Curs Huna intensiv- Bucuresti, 1 august 2015

Autor: AstroCafe.ro - joi, 09 iulie 2015, 885 vizualizari
Curs Huna intensiv- Bucuresti, 1 august 2015

Cu mult inainte de psihologia Vestului, Huna invata despre puterea subconstientului si totodata ofera o viziune centrata in iubire, prin care Omenirea, Natura si Divinul sunt parti armonioase ale unei comunitati cosmice.

Secretele Huna s-au pastrat tainic in Hawaii, iar astazi sunt accesibile omului modern intr-un mod facil.

Huna nu este o religie, insa catalogata ca traditie samanica/ psiho-spirituala, invata ca fiecare dintre noi creeaza o experienta personala a realitatii prin credinte, atitudini, asteptari, judecati, sentimente si actiuni. Schimbarea modului predominant de gandire modifica propria lume si interactiunile cu Universul; noi suntem cocreatori impreuna cu Universul insusi. 

PRACTICA Huna are rezultate in dezvoltarea personala: o mai mare fericire, armonie, intelepciune, capacitatea de a influenta pozitiv destinul, manifestarea abundentei si a proiectelor.

Alte BENEFICII

-curatare si echilibrare energetica; 

-stimularea refacerii starii de sanatate si vitalitate fizica; 

-vindecarea sistemului de convingeri; 

-armonie mentala, claritate in gandire si creativitate; 

-vindecare emotionala, optimism si pofta de viata;

-imbunatatirea relatiilor interpersonale, gestionarea situatiilor conflictuale;

-repararea prejudiciilor; 

-cresterea vibratiei si a constiintei spirituale;

-optimizarea energetica a alimentatiei. 

CONTINUT: Scurta prezentare teoretica. Conectare. Practica efectiva cu 26 instrumente - se vor invata exercitii de respiratie, scurte meditatii, terapie energetica individuala si lucrand cu alta persoana; prin insusirea in mod corect, acestea pot fi utilizate in practica personala, pentru altii, in diverse situatii sau la distanta.

TEMATICA:

Introducere: Ce este Huna? Principii, concepte.

Utilizarea functiilor, activari, meditatii, exercitii de respiratie si terapie energetica: Intensificarea curgerii manei prin corp, Fortifierea aurei, Izvorul Manei si meditatia Binecuvantarile Pamantului, Respiratia HA si metoda Piko-Piko, Intensificarea curgerii energiei in sistemul nervos, sistemul circulator si organe, Fundatia Inimii si Ochiul Florii Kanaloa, Curatarea  subconstientului, Purificarea mentala, Energia Detoxifierii, Energia vindecarii Huna si Procedura de vindecare Kahi, Armonizarea celor Trei Sine, Inima Soarelui, Crucea de Foc, Apa Bucuriei, Acum – Manawa, Ciclul celor 5 elemente: pamant, apa, foc, aer, eter, Activarea Ho-o-pono-pono, Fuziunea Sufletului, Meditatia Nalu, Lucrul individual cu energia (Sursa Spirituala - Kahuna Aumakua).

FACILITATOR- Mirela Ceaus, licentiata in teologie si stiinte sociale (1999), consilier psihologic si formator. Informatii privind experienta ezoterica a facilitatorului, beneficiile energiilor Huna si marturii de la cursuri se regasesc la http://hunalove.blogspot.ro/

“… datorita surplusului unic de explicatii practice si teoretice, probabil ca ar trebui sa il sustin (seminarul) in doua zile, dar deocamdata ma rezum la o singura zi intensiva, prelungita. 

Ca teolog si consilier psihologic, marturisesc ca am regasit in Huna esenta pura a ortodoxiei - a nu se citi "religia ortodoxa" - si invataturile lui Carl Gustav Jung. Aceste precizari sunt utile pentru cursanti, ajutandu-i sa integreze constientizarea ca intreaga creatie este interconectata, ca noi suntem parte din UNIME.”

DURATA cursului: estimativ 9 ore cu posibilitatea de prelungire, in functie de dinamica grupului. 

Rezervarea locului NUMAI la mirelaceaus@yahoo.comAstro Shop

Cele mai noi articole