LILITH in harta natala cu Nicoleta Svarlefus (webinar)

LILITH in harta natala cu Nicoleta Svarlefus (webinar)

279.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

LILITH (Luna neagra) in harta natala. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus (webinar- inregistrare)
 
In cadrul acestui webinar, discutam despre Lilith- semnificatie, caracteristici generale. Trecem prin semne si case.
Apoi studiem pozitia lui Lilith in harta natala si punem cap la cap informatiile.
 
Pe foarte scurt, Lilith (Black Moon Lilith) reprezinta umbra, ceea ce reprimam, fricile cele mai mari si bine ascunse, puterea negata si nemanifestata, rana primara, latura noastra salbatica, tentatiile cele mai puternice, seductia...

Locul unde este plasată Lilith în astrogramă dezvăluie un aspect pe care refuzăm să-l integrăm, pentru că ne ruşinăm de el. Totuşi, dacă nu facem acest lucru, vom rămâne infirmi, incompleţi. Există pentru fiecare o „lege” ce trebuie încălcată, fiindcă această încălcare se va dovedi, cândva, aducătoare de libertate. Lilith ne arată ceea ce reprimăm, desconsiderând, după cum ne arată ceea ce ne înspăimântă. Tot ceea ce nu înfruntăm însă ne va chinui, tot ceea ce, dintr-un motiv sau altul, nu vrem să admitem despre noi, poate căpăta proporţii grave, chiar fatale.

Locul ocupat de Lilith în astrogramă indică dorinţele noastre cele mai acute, dar, poate, şi cele mai ascunse, fructul oprit după care tânjim, ceea ce ne roade, ce ne arde, dar şi ceea ce ne opreşte în a vedea mai mult. Talentul nostru real poate ţine exact de ceea ce ni se pare cel mai greu de atins, sau cel mai ruşinos de făcut. De cele mai multe ori, suntem obligaţi să ne comportăm altfel decât simţim în străfundul nostru din cauza cutumelor sociale cărora ne supunem, iar Lilith ne va sancţiona pentru nesinceritate. Într-un fel sau altul va crea modul în care să realizăm, cel puţin de câteva ori în viaţă, că ne minţim, sau că vrem cu totul altceva decât ceea ce susţinem în faţa celorlalţi. Şi dacă, deşi ne atenţionează că procedăm greşit, noi persistăm în ipocrizia noastră, ne va „pedepsi” prin situaţii de viaţă uneori halucinante.

 
In cadrul webinarului, abordarea este una constructiva, care sa ne ajute sa intelegem si sa integram aceasta energie. Practic, este o sesiune de lucru cu umbra, pentru a capata mai multa usurinta si intelegere spre a ne cunoaste si accepta cu tot ce suntem.
 
Daca vrei sa te cunosti mai in profunzime, sa intelegi si sa constientizezi lucruri care se afla dintotdeauna in fiinta ta, in subconstientul tau, fara a fi exprimate sau folosite, e momentul sa comanzi acest webinar realmente transformator.
 
Dupa ce plasezi comanda si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces ale materialelor video urcate pe Youtube (linkuri private). 
  
Materialul (durata de peste 5h) are 3 parti:
 
Partea I: semnificatie astrologica, cum lucram si cum integram aceasta energie
Partea a II-a si a III: Lilith in semne
 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

279.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
lilith, luna neagra, astrocoaching, svarlefus, astrologie

Astro Shop