URANUS in harta natala (video) cu Nicoleta Svarlefus

URANUS, Astro-coaching cu Nicoleta Svarlefus (material video, inregistrare webinar)

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

URANUS, Astro-coaching cu Nicoleta Svarlefus (material video, inregistrare webinar)
 
"Cu totii avem un rebel in noi".
 
Uranus, guvernatorul Varsatorului, este Zeul Schimbarii, al Intuitiei, Inovatiei, Libertatii... Uranus inseamna inainte de toate LIBERTATE. Vesteste mereu schimbarea insufletita, prin topirea limitelor precedente, incurajandu-ne sa experimentam sincer tot ceea ce ne inspira.
 
Uranus ne insarcineaza sa fim distrugatorii propriilor bariere si limite cunoscute, spre a deveni mai inventivi si a explora mai mult.
 
Pozitia lui Uranus in astrograma personala ne da indicii despre cat de dispusi sa ne rostim adevarul, unde este mereu punctul de transformare in viata noastra, ce anume declanseaza cele mai mari schimbari, cat de mult suntem dispusi sa ne exprimam unicitatea, individualitatea. Uranus in harta natala arata si zona de viata in care ne reclamam libertatea si individualitatea cel mai usor si unde nu permitem conditionarilor celorlalti sa ne sugrume creativitatea si expresia de sine.
Uranus este energia comunitatii dar tot el spune: "o comunitate este reala daca fiecare respecta unicitatea fiecarui membru".
 
Cand Uranus se activeaza in noi, toata lumea stie. E o energie a schimbarii radicale, joaca dur, mai ales acolo unde diferenta intre falsitate si autenticitate este semnificativa. Dupa Uranus, nu poti aduce mai multa bucurie in viata ta, daca nu risti! Asa apare bine-cunoscuta "criza de la mijlocul vietii", cand Uranus in tranzit se opune pozitiei natale a fiecaruia, in jurul varstei de 42 de ani. Aceasta perioada este, de fapt, una a verificarii, a evaluarii de sine, cand energia interioara uraniana ne ia la intrebari sufletul in legatura cu autenticitatea trairilor si experientelor noastre unice...
 
Vrei sa-ti explorezi harta natala, sa descoperi instrumentele care-ti sunt disponibile, sa intelegi cum poti folosi energia lui Uranus in mod constient si inteligent, sa adaugi valoare in viata ta prin constientizare? Comanda inregistrarea acestui webinar despre URANUS.
 
Desfasurare
Uranus- semnificatie astrologica. Sa facem cunostinta cu aceasta energie!
Uranus in zodii si case. Cum si unde se manifesta aceasta energie.
 
Constientizari si explorare:
- ce inseamna "criza de la mijlocul vietii", declansata chiar de Uranus?
- libertatea interioara si cum o folosesti
- unicitatea
- trezirea si dezvoltarea intuitiei
- creativitatea
- constienta de sine
- deschiderea spre nou
 
Dupa ce plasezi comanda si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces ale materialelor video urcate pe Youtube (linkuri private). 
 
 
Materialul (durata de aproape 3:40h) are doua parti:
Partea I: semnificatie astrologica, cum lucram si cum integram aceasta energie
Partea a II-a: Uranus in case (semne)
 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
uranus, webinar, astrologie, astrocoaching, svarlefus

Astro Shop