VOUCHER Horoscop personal 2021

VOUCHER Horoscop personal 2021

220.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Pentru cei care cauta un cadou special pentru cineva la fel de special. Si pentru cei care s-au saturat sa cumpere haine, parfumuri sau alte obiecte si vor sa aleaga un cadou - contributie, care sa insoteasca persoana care il primeste, tot anul viitor si sa-i foloseasca. 

Poti comanda voucherul "Horoscop personal 2021", cu rugamintea sa mentionezi in formularul de comanda numele persoanei careia vrei sa i-l oferi. Dupa ce plasezi comanda, vei primi confirmarea noastra si voucherul personalizat.

***Serviciul mentionat pe voucher nu poate fi schimbat.

***Termen de valabilitate (perioada in care poate fi folosit voucherul) este 6 luni.

 

Despre serviciul "Horoscop personal 2021" oferit de Astrocafe.ro:

Un an al surprizelor, al schimbării de perspectiva, în care e nevoie să fim deschiși, să ne adaptăm și să fim dispuși să ne întindem dincolo de limitele cu care ne-am obișnuit. Un an care schimbă și reașează structuri în viața noastră, atât la nivel individual cât și la nivel de societate, planetă, lume. 

Vezi unde și cum îți ating viața aceste aspecte din 2021, care sunt zonele de viață care primesc cel mai puternic influx energetic, cum e potrivit să abordezi eventualele momente de criză și la ce oportunități să fii atent.

Ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii de viață. Ce momente de cotitură există pentru tine în 2021?

Comandă acest studiu personalizat, realizat de unul dintre astrologii profesioniști din echipa Astrocafe, pentru a înțelege mai bine despre tine și despre viața ta în 2021. Astfel, vei fi pregătit și vei ști cum să abordezi tot ce apare.

*Termen de livrare în format pdf, pe email: max. 21 de zile. În cazul în care studiul va putea fi realizat mai devreme, vi se va comunica pe email.

 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

220.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop