Seminar despre eclipsele verii 2019- inregistrare

In luna Iulie avem doua eclipse din cele 5 ale anului 2019: 1. Eclipsa totala de Soare si Luna noua in Rac- 2 Iulie 2. Eclipsa partiala de Luna si Luna plina in Capricorn- 16 iulie

Descriere produs

Aceasta este inregistrarea sesiunii de astro-coaching, o editie speciala dedicata eclipselor verii, care a avut loc pe data de 27 iunie 2019.

In luna Iulie avem doua eclipse din cele 5 ale anului 2019:
1. Eclipsa totala de Soare si Luna noua in Rac- 2 Iulie
2. Eclipsa partiala de Luna si Luna plina in Capricorn- 16 iulie

Eclipsele aduc schimbari majore, rasturnari de realitate, ajustari de drum in viata.

Fiind vorba despre axa Rac- Capricorn, in continuare vorbim despre schimbari care vizeaza sufletul, intimitatea, familia, locul pe care il numim "acasa" din toate punctele de vedere, dar si autoritatea, puterea, cariera, vocatia, locul nostru in lume. 

Este un an esential, un an al sufletului. Un an in care ne putem gasi calea potrivita si ne putem aseza pe fagasul sufletului nostru.

Eclipsele verii vin se aseaza intr-un context astrologic unic, foarte rar, ceea ce face ca acestea sa fie si mai puternice. Unii dintre noi vor tine minte toata viata vara anului 2019.

Materialul inregistrat:

 

Detalii tehnice: dupa efectuarea platii, vei primi un email cu detalii. Am creat pe Facebook un grup privat, in care am postat materialele si pot fi vizionate online acolo. Sau, daca nu ai Facebook, vei primi link-urile pentru vizionare pe Youtube.

Sper ca acest material sa va sprijine si sa va aduca mai multa intelegere, cunoastere si claritate.

Va astept cu drag!

Demo:
Astro Shop