Creează-ți ANUL 2017! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 15 ianuarie 2017, București

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 14 decembrie 2016, 17549 vizualizari

Eveniment anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, cu Nicoleta Svârlefus:

Creează-ți ANUL 2017!

15 ianuarie 2017

A 6-a editie a evenimentului  "Creeaza-ti anul..." Deja tradiție! It's a MUST, cum spunea cineva.

In fiecare an, cu fiecare ediție, energia acestui spatiu creat impreuna a fost cu adevarat uimitoare. Pentru fiecare participant. Și pentru noi, deopotrivă. Felul în care ajung mesajele la cei prezenți, magia care se creează în sală, bucuria care crește cu fiecare clipă petrecută împreuna... fac ca ziua acestui eveniment să fie așteptată cu multă bucurie și nerăbdare, de la an la an.

Să poți trece dincolo de limitarile unor planuri, strategii, obiective sau calcule, și totuși să creezi o "hartă", un ghid pentru anul care începe, e ceva!. Devii pe deplin constient ca anul 2017 si orice alt an viitor este ACUM, este creat in acest moment. Iar acest moment contine Toate posibilitatile si face disponibile Toate alegerile.

Acest eveniment este ca un loc de joacă in care aducem mai multă constienta, și o facem cu bucurie, usurinta si... joc.

Chiar si fara a stabili obiective, interesant este ca, pentru majoritatea participantilor, intentiile declarate la inceputul anului, in acest context, s-au materializat pe parcursul celor 12 luni.

Anul 2017 este creatia fiecaruia dintre noi, la fel cum a fost si 2016. Chiar daca nu stim mereu cum cream experientele, adevarul este ca noi le cream, le chemam, le alegem, suntem Sursa lor.

Am incheiat o etapa, o binecuvantam si acceptam, apoi trecem la urmatoarea, indiferent ca impartim timpul in zile, luni sau ani.

Te invit, asadar, la acest workshop, pentru a crea impreuna un spatiu liber de judecati si rezistenta, in care sa-si aiba loc inspiratia, iubirea, prezenta, claritatea si cat mai multa constienta. Sa intelegem in ce punct ne aflam, din punct de vedere astrologic, energetic si al transformarii/evolutiei constiintei. Sa ne antrenam in acceptare si  creatie constienta, sa exersam si sa experimentam impreuna ghidarea interioara, recunostinta pentru tot ce traim acum, distinctia intre adevarul interior si punctele de vedere exterioare, recunoasterea puterii individuale, identificarea alegerilor inimii, schimbarea realitatii prin alegeri constiente, creatia dincolo de limitari.

Si, mai ales, te asteptam să ne bucurăm împreună de tot ce vom aseza cu atata drag în acel spatiu, pentru tine si pentru noi toti.

Te asteptam cu drag, bucurie si... surprize!

Vreau si eu sa-mi Creez ANUL 2017!

Program:

Duminica, 15 ianuarie 2016, orele 10:30- 18:00, cu pauze de cafea si o pauza mare (1 h) la pranz.

Dupa cum stiti deja, ora de incheiere este aproximativa si se poate modifica (depasi), in functie de dinamica grupului. 

Locatie: Va fi anuntata participantilor.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare la:

workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 sau 0723 385 558 - Cristina Ciobanu

 

Echipa de Creație- în rolurile principale:

 

Locuri limitate! Se ocupa in ordinea inscrierilor. Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Un an 2017 Constient, cu Usurinta, Bucurie si Gratie!

Astro Shop

Cele mai noi articole