Evenimente

Seria Etapa Conştientizării- set de 5 carti Amratra

În seria celor cinci carti denumita Etapa Constientizarii: Incotro, Directia, Desprinderea, Acum şi Obiectivul, se explica sensul de a-ti ajusta gandirea in conformitate cu iminenţa Etapei actuale de tranzitie - Etapa Constientizarii - pentru a putea pasi in prima etapa a celui de-al doilea ciclu de dezvoltare al omenirii, denumit Ciclul Restartului.
Citeste tot articolul

CURS FENG SHUI TRADITIONAL– BASIC, OFERTA SPECIALA pana la 31 decembrie 2017

Ce vei invata in Cursul Basic al cursului de Feng Shui Traditional: Care sunt cei cinci factori necesari pentru a avea succes Despre Scoala Formei (influenta mediului exterior asupra locuintei si asupra Dvs) Cele cinci elemente fundamentale si cum le putem folosi pentru a ne imbunatati viata Formulele de calcul necesare unei evaluari corecte din punct de vedere Feng Shui, pentru toate cele noua epoci Cum se afla epoca unei cladiri
Citeste tot articolul

Creează-ți anul 2018! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 14 ianuarie 2018, Bucuresti

A 7-a editie a evenimentului "Creeaza-ti anul..." Deja tradiție! Cel mai iubit! "It's a MUST", cum spunea cineva. In fiecare an, cu fiecare ediție, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Pentru fiecare participant. Și pentru noi, deopotrivă. Felul în care ajung mesajele la cei prezenți, magia care se creează în sală, bucuria care crește cu fiecare clipă petrecută împreuna... fac ca ziua acestui eveniment să fie așteptată cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Creează-ți anul 2018! La LONDRA. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 21 ianuarie 2018

Da, a 8-a editie a evenimentului "Creeaza-ti anul..." va fi la LONDRA. Cel mai iubit eveniment! "It's a MUST", cum spunea cineva. In fiecare an, cu fiecare ediție, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Pentru fiecare participant. Și pentru noi, deopotrivă. Felul în care ajung mesajele la cei prezenți, magia care se creează în sală, bucuria care crește cu fiecare clipă petrecută împreuna... fac ca ziua acestui eveniment să fie așteptată cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Scorpion. #REGENERAREA. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, editie specială, 17 noiembrie 2017, Bucuresti

Te aștept vineri 17 noiembrie, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete si a gestiona cât mai înțelept situațiile care apar.
Citeste tot articolul

DAR de 2017. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 20 decembrie 2017, București

DAR de 2017 Cu Recunoștință, Acceptare, Conștiență 20. 12. 2017, București Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde și împuternicitoare experiențe, acest eveniment deja se află la a 5-a ediție.
Citeste tot articolul

Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat! Workshop transformational, 2-3 decembrie 2017, Bucuresti

De 9 ani. Workshop transformational: TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT! 2-3 decembrie 2017, Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus Este modulul de bază, fundația, cursul cu care recomand să începi munca cu tine.
Citeste tot articolul

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala - Life Coach, in Bucuresti si Oradea

De ce sa urmezi cursul "Consilier pentru dezvoltare personala": iti doresti sa ai propriul tau cabinet de consiliere pentru dezvoltare personala si sa lucrezi independent. ti-ar placea sa faci cariera intr-un domeniu nou si in continua crestere, cu certificare recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana vrei sa faci o schimbare in viata ta atat in plan personal cat si profesional
Citeste tot articolul

MAGICamenT. Antrenamentul Magicienilor. 29 octombrie 2017, București

Deschidem seria de întâlniri Magicament, pe 29 octombrie și ne propunem să continuăm cu câte o întâlnire pe lună. Ne antrenăm în ușurință, în a cere și a primi tot ce apare. În a trăi magic. Dincolo de greu si efort. Cu ușor. Aducând miracolul la vedere si îndemână (mai ales la înde-gând). Cu inima la noi în fiecare alegere. Și cu prezență.
Citeste tot articolul

Relații ADEVĂRate. Workshop transformațional cu Nicoleta Svârlefus, 11-12 noiembrie 2017

Dincolo de resemnare, pe care o observ mai ales in această perioadă a lumii noastre, fiecare ființă poate descoperi, odată cu darul de a fi ea însăși, privilegiul de a zbura în doi, cu putere, libertate, onestitate, autenticitate. Și iubire nemărginită. Iar pentru asta, e necesar sa se descopere altfel, să se exploreze ca și când este o ființă infinită care are alegeri disponibile și își poate crea relația potrivită. Sau se poate lipsi de ea, dacă alege...
Citeste tot articolul
Prima Inapoi 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Inainte Ultima