SATURN in harta natala (video)

SATURN in harta natala. Sesiune de astro-coaching condusa de Nicoleta Svarlefus (inregistrare webinar Zoom)

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

SATURN in harta natala. Sesiune de astro-coaching condusa de Nicoleta Svarlefus (inregistrare webinar Zoom)
 
 
"Cine ezita ajunge sa fie condus".
 
Saturn, guvernatorul Capricornului si al Varsatorului, inseamna inainte de toate AUTORITATE. Pentru a fi autorii propriilor noastre vieti, trebuie sa ne reclamam autoritatea.
 
Saturn este asociat deseori cu frica, greutatile si singuratatea. Insa frica apare in momentul in care ne pierdem autoritatea. Iar intelegerea si integrarea energiei saturniene ne sprijina sa acceptam, de fapt, acele parti din noi pe care nu le-am constientizat inca sau pe care le respingem.
Pozitia lui Saturn in astrograma ta indica contextul si caracterul celei mai timpurii confruntari cu autoritatea, de exemplu cu convingerile tatalui tau despre ce e posibil sau nu in viata, despre ce poti sau nu poti. De asemenea, pozitia lui Saturn in harta natala arata relatia noastra cu autoritatea pe care o recunoastem in oamenii pe care-i intalnim in viata.
 
Saturn in harta ta mai arata si zona de viata in care e necesar sa-ti construiesti propria structura, abordare, sistem de valori si principii... unde e necesar sa fii autodidact... Te ajuta sa intelegi cum sa fii pe propriile picioare si sa functionezi ca fiinta autonoma, din propriile constientizari si din intuitie, dincolo de programele preluate, imprumutate, colective...
 
Saturn da contur si forma, traseaza niste limite, ne ajuta sa construim pe o structura clara si solida. Saturn nu e nici pe departe malefic, ci este profesorul sever, integru, care nu ne permite abateri de la propriul adevar, de la responsabilitate si disciplina. Ne ajuta sa ne maturizam, sa avem mai multa coerenta in viata noastra, sa intelegem si sa punem in aplicare calitatile si mai ales experienta pe care o detinem. Energia saturniana confera, asadar, structura, coerenta, responsabilitate si o maturitate in ce priveste gandirea si abordarea vietii.
 
Vrei sa-ti explorezi harta natala, sa descoperi instrumentele care-ti sunt disponibile, sa intelegi cum poti folosi energia lui Saturn in mod constient si inteligent, sa adaugi valoare in viata ta prin constientizare?
 
Desfasurare
Saturn- semnificatie astrologica. Sa facem cunostinta cu aceasta energie!
Saturn in zodii si case. Cum si unde se manifesta aceasta energie.

 
Dupa ce plasezi comanda si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces ale materialelor video urcate pe Youtube (linkuri private). 
 
 
Materialul (durata de aproape 5h) are doua parti:
Partea I: semnificatie astrologica, cum lucram si cum integram aceasta energie
Partea a II-a: Saturn in semne (case)
 
 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Saturn, harta natala, astrocoaching, svarlefus, astrologie

Astro Shop