potential, dar acestea pot fi "blocate" atunci cand nu sunt acceptate si cultivate in mod corespunzator.


*Sursa: http://altering-perspectives.com

*Imagine: www.giftediam.com

*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!

Astro Shop

Cele mai noi articole