Un nou tu. Workshop transformational cu Nicoleta Svârlefus, 22 Martie 2020, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 29 ianuarie 2020, 1125 vizualizari

Workshop transformational anual, a 6-a ediție, cu Nicoleta Svârlefus:

Un NOU TU

Innoieste-ti Viata! 

 

 

Intre Echinoctiul de primavara (20 Martie) si  Luna noua in Berbec (24 Martie), e un spatiu exceptional pentru a ne regandi optiunile, calea, atitudinea, creatia, realitatea, viata... E momentul pentru noi inceputuri. Pentru alegeri. Si initiative. Si pentru recunoasterea individualitatii, manifestarea ei si descoperirea geniului din fiecare.

Cum ar fi ca toate acestea sa fie constiente? Cum ar fi sa stim cine suntem si sa alegem cine/ce vrem sa fim si sa facem? Cum ar fi daca am cere, clar, ceea ce vrem sa experimentam? Cum ar fi daca am considera acest moment ca fiind punctul zero al unei noi Creatii constiente minunate?

Te invit la acest workshop, sa te asezi si sa vorbesti cu tine. Sa-ti spui adevaruri. Apoi sa-ti innoiesti gandurile. Sa eliberezi limitarile. Sa te intrebi si... sa descoperi Noi Posibilitati pentru tine si Viata ta. Sa plantezi noi seminte. Sa FII cine esti, cu tot ce esti.

E un prilej bun si util pentru a reveni la tine si a-ti aminti ce este important cu adevarat pentru tine, aici, acum, in acest an semnificativ, epic.

Hai la joaca! Cu tine, cu mine si cu toti cei care au ales sa-si traiasca inima, sa exploreze constiinta si sa-si aduca viata la un nou nivel de bucurie, implinire si gratie. E un context energetic care te sprijina. Si un moment astral potrivit sa faci un salt. Tu ce alegi?

Daca te inspira, spune DA si inscrie-te. Noi te asteptam cu drag!

Cand?

Duminica, 22 Martie 2020, orele 11:00- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului. 

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Contributia ta:

Inscrierea  până la 29 februarie- 220 lei

Inscrierea 1 - 15 martie - 250 lei (in limita locurilor disponibile)

Inscrierea dupa 15 martie- 275 lei (in limita locurilor disponibile)

Reducere "NOI" pentru cupluri si grupuri: 5%.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

nico.svarlefus@gmail.com Nicoleta Svarlefus - speaker, organizator

Vin si eu!

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma primirii mailului de confirmare si achitarii taxei de participare.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Gazda: Nicoleta Svârlefus, transformational life coach, astrolog, autor si fondator www.astrocafe.ro... mai mult aici

Nicoleta a lucrat cu mii de oameni din 2006 si pana in prezent. Contribuie permanent in vietile oamenilor prin cine este, prin abordarea sa unica si nonconformista, cu umor, dublat de seriozitate, disciplina si profunzime, gasind mereu o cale directa si clara de a transmite mesajul, fie ca e vorba de consiliere astrologica, antrenament si consiliere pentru dezvoltare personala, sau de evenimentele (workshop-uri, tabere, conferinte) pe care le organizeaza de mai bine de 11 ani.

*Nota: acest workshop este considerat ca facand parte din triada anuala: 1. Creeaza-ti anul 2019; 2. Un nou TU; 3. DAR de 2019. Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole