VENUS in harta natala (inregistrare webinar)

VENUS: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, inregistrare webinar sustinut online pe ZOOM

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

VENUS: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, inregistrare webinar sustinut online pe ZOOM
 
Venus este stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer).
 
Venus in harta natala reprezinta maniera in care ne infrumusetam viata si relatiile, cum interactionam cu ceilalti, cum iubim, care este natura noastra afectiva, ce aducem in relatia de cuplu (mariaj) si ce avem nevoie, ce ne place, ce ne face sa ne simtim bine. Venus reprezinta si accesul la bunastare materiala, modul in care generam si gestionam banii.
 
Accesand si integrand energia venusiana, prin contemplare si constientizare a unor aspecte adanc inradacinate in noi, putem imbratisa si transcende umbrele/tiparele inconstiente care au la baza diverse frici, lasand tot mai mult loc iubirii. Ne putem ridica nivelul de constienta si putem accesa tot mai mult armonia in relatii, chiar daca acestea reprezinta de cele mai multe ori cel mai aprig front de lupta, cand fricile celor doi ies la suprafata si ranile sunt descoperite inevitabil.
 
Venus, in manifestarea ei pamanteana, ca guvernator al Taurului, este si poarta catre darurile noastre interioare, respect si iubire de sine, prosperitate si tot ce inseamna bunastare.
 
Prin urmare, cunoasterea pozitiei lui Venus in harta natala, a nuantelor pe care le capata aceasta energie in functie de locul in semn si casa astrologica, dar si in functie de cum coopereaza cu alte planete... te sprijina sa constientizezi, sa transformi si sa eliberezi anumite tipare/temeri, sa intelegi cum iti e cel mai usor sa manifesti iubirea, cum interactionezi cu ceilalti, cum construiesti relatii si parteneriate, care este scopul central al relatiilor in viata asta, ce daruri native detii si cum poti accesa prosperitatea prin exprimarea si rafinarea acestora, prin respect si iubire de sine.
 
 
Desfasurare
Venus- semnificatie astrologica. Sa facem cunostinta cu aceasta energie!
Venus in semne. Cum se manifesta aceasta energie in harta ta.
 
Constientizari si explorare:
- tipare relationale
- calea de accesare a iubirii
- instrumentele armoniei
- darurile si stima de sine
- cheile belsugului/prosperitatii
 
 
 
De ce Astro-Coaching?
Informatiile astrologice sunt transmise folosind un limbaj usor de inteles chiar si de cei care nu au niciun fel de cunostinte de astrologie.
Scopul este (re)cunoasterea, intelegerea si folosirea unei forme de energie prezenta in harta natala, integrarea acesteia in mod practic in viata, cunoasterea de sine folosindu-ne de harta pe care ne-am ales-o cand am venit aici, pe pamant, in aceasta existenta.
Obtinerea si folosirea unor instrumente valoroase de lucru cu sine, adaptate hartii natale (lucram cu harta in fata).
Informatiile din zona astrologiei sunt un context in care fiecare participant sa-si proceseze sentimentele, sa-si inteleaga alegerile, sa descopere posibilitati noi de a-si explora si folosi potentialul, sa-si imbunatateasca imaginea de sine prin intelegerea, acceptarea si folosirea individualitatii si unicitatii sale cat mai eficient si constient.
 
Dupa ce plasezi comanda si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces ale materialelor video urcate pe Youtube (linkuri private). 
 
 
Materialul are doua parti:
Partea I: semnificatie astrologica generala a lui Venus + Venus in semne (Berbec- Rac)
Partea a II-a: Venus in semne (Leu- Pesti)
 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
venus, astrocoaching, harta natala, webinar

Astro Shop