LUNA in harta natala- inregistrare webinar

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Acesta este o sesiune inregistrata de astro-coaching, care face parte dintr-o serie numita "Cate-n suflet si in stele" in care ne ocupam de planetele guvernatoare ale celor 12 semne solare. 10 planete, 10 intalniri!
 
L U N A - Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus
Sau... Cate-n Luna si in Suflet
 
Luna este seiful nostru, baza de date, dar si voia sufletului. In harta natala arata cum ne ingrijim pe noi dar si cum avem grija de altii, cum ne exprimam feminitatea (pentru un barbat- latura lui feminina si ce fel de energie feminina atrage), receptivitatea, relatia cu mama, maternitatea, creativitatea, dar arata si bagajul pe care-l purtam prin viata, subconstientul, amintirile, radacinile, relatia cu trecutul si cu parintii, perioada copilariei, caminul, familia. Sensibilitatea, constienta in privinta emotiilor si modul de exprimare al acestora, nevoile noastre, sunt descrise prin pozitia Lunii in semn si casa, in harta natala.
 
Tematica
Luna- semnificatie astrologica. Facem cunostinta cu aceasta energie magica! Aflam ca Luna natala este mama noastra interiara si cate si mai cate.
Luna in semne. Cum se manifesta energia lunara in fiecare semn astrologic (zodie).
 
Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient. Cu totii avem aceste planete in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

De ce Astro-Coaching?

Informatiile astrologice sunt transmise folosind un limbaj usor de inteles chiar si de catre cei care au cunostinte minime.
Scopul este (re)cunoasterea, intelegerea si folosirea unei forme de energie prezenta in harta natala, integrarea acesteia in mod practic in viata, cunoasterea de sine, folosindu-ne de harta pe care ne-am ales-o cand am venit aici, pe pamant, in aceasta existenta.
Obtinerea si folosirea unor instrumente valoroase de lucru cu sine, adaptate hartii natale.
Informatiile din zona astrologiei sunt mijloace cu care fiecare participant poate sa-si proceseze sentimentele, sa-si inteleaga alegerile, sa descopere posibilitati noi de a-si explora si folosi potentialul, sa-si imbunatateasca imaginea de sine prin intelegerea, acceptarea si folosirea individualitatii si unicitatii sale cat mai eficient si constient.
 
Durata materialelor video (2 parti): 3h:40'
 
Te astept cu drag!
 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
luna, planete, astrologie, webinar, zoom, astrocoaching

Astro Shop