MERCUR in harta natala (inregistrare webinar)

Mercur este stapanul zodiilor Gemeni si Fecioara. Este astrul comunicarii si schimburilor, al proceselor mentale, acumularii si folosirii informatiei, exprimarii.

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Mercur este stapanul zodiilor Gemeni si Fecioara. Este astrul comunicarii si schimburilor, al proceselor mentale, acumularii si folosirii informatiei, exprimarii.
 
Pozitia in harta natala, in casa si semn, ofera informatii cu privire la capacitatea noastra de a comunica, dar si de a asimila, stoca si folosi informatia, usurinta (dificultatea) cu care ne exprimam in scris sau prin viu grai, adaptabilitatea, anumite talente oratorice si scriitoricesti, puterea cu care investim cuvantul.
 
Desfasurare
Mercur- semnificatie astrologica. Sa facem cunostinta cu aceasta energie!
Mercur in semne. Cum si unde se manifesta aceasta energie.
Mercur in harta fiecarui participant. Sau cum iti folosesti cunostintele si cum comunici.
Mercur retrograd- ce inseamna, cum folosim perioadele de mers aparent retrograd.
 
Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de nivelul cunostintelor pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.
 
 
De ce Astro-Coaching?
Informatiile astrologice sunt transmise folosind un limbaj usor de inteles chiar si de cei care nu au niciun fel de cunostinte de astrologie.
Scopul este (re)cunoasterea, intelegerea si folosirea unei forme de energie prezenta in harta natala, integrarea acesteia in mod practic in viata, cunoasterea de sine folosindu-ne de harta pe care ne-am ales-o cand am venit aici, pe pamant, in aceasta existenta.
Obtinerea si folosirea unor instrumente valoroase de lucru cu sine, adaptate hartii natale (lucram cu harta in fata).
Informatiile din zona astrologiei sunt un context in care fiecare participant sa-si proceseze sentimentele, sa-si inteleaga alegerile, sa descopere posibilitati noi de a-si explora si folosi potentialul, sa-si imbunatateasca imaginea de sine prin intelegerea, acceptarea si folosirea individualitatii si unicitatii sale cat mai eficient si constient.
 
Aceasta este o inregistrare a webinarului "Mercur in harta natala" desfasurat pe Zoom de catre Nicoleta Svarlefus.
 
Dupa ce plasezi comanda pe site si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces catre materialele video.
 
 
Sunt doua parti, cu durata totala de 3h:50'

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
mercur, harta natala, astrologie, planete, astrocoaching, webinar

Astro Shop